• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

21.01.2018

16:06

DOSTA ZLOČINA! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića - UBISTVO OLIVERA JE SAMO POČETAK!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića - UBISTVO OLIVERA JE SAMO POČETAK!

Podeli vest

Ko je ubio Olivera Ivanovića? Ne znam. Ali sigurno znam da njegovo ubistvo nema ama baš nikakve veze sa srpskom državom i srpskom politikom. Kako to znam? Pa, prosto tako što ovaj zločin u ovom trenutku najviše štete nanosi upravo srpskoj državi i srpskoj politici. I baš zato samo zlonamerne budale i samo plaćeni agenti mogu danas i ovde da raspredaju teorije o nekakvom "ćiriličnom potpisu" Oliverovog ubistva

Ivanovića su ubili, očigledno je to, oni koji žele haos u Srbiji i celom regionu. Lider SDP odabran je kao najlakša i istovremeno najupečatljivija meta. I potpuno je u pravu Miroslav Lazanski - nema nikakve šanse da je Oliver ubijen bez saglasnosti i odobrenja CIA.

Zamislite samo da je na jugu centralne Srbije ubijen jedan od lidera tamošnjih Albanaca. Da li bi i tada reakcija NATO, EU, SAD bila ovako kilava?

Nemoguće je, apsolutno je nemoguće danas na severu Kosova likvidirati poznatog i uticajnog političara a da Amerikanci ne znaju baš ništa o tome! Ili bilo ko zaista misli da je atentat u severnoj Kosovskoj Mitrovici moguće organizovati bez ozbiljne logistike na albanskom jugu? Konačno, da ubica ima bilo kakve veze sa bilo kim iz centralne Srbije, pa zar bi posle atentata bežao u pravcu baze 'Bondstil'?!

O američkom potpisu ubistva lidera SDP možda, ipak, najbolje govore identične reakcije beogradskih i prištinskih NATO plaćenika (Saša Janković - Petrit Selimi), orkestrirana medijska kampanja zapadnih medija koja pokušava da isiluje teoriju prema kojoj iza ovako krupnog atentata stoji izvesni Srbin, vlasnik kafane iz Kosovske Mitrovice (!?!), ali pre svega na trag ubice ukazuje u najmanju ruku čudna reakcija Zapada.

Laka meta

Tanjug
Ivanovića su ubili, očigledno je to, oni koji žele haos u Srbiji i celom regionu. Lider SDP odabran je kao najlakša i istovremeno najupečatljivija meta

Jer, zamislite samo da je na jugu centralne Srbije ubijen jedan od lidera tamošnjih Albanaca. Da li bi i tada reakcija NATO, EU, SAD bila ovako kilava? Da li bi i u tom slučaju iz Brisela i Vašingtona stigla samo jalova osuđujuća saopštenja u kojima se izražava vera da će lokalna policija uspeti da u najkraćem roku pronađe i uhapsi ubice?! I da li bi u tom slučaju bilo ko za ubistvo albanskog lidera sumnjičio Albance sa Kosova ili bi odmah za sve bili okrivljeni Srbi i Srbija?!

Konačno, ako ništa ne kriju Amerikanci i Albanci, ako oni nemaju veze sa ubistvom Olivera Ivanovića, pa zar bi onda tako panično odbijali svaku saradnju sa srpskom policijom i tužilaštvom?! Biće da oni nešto strašno kriju. I biće, bojim se, da je ubistvo Olivera Ivanovića samo početak specijalnog rata čiji su cilj guranje Srba u novi krug dosističkog pakla, otimanje Kosova, ukidanje Republike Srpske i, na kraju, ulazak Srbije u NATO.

Pametnom dosta.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 6 godina

Zalosna je reakcija medjunarodne zajednice na ubistvo Srbina na Kosovu.

Nikola

pre 6 godina

Samo nalaženje brzo ubice Olivera Ivanovića može nas razuveriti da sa tim događajem nema ništa SAD i Albanija. Panična reakcija SAD da se Srbija ne uključi u istragu sve govori.

era

pre 6 godina

SVE JE LEPO PRIMETIO, nIKADA NISMO IMALI ISTI TRETMAN MI Srbi i Albanci sa Kosova kod medjunarodnih zvanicnika, ali bice bolje

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17