• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

26.05.2019

18:27

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SVE SE VIDI!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SVE SE VIDI!

Podeli vest

Otvaranje autoputa kroz Grdelicu, završetak južnog kraka Koridora 10 jeste istorijski važna, dobra vest za sve nas u Srbiji. Ta vest jeste definitivni dokaz ispravnosti vučićevske državne politike koja je od 2012. za nepunih sedam godina od Srbije načinila mnogo ozbiljniju državu u svakom pogledu


I to je neporeciva činjenica koju, hteli ne hteli, moraju da priznaju čak i oni najostrašćeniji žuti, đilasovski hejteri. Dobro, možda to još neće javno da priznaju, ali sami sebe svakako ne mogu da lažu. I zato ih je sve manje i zato su se oni njihovi 'subotarski' protesti pretvorili u loše režiranu komediju apsurda sa vrlo izvesnim tužnim krajem.

Završetak Koridora 10 jeste istorijski važna vest za sve nas. To jeste i definitivni dokaz ispravnosti državne politike od 2012. godine

Elem, danas više niko ne treba da vas ubeđuje, danas se sve vidi golim okom. Danas, kako rekosmo, imamo kompletiran južni krak Koridora 10, a ovoga leta imaćemo i potpuno završen istočni krak sve do granice sa Bugarskom. Već je gotov i autoput od Obrenovca do Čačka (biće pušten u saobraćaj do Vidovdana), a uveliko se grade i autoput od Novog Beograda do Obrenovca (sa novim mostom preko Save), kao i deonica od Čačka do Požege i Moravski koridor, koji na pravcu Preljina - Pojate treba da spoji Koridor 10 i Koridor 11. Na sve to, projektuje se i uskoro počinje sa izgradnjom i autoput prema Republici Srpskoj, kao i onaj koji treba da spoji Niš sa Kosovom i Metohijom.

Rizikujem da kolumnu pretvorim u saobraćajno-komunalni izveštaj, ali na ovom primeru, na priči o autoputevima ponajbolje se vidi razlika. Sve i da Vučić i njegovi ništa drugo nisu radili, sve i da su u ovih sedam godina samo asfaltirali, zaslužili su većinsku podršku Srba i Srbije.

Svaka čast

Foto: Tanjug

Sve i da Vučić i njegovi ništa drugo nisu radili, sve i da su u ovih sedam godina samo asfaltirali, zaslužili su većinsku podršku Srba i Srbije

A uradili su. Mnogo više nego što je i najveći optimista mogao da zamisli u leto 2012. Srbija kojom vlada Vučić danas je znatno bolja i uređenija država od Srbije koju su za sobom ostavili Tadić, Đilas, Jeremić i ostali jahači postpetooktobarske dosističke apokalipse. U svakom pogledu, u svakoj sferi društvenog i političkog života danas je u Srbiji neuporedivo bolje. Setite se bilo čega, uperite prstom u bilo koju oblast - od infrastrukture i ekonomije, preko kulture i obrazovanja do vojske i sporta - i videćete, svuda je danas znatno bolje.

Još, naravno, nije idealno, još ima mnogo problema koje tek treba da rešimo, nad glavama nam svima visi strašan kosovski problem, ali Srbija je danas zemlja koja ima budućnost, Srbija je zemlja u budžetskom plusu, zemlja rekordnog rasta BDP i stranih investicija, država koja svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduje.

Ko to neće da prizna, taj je plaćen da laže.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Vučiću,sinko,beše li ti do sada na neki pijac? Ono šo je bilo 40 - 60 dinara sada je 150 - 250 dinara. Mladi luk - komad 10 dinara? DA NE ZABORAVIM ... Od 1,6 miliona beogradskih glasača za nas iz SNS glasalo je jeeeeedva 366 hiljada što nije ni četvrtina! Očekivalo se 800 hiljada?ZA TAJ PORAZ IZ SNS NIKO NIJE ODGOVARAO? Dobro,dobro,podeila je SNS ali od izašlih.Ti meni skratiš penziju u visini dobre rate kredita i ja da glasam za tebe te? Moralo se?Teške odluke su POGREŠNE!

duvaj ga

pre 4 godine

Ti si jedan veoma ozbiljno bolestan chovek....talogu

1244 otoka

pre 4 godine

Vučićeviću, jebem te u te krive zube! Serem ti se u tanjur iz kojega svaki dan jedeš! Jesi li karao pičkoustog? On inače voli da ga se trpa, daj adresu da ti pošaljem kondome.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija