• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

07.04.2019

19:54

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KAKO TO ONI ZAMIŠLJAJU

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KAKO TO ONI ZAMIŠLJAJU

Podeli vest

Ljudi moji, pa kako to oni zamišljaju? Kako tačno Đilas, Jeremić, Obradović i ostali tajkun-fašisti planiraju da sruše Vučića i dođu na vlast? Šta, kao, skupi se njih hiljadu-dve, onda šetaju, viču, prete, upadnu u RTS, opkole Predsedništvo, pošalju onog mandrila Bastaća da nasrće na žene pred Skupštinom, najave da će istovariti traktorsku prikolicu balege na ulazu u TV Pink, zaprete blokadama autoputa i najvažnijih raskrsnica u Beogradu... I? Šta onda? Šta i kako?

 

Je l' oni to misle da će Vučić jedno jutro da se smori i digne ruke od svega? Da će, možebiti, uplašen njihovim pretnjama da podnese ostavku i prepusti im Srbiju na upravljanje, i još usput da ih posluži ratlukom i 'ladnom vodom?! Aman, zaman! Pa gde je to i kada tako bilo?!

Je l' oni to misle da će Vučić jedno jutro da se smori i digne ruke od svega? Da će uplašen njihovim pretnjama da podnese ostavku i preda im vlast

Elem, već sam ovde rekao, ali gradivo mora da se utvrdi - na vlast se u bilo kojoj državi sveta dolazi samo na dva načina. Ili demokratski, na izborima. Ili nedemokratski, na ulici, nekom vrstom nasilne revolucije. Ako ste za ovo drugo, e pa onda mora da vas ima puno i da ste spremni i da ubijate one koji stoje na putu toj vašoj 'revoluciji'. Trećeg rešenja, naprosto, nema.

I sad, kad smo se oko toga dogovorili, da vidimo šta će đilasovci da urade na taj njihov odavno najavljeni 'dan D' - u sledeću subotu, 13. aprila? Skupiće ih se par hiljada, dovući će svoje ostrašćene aktiviste iz cele Srbije i opkoliće Predsedništvo. I? Jeremić će opet da obuče vijetnamku, Boško će da razvaljuje zaštitne ograde, Siniša Kovačević će sa onog kamiončeta da poziva na juriš, Đilas će da glumata vođu...

Dan D

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Šta će biti 13. aprila? Jeremić će da obuče vijetnamku, Boško će da ruši ograde, Siniša Kovačević će da poziva na juriš, Đilas će da glumata vođu. Da, i šta sa tim?

Da, i? Šta sa tim? Da li iko iole ozbiljan zaista misli da će tako naterati Vučića na bilo šta? Pa, sve i da, kako najavljuju, danima drže centar Beograda u opsadi, šta će to da promeni?! Šta, osim što će da zakomplikuje život ljudima koji žive i rade u centru prestonice?

Nije vam tu ništa logično? Pa, nije ni meni. I to me jedino brine. Jer Boško je svakako ljotićevska gluperda, on možda i veruje u bajke o vlasti koja se dobija servirana na tacni; Jeremić definitivno jeste bahati egocentrik koji misli da se ceo svet obrće oko njega, pa je sledstveno ubeđen da je valjda nebeskom promišlju poslat u Srbiju kao izabrani mesija; ali Đilas?!

Đilas nije ništa od toga. Tajkun koji je za svoga vakta u visokoj politici u svoje džepove strpao 500 miliona evra, on koji sa Šolakom drži pod punom kontrolom skoro svaki drugi televizor u Srbiji, taj definitivno nije neko ko srlja u unapred izgubljenu bitku - on, definitivno, ima neki plan.

Kakav? Ne znam tačno. Ali pouzdano znam da pobediti neće. Jer ne može. Jer ga Srbi neće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joco

pre 5 godina

Gos.Dragane, Malo opustise...pusti Vučić nego pogledaj malo mlade...kad već lupaš lovu odprodaje novina i tučeš dinare na ime Vučića i ove mnogo bolesne ZADRUGE...mogao bi malo odlomiti iz profita i..npr. kupiti kompjutere za srednju školu u Vranju...ili...Leskovcu..ili ..Despotovcu..red bi bio puuuuun si ko brod..

Ivan

pre 5 godina

Nije mi jasno zašto DJ Vučko ne štrajkuje glađu. Molim te Vučićeviću priključi se štrajku, bez tebe on neće imati smisla, svhe. Ali, ko će onda pisati kolumne, ko će uređivati Informer taj bastion vrhunskog novinarstva, tu zvezdu vodilju svim pravim patriotama. Ne mogu da zamislim svoj život bez čitanja Informera od prve do poslednje strane. O moj DJ Vučko, trebalo bi da otvoriš školu novinarstva, da mladi uče kako se pišu kolumne. Sledeće godine u Danasu, nadam se da ćeš postati urednik Danasa i pokazati im kako se to radi. Ti si budućnost Srbije !!!

Zoran

pre 5 godina

Zamolio bih vas komentar gospodine Dragane o tome sto pola Srbije ode u inostranstvo a druga polovina razmislja da ode van. Pa ako je toliko dobro u Srbiji cemu odlasci.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija