• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

31.12.2017

13:02

DOSTA ZLOČINA! Novogodišnja kolumna Dragana J. Vučićevića - SUDIJE, SRAM VAS BILO!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Novogodišnja kolumna Dragana J. Vučićevića - SUDIJE, SRAM VAS BILO!

Podeli vest

Tužite me, hapsite me, osudite me, nabijte me na žuti medijsko-politički kolac, obesite me na Terazijama, pustite Vlada Georgieva da me udari "za vrat", javite Sergeju Trifunoviću da me zapiša; radite, bre, šta hoćete i kako hoćete, ali nećete me i ne možete nikako sprečiti da ovde i danas kažem punu istinu o srpskim sudijama i srpskim sudovima

Gospodo sudije, vi iz Višeg, Apelacionog suda i drugih beogradskih "vrhovnih sudova", sram vas i stid bilo! Čast izuzecima koji se mogu nabrojati na dve ruke prosečnog zapadnosrbijanskog drvoseče, ali to što vi, gospodo, radite, to što vi delite tim vašim presudama nema nikakve veze ni sa pravom, ni sa pravdom, nego samo i jedino sa tajkunsko-politikantskim interesima i lopovskim prljavim, krvavim kešom.

Da u srpskom pravosuđu ima prava, pravde i zakona, pa za ovih skoro dvadeset godina takozvane demokratije u Srbiji bar bi jedan krupan lopov omastio bukagije

Jer da u srpskom pravosuđu ima prava, pravde i zakona, pa za ovih skoro dvadeset godina takozvane demokratije u Srbiji bar bi jedan krupan lopov omastio bukagije. Bar jedan sadašnji ili bivši ministar, bar jedan tajkun koji se obogatio na brutalnoj, divljačkoj pljački ovog naroda i ove države, bar jedan kriminalac opasniji od sitnog narko-dilera i lokalnog džeparoša.

Predrag Bubalo je, razumemo se, samo povod. Povod je oslobađajuća presuda za bivšeg ministra privrede koji je, dokazano, omogućio tajkunima Miškoviću i Beku da ispod svake cene kupe "Luku Beograd". Ali, kada govorimo o vama, korumpiranim skotovima u sudijskim kabinetima, nećemo da zaboravimo ni na poništenje presude gazdi "Delte" Miroslavu Miškoviću, koji će, kako je krenulo, još da dobije i orden jer je utajio porez!?! I šta bi sa Oliverom Dulićem? Šta je sa pljačkom državne Agrobanke? Šta je sa Draganom Đurićem? Gde ste, bre, u kojoj fioci zaturili "C market"? Zašto ste pustili Slobodana Radulovića da umre u kućnom pritvoru samo da ne bi svedočio o pljački države u koju su svojeručno umešani vrhovni srpski tajkuni?!

Vučević

Tanjug

U pravu je Miloš kada vas, gospodo sudije, pita za koga vi radite! Za narod ili za tajkune? Po slovu zakona i Ustava ili po količini prljavog keša u tajkunskim kovertama?

I zato je u pravu Miloš Vučević kada vas, gospodo sudije, pita za koga vi radite! Za narod ili za tajkune? Po slovu zakona i Ustava ili po količini prljavog keša u tajkunskim kovertama? Je l' vi stvarno mislite da smo mi svi sisali vesla, da se kopčamo na leđima, pa ćemo da poverujemo u tezu po kojoj niko, ali ama baš niko nije kriv za veliku, istorijsku pljačku Srba i Srbije? Zar zaista mislite da narod u Srbiji ne vidi da ste vi zapravo samo bedne sluge žutih oligarha i njihovih tajkuna?

Šta kažete? Sudska vlast je nezavisna? Na nju se ne sme uticati? Zabranjeno je komentarisati presude?! Ma, odjebite, bre! Odjebite svi vi koji mislite da Srbiju i budućnost naše dece treba ostaviti u rukama vrhovnih dosovskih sudija koji su za sebe prigrabili status svetih krava, pa sada svi treba da se, kod zdravih očiju, prave ćoravi i mirno im prepuste vrhovnu vlast.

Srećna i vama Nova godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija