• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

22.12.2019

18:56

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ON, ONI I MI

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ON, ONI I MI

Podeli vest

On nas je spasio bankrotstva, izvukao nas je bukvalno sa same ivice državnog i nacionalnog ponora do koje su nas za 12 godina neodgovorne vlasti doveli dosistički nitkovi. On je od 'Jata', najcrnjeg gubitaša pred gašenjem, napravio 'Er Srbiju', najuspešniju avio-kompaniju u regionu. On je od najvećih srpskih ekonomskih problema - Železare Smederevo i RTB Bor - napravio najuspešnije kompanije koje zapošljavaju nikad više ljudi

 

On je za sedam godina na vlasti uspeo ono što njegovi prethodnici nisu mogli decenijama - završio je autoput i do Bugarske i do Severne Makedonije, izgradio je autoput od Beograda do Čačka, za dve godine će i do Požege, započeo je gradnju Moravskog koridora, ali i autoputa ka Republici Srpskoj.

On je preuzeo Vojsku Srbije sa jednim poluispravnim 'migom 29', a sad ih imamo 14, i to najmodernijih, a uskoro nam stiže i moćni PVO sistem 'pancir'. On je, na sve to, uspeo da uradi ono što nijedan vladar nikada nije uspeo - Srbija je danas po prvi put u svojoj istoriji država sa suficitom, plusom u budžetu! On je doveo nikad više stranih investitora, a stopu rasta BDP-a je uveliko prebacio na više od četiri odsto, što je za vakta njegovih prethodnika bilo nezamislivo. On je prosečnu platu u Srbiji podigao tamo gde nikada nije bila, na preko 500 evra, sa dobrim izgledima da već za dve ili tri godine bude i 650 i 700 evra.

On je, pogađate o predsedniku Aleksandru Vučiću govorim, sve to i još mnogo toga dobrog uradio, ne za sebe nego za sve nas, za našu decu, unuke. Ali on ipak ništa ne valja. Bolji su oni drugi, oni koji su ovom zemljom vladali od 2000. do 2012. i pokrali i upropastili sve što se pokrasti i upropastiti moglo. Bolji je onaj koji je za svoga vakta sam sebi i svojim firmama namestio 619.688.269 evra, bolji je onaj koji na tajne račune dobija milione od osuđenih belosvetskih kriminalaca, bolji je onaj koji bi da ponovo pali Skupštinu i da motornom testerom uređuje RTS. Bolji su oni koji ništa drugo ne rade osim što lažu, varaju i kradu.

I ne smemo mi, glupi Srbi, nikako i nipošto da glasamo za Aleksandra Vučića i da podržimo njegovu politiku, nego moramo da sa najgorim i najcrnjim lopovima u istoriji srpske politike srušimo državu kako bi oni, najgori i najcrnji lopovi, ponovo krali kako i koliko hoće.

I nema nikakve šanse da Vučić bude proglašen za ličnost godine, mada je realno zaslužio da dobije titulu ličnosti decenije, nego se za takvog ima proglasiti onaj lažni uzbunjivač iz Valjeva, onaj koji je krao poslovne tajne srpske namenske industrije i predavao ih NATO lobistima u Bugarskoj.

I mogao bih ja ovako da nabrajam do prekosutra, al' nema mesta. Ipak, razumeli smo se. Na kraju, oni ne mogu ništa bez nas. Mi smo ti koji biramo. On ili oni. Nikad lakši izbor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Pa ni Bog nije toliko ucinio za zemlju kao Vucic,cak i ovu platu od 500€ koju primimo za dva meseca krvnickog rada nam je obezbedio,hvala Boze pardon veliki vodjo.

Laza Lazarevic

pre 4 godine

Dok je nama Vucica i rijalitija nema zime.

Saradžogla

pre 4 godine

ER SRBIJA JE U GUBITKU POLA MILIJARDE EVRA ILI TI 500 MILIONA!Na mućku primljeni brojni piloti i NEZAKONITO POSTALI KAPETANI.Narod platio zakup aviona čiji zakupi uskoro ističu!A onda opet narode davaj pare?

cobi

pre 4 godine

jedi govna podguzna mušice, odnosi se na tebe vučićeviću.

Saradžogla

pre 4 godine

Vi tam' u INFORMERU a koje vikam da ste VESIĆEVE NOVINE jedini ste koji napišu 4 a komentara ima tri? Napišite 44! Na primer,Kurir za banalne tekstove ima od 50 - 100 komentara! Poštuju čitaoce jer žive od novina jer nemaju hladnjače?Toliko ... Ne bih vas više zekio.

Saradžogla

pre 4 godine

Budite precizni! Ne 4 komentara već 444.Dobro,ne 444 već bar 25?Toliko,ne bih vas više zekio.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija