• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

18.02.2018

19:00

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KRAJ OPOZICIONE POLITIKE!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KRAJ OPOZICIONE POLITIKE!

Podeli vest

Vučiću, pederu! Vučiću, lopove! Vučiću, konju! Vučiću, diktatore! U te četiri ingeniozne parole sažela se sva opoziciona politika danas i ovde, i u Srbiji i u Beogradu. Ko tvrdi drugačije čik neka pokuša da se priseti bilo koje suvisle ideje Đilasa, Jankovića, Jeremića, Šutanovca, Radulovića, Obradovića...

Dajte, molim vas, podsetite nas na bilo koji konstruktivni, realni predlog koji su dosovski kandidati izneli tokom ove predizborne kampanje. Samo nemojte pritom da mi pominjete Đilasa i njegov 'predlog' da vrtići budu besplatni i da udžbenici za osnovnu školu rastu na grani. Jer to svašta nešto jeste, ali realno i ozbiljno nije.

Šta oni hoće?

Beta

Čik pokušajte da se setite bilo koje suvisle ideje Đilasa, Jankovića, Jeremića, Šutanovca, Radulovića, Obradovića... Dajte bilo koji konstruktivni predlog koji su izneli tokom ove kampanje

Dajte, dakle, da vidimo, redom, jedno po jedno. Vučić i njegovi grade 'Beograd na vodi'. Opozicija kaže - to će, čim se dokopa vlasti, da obustavi. Vučić i njegovi napravili muzičku fontanu i sredili trg na Slaviji. Opozicija kaže - to će sve da sruši i vratiće tamo grob Dimitrija Tucovića!?!
Vučić i njegovi najavljuju gradnju metroa. Opozicija kaže - to se nikada neće desiti, to je čista fantazmagorija (isto su pre tri-četiri godine govorili i za 'Beograd na vodi'). Vučić i njegovi kažu - urediće beogradsku periferiju, cilj je da svi stanovnici prestonice imaju kanalizaciju. Opozicija kaže - to je prevara, tako se kupuju glasovi 'zatucanih iz udaljenih naselja' (citat: Vuk Jeremić)!?! I mogli bismo tako da nabrajamo odavde, pa sve do duplerice. I ništa ne bismo našli, osim gole mržnje i ostrašćene, zapenušane histerije.

Ista priča i na ovom većem, nacionalnom, državnom nivou. Vučić i njegovi kažu - moramo da rešavamo problem Kosova, moramo da razgovaramo i bar formulišemo predlog rešenja, ne smemo više da to najvažnije nacionalno pitanje i najveći državni problem guramo pod tepih. Opozicija neće uopšte da priča na tu temu, nema nijedan predlog, nikakvu ideju, osim da, bez ikakvih dokaza i argumenata, optuži vlast da priprema izdaju (!?!) Vučić i njegovi kažu - moramo da popravljamo odnose sa Hrvatskom i Hrvatima, predsednik ode u Zagreb i tamo Kolindi i Plenkoviću održi lekciju iz odgovorne državne i nacionalne politike, za to mu priznanje odaju čak i hrvatski analitičari i mediji. A srpska opozicija? Šta ona radi? Pa, ona i dalje urla: Vučiću, pederu! Vučić i njegovi kažu da Republika Srpska ima punu podršku Srbije i da zajedno moramo da se borimo za očuvanje i opstanak srpskog naroda. Opozicija, njen dobar deo, kaže - Srpska je 'genocidna tvorevina' i najbolje bi je bilo ukinuti!?!

Nema tu, dakle, nikakve ideje. Nema nikakvog suvislog predloga ili realnog plana. Osim ideje da se, milom ili silom, otme vlast, osim plana da se opljačkaju državne pare.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
banat1952

pre 6 godina

Tako je majstore, potpisujem sve sto si napisao.

Bojana

pre 6 godina

To sto napadaju Vucica samo pokazuje koliko je on zapravo na pravo putu. Mislim da rezultati u drzavi to i pokazuju!

Filip

pre 6 godina

Napad je najbolja odbrana. Ovakvi komentari pojedinih predstavnika opozicije vise govori o njima nego o Vucicu!

Aleksandar

pre 6 godina

Vučićević je u pravu, jedini program opozicije je usmeren protiv Vučića, nikakav drugi program i nemaju, zato će i proći katastrofalno na izborima, mnogi od njih ni cenzus neće preći.

Mina

pre 6 godina

Zavrsila se i pre nego sto je pocela..sami su krivi za to

simona

pre 6 godina

Plan i program opozicije se svodi samo na vredjanje Vucica!

kalina

pre 6 godina

Opozicija jedino ume da pljuje po Vucicu, a neki konstruktivan predlog i plan ni ne ocekujemo jer ga nikad nisu ni imali

Ivana

pre 6 godina

Opozicija nema nikakve ideje, njen rad se svodi na sabotiranju Vucicevih...

Biljana

pre 6 godina

Gospodine Vucicevicu...svaka vam je na mestu!!!! Samo..izgleda..da ste vi jedini koji ima petlju...koji volu Srbiju..ali zaista VOLI Svaka cast..samo napred..ne dozvolite bagri da nam uniste sve sto je dobro..hvala vam

leonida

pre 6 godina

Kakva vrhunska intelektualna opoziciona elita ! Izgleda da su pojedini opozicioni lideri posvetili više pažnje Ničeu nego svom narodu. Oni već odavno veruju samo u ono što vide i što osete pod prstima, dok one "nevidljive" poput Boga, duše i ljubavi ne osećaju. Oni su Boga već odavno ubili, leži tu pred njihovim očima i čekaju da im narod, hoću reći krdo, spere krv sa ruku. Oni su sami sebi najvažniji, ko *ebe krdo. Džaba ti Vučiću što skapavaš pod jarmom kojeg smo ti mi stavili, što tegliš i vučeš za bolje sutra svoje države i svog naroda. Uzalud praviš puteve, škole, bolnice, fabrike..., kome ih praviš, krdu, pa Ti si stvarno lud dragi moj predsedniče. Zar ne shvataš da smo mi već odavno izgubili radne navike i da nam je draže gledati rijaliti i slušati bajke koje nam pričaju opozicioni lideri...

Branislav

pre 6 godina

Glavna parola opozicije je " meni mani!" Jedino je to istina sve ostalo je gnusna laž! ( Vučićeviću nudim ti ideju za veliki naslov, " MENI MANI!"

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija