• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

10.02.2019

21:44

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BUDUĆNOST ILI VEŠALA

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BUDUĆNOST ILI VEŠALA

Podeli vest

Budućnost ili vešala? To je dilema koja stoji pred građanima Srbije. To je izbor koji ćemo morati da napravimo u skoroj budućnosti, na vanrednim parlamentarnim izborima ove, 2019. ili u redovnom izbornom terminu na proleće naredne, 2020. godine, i nije to neka razlika

 

Svi mi se, dakle, nalazimo na važnoj, sudbinskoj raskrsnici. Od puta kojim ćemo nastaviti zavisi budućnost, ne naša nego budućnost naše dece i naših unuka.

Budućnost ili vešala? To je najtačnija moguća dilema. Jer sva politika tajkuna Dragana Đilasa i njegovih satrapa svela se na ta zlokobna vešala koja su prošle subote, prvi put posle nacista, doneli na Terazije

Od te odluke zavisi da li ćemo Srbiju izgraditi kao modernu i ozbiljnu državu koja može i ume da zaštiti najvažnije nacionalne interese, državu koja ubrzano ekonomski napreduje, državu koja jedina u ovom delu Evrope ima suficit u budžetu, državu koja privlači najviše investicija, državu koja ubrzano završava najvažnije infrastrukturne projekte ili ćemo se vratiti u vreme u kome smo bili od 2000. do 2012. godine - dakle u vreme kada je država bila pretvorena u uslužni servis za lično bogaćenje korumpiranih skotova, u vreme kada smo u svakom smislu - i ekonomskom i političkom i diplomatskom - bili poniženi i bačeni na kolena.

Budućnost ili vešala? To je najtačnija moguća dilema. Jer sva politika tajkuna Dragana Đilasa i njegovih satrapa svela se na ta zlokobna vešala koja su oni prošle subote, prvi put posle nacista, doneli na Terazije. Njihova politika jeste zapravo golo nasilje, najcrnji, fašistički progon svih onih koji ne misle kao tajkun Đilas, svih onih koji se usude da im protivreče. Ne dao nam Bog njihove vlasti, ali Srbija bi u tom slučaju lako mogla da sklizne i u građanski rat!

Nasilje

Foto: Printscreen youtube

Njihova politika jeste zapravo golo nasilje, najcrnji, fašistički progon svih onih koji ne misle kao oni. Ne dao nam Bog njihove vlasti, ali Srbija bi u tom slučaju lako mogla da sklizne i u građanski rat

Šta kažete? Preterujem? Voleo bih da je tako, ali nažalost nije. Evo, ako nisam u pravu, kažite mi šta osim najcrnjeg nasilja i krvavih građanskih sukoba očekivati od onih čija se politika svodi na pretnje vešanjima, silovanjima, od onih koji žene javno nazivaju fuksama i 'ustaškim kurvama', od onih kojima je 'pišanje po grobovima' maltene predizborni slogan?! Šta očekivati od monstruoznih bolesnika koji čak i strašnu nesreću koleginice Dee Đurđević koriste za najstrašniju hejtersku kampanju, od onih koji otvoreno prete silovanjem i ubistvom deci predsednika koji je, valjda, kriv samo zato što neće da im dobrovoljno na tacni preda vlast?!

Budućnost ili vešala? Kad god bili sledeći parlamentarni izbori, na njima ćemo odgovarati na ovu dilemu. Ti će izbori biti, zapravo, referendum o normalnosti ovoga naroda i ove države. Ako, kojim čudom, većina hoće vešala, ako je među nama više onih koji veruju tajkunu Draganu Đilasu nego predsedniku Aleksandru Vučiću, pa onda nam niko neće biti kriv. Ne bismo bili ni prvi, ni poslednji narod u istoriji koji bi sam sebe osudio na smrt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 5 godina

Ovo ko da pitas Parovi ili Zadruga ili Pink ili Hapi oba su isto zlo hocemo nesto trece,sto bi rekli Vucic Djilas ista g.....

Ivana

pre 5 godina

Ja sam za budućnost ali ne sa sadašnjim vlasti a vi dal ste razmišljali šta kad ovi vaši odu???

Kika

pre 5 godina

Narod bira zdravu i blistavu buducnost kakvu nudi predsednik Vucic!

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Budućnost ili vešala? Budućnost!

Nikoletka

pre 5 godina

Mora se prelomiti,ili-ili,dalje napredovanje u ovakvim situacijama je rizik po buduca pokolenja i nasu buducnost.

Ena

pre 5 godina

Ja biram buducnost Srbije! To je ono sto zelim za svoju decu I svu decu ove drzave!

bekos

pre 5 godina

Vucicevicu, znas li ti da nicija nije gorela do zore, sta ces posle kada ti ovaj tvoj rezim padne, niko te nece takvog ljigavog i podguzicu. Jado jadni. Znam da ovo ne objavljujete jer vam ne odgovara, ali cete barem vi procitati.

Miloš

pre 5 godina

Svako normalan će podržati budućnost a hvala bogu to je velika većina kod nas!

Bata

pre 5 godina

Stvarno mislis da je on ok? 100 za 1 to je bolesno. Stop

klesar

pre 5 godina

ako lopovi i tajkuni ponovo dodju na vlast ja prvi odoh iz ove zemlje

Veljko M

pre 5 godina

Nama su potrebni novi putevi, nove fabrike i nova radna mesta a ne nekakva vešala.

Ljilja

pre 5 godina

Buducnost Srbbije je politika Aleksandra Vucica a vesala su program politike.

Miloš

pre 5 godina

Narod Srbije podržava odgovornu politiku predsednika Vučića a ne politiku vešala koju propagira opozicija.

Aca

pre 5 godina

Izbor je naš.Vešala ili budućnost?Nije teško...ja sam svakako za budućnost bez vešala!

Erna

pre 5 godina

Od te odluke zavisi da li ćemo Srbiju izgraditi kao modernu i ozbiljnu državu 

Mirjana

pre 5 godina

Bravo Dragane, svaka tema sve bolja, samo tako nastavi

Goran

pre 5 godina

Kada Đilas i njegovi sateliti nemaju argumente oni se uhvate za vešala.

peki

pre 5 godina

Sva sreca pa je narod opredeljen za normalnu buducnost nase zemlje a ne za tajkuna Djilasa i njihova vesala i pretnje.

Nikola

pre 5 godina

Opozicija se viseizgubila u realnosti, od njih nista pametno ne mozes da cujes

jelena

pre 5 godina

Upravo je takav izbor, opozicija vodi politiku vesanja, silovanja, mrznje a Vucic nas vodi u svetlu buducnost!

Mašnica

pre 5 godina

Nedvosmislena podrška je politici budućnosti. Vešala, nasilje i vređanje je prošlost.

Daca

pre 5 godina

Narodu je potrebna svetla budućnost, pravac u kome idemo! Dosta nam je nasilja i zastrašivsnje žutih!

Sanja

pre 5 godina

Uvek biramo sigurnu budućnost Aleksandra Vučića, a ne politiku vešala koju vodi opozicija.

sonja

pre 5 godina

Srbija ne sme biti zemlja vesanja, nego zemlja razvoja.

Mika

pre 5 godina

Svaka mu je na mestu! Steta sto smo umesto kvalitetne opozicije dobili blago receno cirkus.

Nikola

pre 5 godina

Svako razuman će izabrati bolju budućnost za sebe i svoje najmilije.

laki78

pre 5 godina

Lustracija ce biti budite uvereni u to.Bice je ove godine.

acadeka

pre 5 godina

pa gde je u tvojoj diskusiji rec o kosovu? sta ti impliciras? priznanje kosova? e pa samo tada moze doci do rata prijatelju moj. za ostalo nema ni govora.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija