• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dr Miroljub Petrović

17.11.2017

09:46

(VIDEO) ZNANJE, BATO! Dr Miroljub Petrović otkriva šta je potrebno da bismo bili zdravi, pamenti i jaki!

Kolumne

(VIDEO) ZNANJE, BATO! Dr Miroljub Petrović otkriva šta je potrebno da bismo bili zdravi, pamenti i jaki!

Podeli vest

Dr Miroljub Petrović u najnovijoj kolumni za Informer.rs otkriva šta nam je neophodno da bismo bili zdravi, da bismo sačuvali šta nam je od Boga dato i da bismo sticali veštine...

Dr Miroljub Petrović u najnovijoj kolumni za Informer.rs otkriva šta nam je neophodno da bismo bili zdravi, da bismo sačuvali šta nam je od Boga dato i da bismo sticali veštine.

Zašto je znanje najvažnije saznajte u najnovijoj kolumni dr Petrovića:

Sve dosadašnje video kolumne dr Miroljuba Petrovića pogledajte na našem YOUTUBE KANALU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17