• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

02.06.2019

20:13

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BOŠKO I HEJTERI

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BOŠKO I HEJTERI

Podeli vest

Boško Obradović zadnja pošta Ljotić jeste ponajbolja slika. Slika i prilika hejterske Srbije

 

Večiti političar u pokušaju, bibliotekar po obrazovanju, Obradović je sprcao pune 43 godine, a da u profesionalnom životu nije uradio ništa. Ama baš ništa. Politikom se, piše u njegovoj biografiji, bavi od 1999. - dakle punih 20 godina, pola ljudskog radnog veka (!?!) - a za sve to vreme od njegove politike niko nije video nikakve vajde. Niko osim njega i njegovih.

Boško Ljotić Obradović jeste slika i prilika hejtera, hejtera kojima je kukanje životni smisao. Takvi ne rade ništa drugo osim što kukaju i mrze

Čovek koji je izgubio sve izbore; samozvani lider koji sam sa svojim 'Dverima' nikada i nigde - pa ni na glasanju za kućni savet - ne bi mogao da preskoči cenzus; besprizorni politikant koji je zarad Đilasovih miliona prodao i izdao sva uverenja i sve zakletve, pa čak i onu hilandarsku; pokvareni manipulant kome je keš jedino božanstvo u koje veruje; bedni kukavički siledžija koji sa svojim batinašima svako malo napada žene; taj i takav, dakle, Boško, taj i takav - što bi Čačani rekli - neslanik neslani, pokušava da se Srbiji nametne kao nov, mlad, nekorumpiran i nekompromitovan (!?!) lider kome svi mi treba da poverimo budućnost svoje dece i svojih unuka!?!

Boško Ljotić Obradović jeste, da li me pratite, slika i prilika hejtera, hejtera kojima je kukanje životni smisao. Hejtera koji za sve svoje neuspehe okrivljuju druge, a naročito državu i vlast. Hejtera koji su večite žrtve neke nevidljive i ničim dokazive zavere. Ti i takvi zapravo i ne rade ništa drugo osim što kukaju, mrze i pokušavaju da se 'leba dokopaju bez motike.

Baš ništa

Foto: Tanjug/Printscreen

Večiti političar u pokušaju, bibliotekar po obrazovanju, Obradović je sprcao pune 43 godine, a da u profesionalnom životu nije uradio ništa

Elem, Boško Obradović neće ni da razmisli o tome da je posle pune dve decenije politike ostao niko i ništa možda zbog toga što je netalentovan, neprincipijelan, nedovoljno obrazovan ili, možda, zato što nije vredan i posvećen svom poslu. Ne, ništa od toga. Nikada on nije kriv. Uvek su krivi oni drugi. Krivi su, jelte, zli Vučić i glupi Srbi koji u velikoj većini glasaju za tog Vučića.

Sreća pa su ti hejteri, ti poput Boška Ljotić Obradovića, danas i ovde u ogromnoj manjini. Bogu hvala, pa dotični samozvani liderčić i njegov gazda Dragan Đilas nikada više u Srbiji ni o čemu ozbiljnom neće odlučivati.

Ostaje im, dakle, samo da mrze. Ko zna, možda će se jednog dana probuditi iz te svoje bolesne mržnje i videti da Srbija zaista jeste mnogo bolje mesto za život nego što je bila dok su njome vladali oni i njima slični.

I zato, neka ih, neka mrze. Srbija mora da radi, Srbija mora da pobeđuje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rale

pre 4 godine

nije mi jasno,kako dragan vucucevic,urednik informera,moze da se spusti na takav nivo,da komentarise jednu nevaspitanu budalu,kakav je bosko.ne treba davati prostora u glasilima takvoj bitangi.jednostavno ga treba ignorisati.

Saradžogla

pre 4 godine

Vučićeviću,sinko,gde ti je na naslovnoj strani natpis: - Albanci iz Albanije nećete valjda da vam gospodar bude srbin Hašiš Tači? Zar da vam gospodari bude izrod svoga srpskog roda? ... Hajde Vučićeviću radi nešto korisno a ne samo da ispoljavaš izuzetnu želju da za Vučića skočiš pod avion u letu?Uskoro ćeš pisati o izuzetno lošem radu NEMEDICINSKOG osoblja u Zdravstvenom centru u beogradskoj ulici Savska broj 23.Zar da samo oni pregledaju železničare.Brojne kompromitujuće papire sam već predao ministarstvima.O tamošnjem direktoru Vladi Batnožiću su već novine negativno pisale.Mi iz SNS smo se rastosiljali Jutke i onog vrčinca a sada je na redu doktor Batnožić.

Zoran

pre 4 godine

Smešnog li teksta. Ako nebitan zašto toliko štamparske boje. Naravno ljudi koji izlaze subotom , izlaze zbog para Đilasa. Ma hajde. Nije više isto. Ne mošeš više da nas zamajavaš. Od odličnog novinara postao si potrčko. Skoro kao Krle 22.

Veljko

pre 4 godine

Ničija nije gorela do zore, sve će se ovo jednog dana juče zvati...

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija