• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

24.09.2017

20:00

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - TRAMPE, SRBINE!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - TRAMPE, SRBINE!

Podeli vest

Da nije onih Marjanovića iz Borče i grozomorne priče o Jeleninom ubistvu, vest da je američki predsednik Donald Tramp prihvatio poziv našeg predsednika Aleksandra Vučića da poseti Srbiju bila bi danima i nedeljama glavna priča u svim medijima. Ili bi bar tako, po svim zakonima novinarstva, moralo da bude

Da nije onih Marjanovića iz Borče i grozomorne priče o Jeleninom ubistvu, vest da je američki predsednik Donald Tramp prihvatio poziv našeg predsednika Aleksandra Vučića da poseti Srbiju bila bi danima i nedeljama glavna priča u svim medijima. Ili bi bar tako, po svim zakonima novinarstva, moralo da bude.

Dolaskom Trampa u Srbiju, što bi moj sin Mihailo rekao, skroz se menja igrica. Od trenutka sletanja predsedničkog aviona u Surčin sve se menja, baš sve

Činjenica da je predsednik SAD najavio posetu Beogradu, prvu posle 37 godina, svakako trenutno jeste najvažnija državna i nacionalna činjenica.

Srbija, zemlja prokazana, zemlja žrtva najstrašnijeg medijskog rata s kraja prošlog i početka ovog veka; Srbija koja je, setite se samo, do pre godinu dana iz Vašingtona zvanično označavana kao neprijateljska "država na liniji vatre"; Srbija koje se holivudski producenti i scenaristi prisete samo kad u kakvom akcionom filmu treba popuniti mesto negativca koje je ostalo upražnjeno raspadom Sovjetskog Saveza; Srbija protiv koje udruženim snagama u SAD lobiraju i hrvatski i šiptarski i bošnjački plaćenici, ta i takva Srbija je dobila čvrsto obećanje američkog predsednika da će pre kraja 2018. posetiti Beograd!?! Da li razumete koliki je to podvig? Shvatate li uopšte koliko je to važno za srpsku državu i naciju?!

Dolaskom Donalda Trampa u Srbiju, što bi moj sin Mihailo rekao, skroz se menja igrica. Od trenutka sletanja predsedničkog aviona u Surčin niko više neće moći da Srbiju tako lako označi kao zločinačko-genocidnu zemlju, kao "malu Rusiju" koja samo čeka mig iz Moskve da započne novi rat.

Kraj igre

Reuters

Tramp u Srbiji znači kraj drugosrbijanske, dosističke politike. Dolazak predsednika SAD u zemlju čiji je predsednik Aleksandar Vučić ruši sve njihove lažne, zločinačke teze

Tramp koga, Bože zdravlja, u centru Beograda dočeka i kao prijatelja pozdravi 100.000 Srba jeste najbolji zalog srpske budućnosti, to jeste najčvršća moguća garancija boljeg sutra za našu decu i naše unuke. Ko ne veruje, neka samo oslušne histeriju sa kojom je vest o dolasku predsednika SAD u Beograd dočekana u Prištini, u Zagrebu i Sarajevu. Pa, oni valjda najbolje znaju koliko vredi američka podrška.

No, ako ste primetili, ova vest nimalo nije obradovala ni drugosrbijanske šatro liberalne medije, ovde u Beogradu. Američka TV N1 o najavljenoj poseti američkog predsednika izveštava preko volje, onako usput, otprilike na nivou vesti o poskupljenju paprika u sezoni pravljenja ajvara (!?!);

CIA podlistak "Danas" samo što ne napadne Vučića jerbo se usudio da pozove Trampa; patriotiše cajtung "Blic" ismejava Dačića zato što je u Njujorku prišao predsedniku SAD; reketaški "Kurir" besomučno pumpa kvaziafere ne bi li zatrpao dobru vest... Zašto oni to rade? Pa, zato što Tramp u Srbiji znači njihov kraj. Zato što dolazak predsednika SAD u zemlju čiji je predsednik Aleksandar Vučić ruši sve njihove lažne, zločinačke teze. Taj dolazak biće definitivna potvrda ispravnosti spoljne, ali i unutrašnje Vučićeve politike. I finalni dokaz jalovosti postpetooktobarske, dosističke politike. Ta se politika danas svela na Jankovićevu pretnju da će streljati Vučića kao Čaušeskua...

Pa vi sad birajte, braćo Srbi. Volj' vam Tramp, volj' vam Čaušesku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija