• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

08.12.2019

19:48

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - NARODNA POBUNA PROTIV LOPOVA!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - NARODNA POBUNA PROTIV LOPOVA!

Podeli vest

Uvaženi kolega pre neko veče, onako usput u opuštenom razgovoru, nehotice mi je dao najbolju definiciju aktuelnog političkog trenutka u Srbiji: Naredni izbori biće zapravo narodna pobuna protiv vraćanja najvećih lopova na vlast u Srbiji, rekao je on. I tako je u jednoj rečenici rekao skoro sve.

Jer, danas i ovde, nema nikakve podele društva. Ta lažna teza koju đilasovci pokušavaju da nametnu, ta priča o nekakvoj velikoj političkoj krizi i o velikom narodnom nezadovoljstvu nema zapravo nikakve veze sa realnošću. Narod u Srbiji u velikoj, neću preterati ako kažem i ogromnoj, većini podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića. I to pokazuju rezultati svih pređašnjih izbora i rezultati svih mogućih istraživanja. I to znaju i Đilas i svi oni ostali koji pokušavaju da na silu otmu vlast. I baš zato što to znaju svakoga dana su sve agresivniji i sve luđi. Oni, dakle, jasno vide da u fer političkoj borbi, na biralištima, u kampanji nemaju ama baš nikakve šanse da dobiju više od desetak odsto glasova, pa onda svoju jedinu šansu traže u haosu, u pokušaju da se Srbija gurne u stanje totalne političke nenormalnosti.

Đilasovci ne razumeju da Vučića možda i mogu da ubiju, ali Srbiju ne mogu. I sa tom, za njih strašnom istinom suočiće se već početkom sledeće godine, na redovnim parlamentarnim izborima

No, svi ti SZS politikantski durdubaci nikako da razumeju da tom prljavom i svakoga dana sve prljavijom kampanjom teraju od sebe sve više ljudi. Kad jednom, dvaput, triput slažeš, to još nekako i može da se zaboravi, da se zataška i gurne pod tepih, ali kada lažeš svaki dan, kada za godinu dana gotovo svakodnevnih zvečećih afera ne izneseš nijedan jedini konkretan dokaz da je Vučić lopov, e onda je to put bez povratka. Put kojim su već otišli i Saša Janković i Saša Radulović.

U očajničkom pokušaju da siđu sa tog puta, puta bez povratka, Đilas, Obradović, Jeremić i njihovi sve luđi i svakoga dana sve agresivniji ekstremisti mogu jedino još da pokušaju da uklone Vučića. Da ga ubiju. Ovako ili onako.

Samo, sinji kukavci ne razumeju da Vučića možda i mogu da ubiju, ali Srbiju ne mogu. I sa tom, za njih strašnom, istinom suočiće se uskoro, već početkom sledeće godine, na redovnim parlamentarnim izborima. Dobar vam stojim, ukoliko đilasovci nastave sa ovakvom bolesnom, hejterskom politikom, lako se može desiti da, uprkos njihovom bojkotu, izlaznost birača u martu bude veća nego na prethodnim izborima. Biće to, da se vratimo na početak, narodna pobuna protiv vraćanja najvećih lopova na vlast.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Del018

pre 4 godine

Bla, bla.. Zasto protestuju radnici Poste? Da li je sukob interesa posao ministrovog oca u Krusiku? Zasto subvencije taksistima od po 5000 eura?! Gde je Stefanovic zavrsio skolu? Koliko mladih bezi godisnje? Kakav vazduh udisemo? Zasto imamo najnizi rast BDPa u realnim brojkama? Kakvi spinovi, smesne spijunske afere i izmisljanje atentata po stoti put. Sta je bilo sa onim proslim drzavnim udarima i atentatima? Je l neko uhapsen? Djilas, djilas, djilas.. Zabole me za njega, hapsite ga ako je lopov, sjasite vise sa njim..

Saradžogla

pre 4 godine

Vučićeviću,sinko,postao si predmet sprdnje! O'ladi pojavljivanje na PINKU?Govoriš glupost? Ja sam neki faktor u SNS.Porodica,komšije,prijatelji i rođaci mi okreću leđa!PS.Porez za legalizovanu kuću mi je UVEĆAN ŠEST PUTA?A bosanci dobijaju na stotine stanova?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija