• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

31.03.2019

20:48

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - DA SE PREBROJIMO!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - DA SE PREBROJIMO!

Podeli vest

Vuk Jeremić je u duelu sa Čedomirom Jovanovićem 7. marta na TV N1 rekao da je član borda direktora švajcarskog 'Partners grupa', drugog najvećeg investicionog fonda na svetu, i da tamo zarađuje velike pare. Onda je, tri nedelje kasnije, portparolka tog istog fonda Dženi Blinč objavila da Jeremić laže, da nije zaposlen u 'Partners grupu', da tamo ne prima i da nikada nije primao nikakvu platu!

Ovo je, bre, čista otimačina. Pokušaj da se Srbima ukrade država da bi se ponovo transformisala u tajkunsko preduzeće koje bi radilo za Đilasa i njemu slične lopove

I? Šta se onda desilo? Pa, skoro ništa. Ništa više od naslovne strane Informera, tri-četiri priloga na TV Pink i još nekoliko novinskih vestica objavljenih u onim nevidljivim stupcima sa strane. TV N1, na kojoj je Jeremić masno slagao, neće ni slovo da objavi, ni reč da bekne. Za njih, 'slobodne i nezavisne' novinare, nije nikakva vest to kada lider opozicije bude uhvaćen u najstrašnijoj prevari.

No, ovaj je primer samo poslednji dokaz. Dokaz da ovo što se trenutno igra na srpskoj medijsko-političkoj sceni nije nikakva politika, da ovo više nema nikakve veze sa demokratijom, slobodom, državom, nacijom, da ovde više nema principa, ideja, programa. Ama jok! Ništa od toga. Ovo je, bre, čista otimačina. Pokušaj da se Srbima ukrade država da bi se onda po petooktobarskom receptu ponovo transformisala u žuto, tajkunsko preduzeće koje bi radilo samo u interesu Đilasa i njemu sličnih lopova i hohštaplera. Njima trebaju državni milioni, a zapadnim moćnicima u Beogradu umesto države treba lutkarsko pozorište koje igra tačno onako kako se iz NATO svira. Spojili im se interesi. Da prevedem: Đilas, Jeremić, Obradović i ostali takozvani lideri priznaće Kosovo i pristati na ukidanje Republike Srpske, a zauzvrat biće im dozvoljeno da ponovo 'legalno' pljačkaju stotine miliona državnih para.

Problem

U tom njihovom planu, međutim, ima samo jedan problem. Veliki problem. A taj problem smo mi. Mi, Srbi. Jer mi se pitamo. U svakoj varijanti. I na izborima. I u pokušaju puča. Od nas zavisi

U tom njihovom planu, međutim, ima samo jedan problem. Veliki, nerešivi problem. A taj problem smo mi. Mi, Srbi. Jer mi se pitamo. U svakoj varijanti. I na izborima. I u pokušaju puča. Od nas zavisi. Od naše pameti. Od spremnosti da najgorima među nama prepustimo državu i budućnost svoje dece i unuka.

I zato, jedva čekam taj njihov 'dan D', tu subotu 13. april. Biće to dobra prilika da sve vidimo, da se prebrojimo. Jer, računam, biće onda posle tog 13. i neki drugi lep datum u aprilu kada ćemo se okupiti i mi drugi. Mi koji nismo za to da Đilas ponovo na državi zaradi 500 miliona evra, mi koji ne bismo da od vlasti napravimo servis za bogaćenje Jeremića, Obradovića i njima sličnih lezilebovića, mi koji nismo za politiku vešala i motorne testere.

Što bi rekao pesnik, ćeraćemo se još.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vns

pre 5 godina

DjV se pomalo napalio,da li on ima privatan život ili munje jedini cilj da se uvlači svima na vlasti?

Saradžogla

pre 5 godina

Vučićeviću,sinko,ja stari Džole nikako da ti napišem par psovki jer na to imam pravo jer te čitam od prvoga broja.A to vako izgleda ... Jebali te hidranti,izlozi,automobili,mostovi,semafori,brda ... preskoči pa potvrdi!

Maja

pre 5 godina

I, sta? Bice uka buka tri dana i cao. Nastavice svakako da radi kao sto je radio i do sada.

milan306

pre 5 godina

STVARNO JE DOSTA ZLOČINA ,NASILJA I PRITISAKA

Maksim

pre 5 godina

Ko uopšte sluša i čita ovu budaletinu, podguznu muvu Prvorođenog!?! Ljiga jedna lažljiva i bezobrazna!

Marija

pre 5 godina

A ko da vise veruje lazovima pljackasima i prodanim dusama.

Ksenija

pre 5 godina

Ne dozvoljavamo da vesala i motorne testere odredjuju put i politiku Srbije. Mi smo ti koji biramo i odredjujemo put nase zemlje na legalnim izborima, a ne na ulicama!!

Milana

pre 5 godina

Pa Vuk je jedino i sposoban za laži, prevare i pranje para.

Nikoletka

pre 5 godina

E pa oteti nam ovo sto smo predanim radompredsednika stekli nece.Opozicija je sve sem ljudskog i politike.

Paro

pre 5 godina

Posto malina vucko. I lazes ko pseto beskrupulozno. Pozdravi ga admine jebo vas Vucic. Izdajnici

Penzioner

pre 5 godina

Podrzavam !!! Svaka rec na mestu i susta istina !!! Pa narode na nama je....

Alapaca

pre 5 godina

Da, zavisi od nas sve. Zavisi i to da li cemo imati drzavu ili raspad sistema, da li cemo moci jednog dana da sebi kupimo osnovne lekove kada budemo bili u nekim godinama, a o tome da se ide u banje je vec diskutabilno ili cemo kao svi penzioneri u civilizovanim evropskom zemljama moci da obilazimo Evropu na primer. Zaviisi od nas i to da li cemo kao sad sto su mnogi, biti zeljni unuka koji su negde u belom svetu jer su nas DS i njeni partneri toliko pokrali i ojadili da su nam generacije otisle trbuhom za kruhom, jer su fabrike bile zatvorrne, drzsvna kasa prazna i u dugovima, jer su momci radije bezali da peru negde sudove ili ciste ulice da ne bi prosili po ulicama, ginuli ili ne daj Boze usli u kriminalne vode. Secam se jedne price intelektualke koja je plakala kad je pricala da je bez posla, a kad joj dete trazi cokoladnu bananicu, skuplja sitnis da mu.kupi. E to sve zavisi od nas, hocemo li setati i podrzati lopove ili dati punu podrsku i poverenje jedinom coveku Aleksandru Vucicu koji se bori i za moje i za vase dete, i za zajednicki porodicni rucak cele familije na okupu i za stolom tri pa cak i cetiri generacije ili za suzne oci baka i deka koji su zeljni da zagrle svog jedinca, svoje unuce.... ZAVISI OD NAS!

slađa

pre 5 godina

Građani će pokazati da je pristojna Srbija moćnija i jača. Država neće tolerisati bilo kakvo nasilje. Koji god datum neko da odabere.

AleksMache

pre 5 godina

Utvrdili smo više puta da ne znaju da broje! Bolje da se zovu 1 od 1hiljade!

Vaspitacica

pre 5 godina

Podrska predsedniku da zlocincima stane na put.

Mia

pre 5 godina

Nadam se potpunom fijasku opozicije 13.aprila i najiskrenije se nadam da ce vec jednom prestati opoziciono psihicko matretiranje svih gradana Srbije !

pokahontas

pre 5 godina

Ne dajmo ovu naprednu državu Srbiju žutim tajkunima koji bi je rasprodali za par dolarčića.

Emilija

pre 5 godina

I kada se prebrojimo,dokazace se da su gradjani Srbije na strani evropskog puta ,kojem Srbija tezi i da ce podrzati sve ono sto predsednik Vucic radi ,radi naseg boljeg sutra.

Siniša

pre 5 godina

Mi drugi smo čvrsto okupljeni! Fer i pošteno! Lezilebovići mogu samo da zapomažu, ali od tih krađa više ništa!

Boško J

pre 5 godina

Nije to jedina laž gospodina Jeremića. On tako dobro slaže da i sam misli da je to istina.

rina

pre 5 godina

Ako se pita narod, nasilju mesta nema u ovoj drzavi!

Kristina

pre 5 godina

Posten svet je na strani vlasti i u vecini .

Emilian

pre 5 godina

Tako je! Jos gondola, fontana i pocupanih drveca! To je ono sto ce doneti ovoj drzavi veliki ekonomoski prosperitet! I naravno, da se postavi novogodisnja rasveta sad u aprilu. I da se svako kazni ko ide biciklom do posla. I da se prebrojavaju demonstranti u 18:20 umesto u 20:00.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija