• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

09.12.2018

22:25

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - HEJTERSKA POLITIKA

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - HEJTERSKA POLITIKA

Podeli vest

Mnogo volim razgovore sa hejterima. Onim ostrašćenim, zaslepljenim, zapenušanim, onim zatrovanim propagandnim bojnim otrovom koji se svakoga dana ispušta po medijima i društvenim mrežama. U poslednje vreme to mi je omiljena društvena aktivnost

 

Koristim svaku priliku - na slavama, rođendanima, krštenjima, venčanjima, ali i na ulici, u redovima po samoposlugama, pekarama, na benzinskim pumpama... - da sa hejterima razmenim argumente. I znate šta? Oni ih nemaju. Argumente. Oni ne barataju činjenicama. Njihov jedini 'dokaz' jeste ona od silne upotrebe već potpuno izlizana parola: Vučiću, pederu!

Šta, gospodo hejteri, šta je to konkretno što ne valja? U kojoj je to društvenoj oblasti danas, na kraju ove 2018. godine, gore nego 2012? Recite bar jedan primer, pokažite prstom bar na jednu stvar

Okej, evo, nek je i peder, mada nije. Ali šta osim toga?! Šta, gospodo hejteri, šta je to konkretno što ne valja? U kojoj je to društvenoj oblasti danas, na kraju ove 2018. godine, gore nego što je bilo 2012? Recite bar jedan primer, pokažite prstom bar na jednu stvar.

Je l' gore to što nam je danas državni budžet u plusu, a u vreme ovih koji danas izigravaju opoziciju bio je u debelom minusu? Je l', može biti, ne valja to što je za ovih pet-šest godina izgrađeno više autoputeva nego za prethodne tri decenije? Da li je strašno to što je kurs dinara danas čvršći nego ikada u modernoj istoriji ili to što sada imamo najviše direktnih stranih investicija ili, možda, to što smo rešili problem Železare u Smederevu i što smo na najboljem putu da rešimo i RTB Bor?!

Ko je peder?

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Da nije, nisam baš najbolje shvatio, Vučić titulu 'pedera' zaslužio time što je prosečnu platu u Srbiji za ovih šest godina sa 330 evra podigao na više od 450 evra?

Ili je užasno to što je ova, Vučićeva, vlast za svog vakta od Vojske Srbije napravila najmoćniju armiju na prostoru bivše Jugoslavije? Da nije, nisam baš najbolje shvatio, Vučić titulu 'pedera' zaslužio time što je u Srbiju vratio državu, jerbo se ovom zemljom više ne komanduje pritiskom na dugme iz stranih ambasada? Možda je, ko će ga znati, kriv i za to što je prosečnu platu u Srbiji za ovih šest i po godina sa 330 evra podigao na više od 450 evra? Ili će biti da ga, 'Vučića pedera', treba srušiti sa vlasti zato što je otvorio najviše fabrika, zato što je nivo zaposlenosti danas u našoj zemlji ubedljivo najveći?! Ili je, biće da je to, on kriv zato što u jako teškim od dosista nasleđenim okolnostima najuspešnije moguće brani Kosovo i Srbe na Kosovu? Kriv je, razume se, on, a nikako nisu krivi oni pre njega koji su postavljali granicu između Srba i Srba tamo gde ona nikada pre nije bila, oni koji su vodili sramnu, podaničku spoljnu politiku i radili direktno u interesu najcrnjih srpskih neprijatelja?!

Aj' sad vi meni recite. Šta to konkretno, što to još ne valja? Je l' mediji? Šta kažete, strašna je cenzura, sve se kontroliše?! Aha, biće da je tako, strašnu cenzuru sprovodi vlast koja za sve ove godine nije promenila niti jednog jedinog urednika na Javnom medijskom servisu - a oni prethodni su, da se podsetimo, odmah po preuzimanju vlasti pravili velike čistke na RTS i još na ulici linčovali novinare koji im nisu bili po volji. I jeste, strašna je cenzura u zemlji u kojoj je najstrašnije, prostačko pljuvanje predsednika jedina uređivačka politika svih nedeljnika (osim jednog i po) i više od polovine dnevnih novina?! I užasna je ta kontrola medija gde na svim velikim komercijalnim televizijama, osim na jednoj, sve 'humorističke' i baš sve tok-šou emisije služe samo i jedino za širenje politike: Vučiću, pederu!

Ali, sve su to činjenice. I to samo mali deo činjenica koje direktno ruše hejtersku postavku politike i društva. I zato se te činjenice imaju ignorisati. Sve dok besomučnom medijsko-političkom kampanjom većini Srba ne budu isprani mozgovi toliko da oni u većini opet počnu da rade direktno u korist svoje štete.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejana

pre 5 godina

Ljubomorni su na uspeh sadašnje vlasti pa nemaju šta drugo da rade osim da izmišljaju gluposti...

mala

pre 5 godina

Sve pohvale za kolumnu. Neverovatno kako se u narod uvukao upravo taj hejterski stav o svemu. Nemaju argumente, ne umeju da vode debatu i nemaju potporu za zdrav razgovor.

vasic

pre 5 godina

Svaka cast na kolumni. Hejtera je sve vise, apsolutno sve se hejtuje od politike, preko kulture, do svakodnevnice. A ovi politicki hejteri su najsmesniji.

zoki

pre 5 godina

I neka im je rekao. Oni su ljubomorni na čoveka koji se bori za bolju Srbiju,za nova radna mesta i nove fabrike.

Todor

pre 5 godina

U Srbiji su se skupili u Đilasovom, Jeremićevom tj opozicionom tabori sve sami šljam i ološ, nadobudnj ljudi, narkomanj i psihopate. E takvi bi da ruše vlast danas i da nam vode ne daj Bože Srbiju.

Vedran

pre 5 godina

Jopoziciji zatrovanoj masi ne odgova to sto ne mogu da kradu.

Milos

pre 5 godina

Evidentno je da se u Srbiji oseca boljitak na svakom koraku, svakog dana jacamo i modernizujemo se, samo napred

zarkokoric78

pre 5 godina

Indijanska posla, sta god da se uradi ne valja.

Joja

pre 5 godina

Krivo im je sto nisu na mesto predsednika. Oni nemaju argumente vec samo svoj hir i mrznju.

Danijela

pre 5 godina

Uvek će biti ta šačica jada koja protestvuje i kao nešto nije zadovoljna, a čime nemaju pojma. Ali kako bi drugačije pili primećeni, kako bi se čulo za njih.

Mimica

pre 5 godina

Narod moze da prica sta god hoce, za to ima prava. Srbija napreduje, to je evidentno na svim poljima.

marija

pre 5 godina

Pa ne valja,Vucic se bori za bolje sutra a to njima ne valja!

Đina

pre 5 godina

Hejteri ni sami ne znaju šta im ne valja i šta bi hteli. Lepo su oni šetali i pevali, ispada da im nije tako loše. Činjenica je da opozicija nema veliku podršku, sve po zasluzi.

Mara

pre 5 godina

Kako je covek sve lepo srocio, sve onako kako jeste. Ti sto su bili pre Vucica su skoro unistili nasu drzavu, rasprodali sve sto su mogli i stavili sebi pare u dzep, prosto ne znam kako neko moze da glasa za Djilasa i Jeremica, kad su oni ovoj drzavi doneli samo zlo i nista vise, i onda oni protestvuju protiv nasilja, a sami su nasilnici, ziveo nama nas predsednik Vucic! Bice on jos dugo na vlasti, samo napred u nove pobede.

Tea

pre 5 godina

Pravo u centar. Na kraju ove 2018.god. neka kaze neko u kojoj oblasti nije napravljen napredak ili bar pomak. Svesni smo da smo daleko od idealnog, ali konacno nas je neko izvukao iz visedecenijskog mraka.

sasa

pre 5 godina

Kao da se Djilas i Obradovic trude i rade u interesu siptarskih separatista i u ovim teskim trenucima po Srbiju i Srbe koji zive na KiM oni organizuju neke protesne setnje.

dara

pre 5 godina

Onuvek ima cinjenice i samo na osnovu njih prica i pise. Svaka cast

Iva

pre 5 godina

Dosta je bilo mraka, želimo svetlost na kraju tunela, kojoj se očigledno približavamo.

miki

pre 5 godina

Hejteri moraju pisati sta im Djilas naredi jel ih placa prljavim parama

Rades12340

pre 5 godina

Kakva smrdljiva faca, dete mu jebem posred picke i majke sto ga rodi.

Jovica

pre 5 godina

Ovaj vucicevic je Vucicev hemeroid i nista drugo.

vns

pre 5 godina

DJV malko ti krivo stoje cvike i deluješ mi kao da si sa parade ponosa stigao

Dušan Silni

pre 5 godina

Auu brate , lažeš kol’ko si ružan - mnooogo !!

djuturum

pre 5 godina

evo ja bih rekao sta ne valja, ali mi necete objaviti komentar... nema nikakve sumnje da je vlast pre sns-a unistavala zemlju. da podjemo od privatizacije do nebulozne politike u vezi sa kosovom. ali brate, dokle cemo se vracati na zute?! sta je sa milosevicem pre toga, sta je sa titom? hocemo konstantno ziveti u proslosti??? sto se tice vucica, ti druce vucicevicu nemas argumente. u plusu mozda, ali zato sto protivustavno krademo od penzionera. odakle ti podatak da su izgradili vise puteva? daj analizu pa da lepo pricamo. odakle ti podatak da je nasa vojska najjaca u regionu? daj analizu pa da razgovaramo. kakvu je drzavu vratio covek koji je u poslednjem redu na 100 godina I svetskog rata??? koju drzavu kad siptari rade sta hoce? koju drzavu kad nijedan tajkun, nijedan kriminalac nije zavrsio iza resetaka? sta je sa bekom? sta je sa karicem? sta je sa dinkicem? sta je sa miskovicem? sta je sa djilasom...? kakve bre cinjenice? jel ti uopste znas sta je cinjenica!?

Mario

pre 5 godina

Toliko nam ide dobro, da mi je pomalo neprijatno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija