• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

12.01.2020

19:30

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - POKVARENOST!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - POKVARENOST!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić ove nedelje je u javnu upotrebu vratio genijalnu rečenicu pokojnog Aleksandra Tijanića: Svako se kreće u granicama svoje pokvarenosti

Tako je, zaista. Kada si pokvaren kao Đilas, onda misliš da su svi oko tebe Đilas. Kada si lopov, misliš da su i svi drugi lopovi, kad vlast iskoristiš da sam sebi namestiš 619.688.269 evra, onda naprosto nikako ne možeš da razumeš da tamo negde postoji čovek koji nije pokvareni lopov kao što ti to jesi.

E, o tome se ovde radi. O činjenici da svi oni na gomili - i Đilas i Obradović i Jeremić i Sergej i sve njihove Marinike i svi potkupljeni mediji, plaćenici i botovi - ni posle više od pet godina najprljavije kampanje ne mogu da nađu ni jedan jedini dokaz da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bilo gde ukrao i jedan jedini dinar ili da je zloupotrebio vlast da sam sebi ili svojoj porodici nelegalno namesti bilo kakav posao ili povlasticu.

I otuda onda sve te laži. Strašne, besomučne, sada već i sasvim očigledne laži i lažne afere koje se svakodnevno lansiraju preko đilasovskih medija u očajničkom pokušaju da se Srbija gurne u stanje opšte nenormalnosti, a u kome bi oni - najgori i najveći lopovi i prevaranti u istoriji srpske politike - možda došli u priliku da bez izbora otmu vlast.

Kud ćete veći dokaz od Marinike Tepić i afere 'Kokoška'?! Najbliža saradnica tajkuna Dragana Đilasa, žena koja već mesecima svojim bezočnim lažima nanosi ogromnu štetu namenskoj industriji i sistematski radi protiv državnih i nacionalnih interesa Srba i Srbije - ta i takva Marinika, dakle, objavi na Tviteru satelitski snimak vojnog objekta iz Morovića i napiše da je to tajna državna plantaža narkotika. A kada se dokaže da laže, kada joj i njene kolege iz SZS Dragan Šutanovac i Goran Ješić objasne da je to vojna farma koka nosilja, jaja i tovnih pilića, koja postoji više od 40 godina, Marinika i ne pomisli da se izvini za to što je lagala. Ne, i ona i njen šef Đilas nastavljaju besomučno da lažu ne obazirući se uopšte na lako proverljive činjenice. Stare laži zatrpavaju novim lažima i tako ukrug. Ko se još danas seća njihovih laži o 'Jovanjici' ili 'Franšu', o stotinama mrtvih koji plutaju po Obrenovcu, pa svi su već odavno zaboravili i one lažne otmice novinara koje su pokušavali da insceniraju i pretnje smrću koje su sami sebi po pločnicima ispisivali i odvratne izmišljotine o nameštenim otmicama dece...

I? Šta će dalje biti? Pa, biće sve gore. Sve više će da lažu u gebelsovskom pokušaju da dovoljno puta ponovljenu laž pretvore u istinu. A mi Srbi ako, nekim čudom, većinski poverujemo u njihove laži, pa mi ćemo svi biti osuđeni na doživotnu robiju.

Razumemo se?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

I? Šta će dalje biti? Pa, biće sve gore. Sve više će da lažu u gebelsovskom pokušaju da dovoljno puta ponovljenu laž pretvore u istinu. A mi Srbi ako, nekim čudom, većinski poverujemo u njihove laži... Надам се а још више верујем да се то неће догодити, тојест: да ће победити Вучић и остали кандидати који буду на изборној листи Српске напредне странке.

Branislav

pre 4 godine

Juče u emisiji " Hit tvit " gosti su raspravljali na tu temu, kao zašto Marinika i ostali to rade, zašto lažu, zašto uznemiravaju javnost. Ne lažu oni radi naše javnosti, naša javnost je odavno shvatila ko su Marinika i društvo, ONI lažu i lagaće neprekidno da " svetu " pokažu kako je vlast u Srbiji nasilna, pokvarena, da se bavi najgorim kriminalom, da su nemoralni u privatnom i javnom životu itd. da bi njihove gazde iz " sveta " imali argumente da vrše politički pritisak na Srbiju. Marinika i društvo su plaćeni da unište Srbiju. Oni mrze Srbe i Srbiju, ONI su najgora i najpodlija plaćena ološ! Dosta je bilo ćutanja treba ih zatrpati tužbama pa neka i ONI i " svet " pričaju šta god hoće! Kod nas je sudstvo nezavisno od države pa svet može samo da brabonja o ljudskim pravima. Niko nema pravo da lažima nekom nanosi štetu, pogotovo državi i narodu!!! Ko laže neka plati za nastalu štetu, bila materijalna ili nematerijalna, tako je i u " svetu " koji nam brabonja o ljudskim pravima.ZATRPAJTE IH TUŽBAMA, čak i obični građani treba da ih tuže zbog uznemiravanja i nanošenja duševne boli, tako se to radi!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija