• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

05.11.2017

18:30

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - GENERAL HEROJ I LJUDSKE PIZDE!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - GENERAL HEROJ I LJUDSKE PIZDE!

Podeli vest

Ima situacija kada naprosto morate da psujete. Tako ću ja danas i ovde. Da u tri pizde lepe materine oteram i na onu stvar nabijem sve one kojima već dve nedelje zaredom "jako smeta" predavanje generala Vladimira Lazarevića na Vojnoj akademiji

Ima situacija kada naprosto morate da psujete. Tako ću ja danas i ovde. Da u tri pizde lepe materine oteram i na onu stvar nabijem sve one kojima već dve nedelje zaredom "jako smeta" predavanje generala Vladimira Lazarevića na Vojnoj akademiji.

Odjebite, dakle, svi vi drugosrbijanski hejteri, svi vi sisači soroševsko-šiptarskih sisa, svi vi pušikurani i sluge američko-haško-evrounijatske, svi vi 'nezavisni' politički i medijski stručnjaci, nosite se svi po spisku, sram vas i stid bilo, govna jedna prodata, izrodi najgori i najcrnji, ološi najstrašniji, nesoji gadni, pizde smrdljive...

Smeta vam general Lazarević, kažete?! A ne smeta vam, bando korumpirana i prodata, koljač Haradinaj, onaj koji je svojeručno klao i lično silovao?!

Smeta vam general Lazarević, kažete?! Smeta vam heroj koji je 1999. godine na Kosovu odbranio Srbiju od vojno i tehnički mnogostruko nadmoćnijeg NATO pakta?! Smeta vam junak koji je na tom Kosovu briljantnom taktikom i vojnom veštinom sačuvao hiljade života i gotovo kompletnu vojnu opremu i naoružanje posle punih 78 dana paklenog, besomučnog, zločinačkog bombardovanja?! Smeta vam general dostojan slavnih srpskih vojvoda iz Velikog rata čija se strategija odbrane uveliko izučava na ruskim, ali i američkim vojnim akademijama?!

A ne smeta vam, bando korumpirana i prodata, koljač Ramuš Haradinaj, onaj koji je svojeručno klao i lično silovao, a sad je voljom vašeg NATO pakta i vaše Evropske unije postavljen za premijera lažne države Kosovo?!

Junak!

Reuters

Šta kažete? Lazarević je 'osuđeni ratni zločinac'?! Ma nemojte, a ko ga je to osudio?! Haški tribunal? Onaj koji je oslobodio Gotovinu, Haradinaja, Tačija, Orića?! E, pa serem vam se ja na takav sud!

A ne smeta vam, prokletinje proklete, zlotvor Ante Gotovina, onaj što je sa Tuđmanom u 'Oluji' proterao 250.000 i zverski pobio više od 3.000 nevinih Srba, a sad je savetnik predsednice Hrvatske za nacionalnu bezbednost?! A ne smeta vam, skotovi odvratni, zlikovac Naser Orić, onaj koji se sam hvalio kako je Srbima kopao oči i sekao vratove, a sad ga u Bosni slave kao nacionalnog heroja?!

Naravno, ne smetaju vama ni ostali "ugledni građani i političari" regiona - od Hašima Tačija, preko Atifa Dudakovića do Kadrija Veseljija. Niko od njih vama ne smeta, al' vam mnogo smeta baš srpski narodni heroj, legendarni general Vladimir Lazarević?! Ovi drugi mogu da budu i predsednici i premijeri i savetnici i ministri i "ugledni građani", samo naš, srpski general ne može da održi niti jedno predavanje?!

Šta kažete? General Lazarević je 'osuđeni ratni zločinac'?! Ma nemojte, a ko ga je to osudio?! Haški tribunal? Onaj isti koji je oslobodio Gotovinu, a Haradinaju, Tačiju i Oriću dao dozvoli za nekažnjeno klanje i silovanje Srba i vađenje im bubrega?! E, pa serem vam se ja na takav sud! I na sve vas koji se pozivate na presude takvog suda!

Na kraju, sasvim konkretno - i ti Jankoviću, i ti Šutanovče, i vi gospodo iz patriotiše cajtunga, reketaških biltena, CIA televizija, svi vi, dakle, koji biste da zabranite generala Vladimira Lazarevića - odjebite! Srbija, Bogu hvala, nikada više većinski neće poverovati u vaše strašne laži.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija