• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

26.04.2020

19:38

DOSTA ZLOČINA! najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KORIST OD KORONE

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KORIST OD KORONE

Podeli vest

Ima izvesnih koristi i od ovog koronavirusa. Eto, na primer, sada se jasnije nego ikada pre vidi šta su u Srbiji mediji, a šta su propagandni tajkunsko-politikantski servisi. Baš kao što je danas posve očigledno ko su ozbiljni, odgovorni i državotvorni političari, a ko su pokvareni korumpirani skotovi koji misle samo na sebe i svoje guzice.

 

Elem, dok se naša država veoma uspešno bezmalo puna dva meseca bori protiv smrtonosnog virusa koji je paralisao čitavu planetu i koji je u neuporedivo bogatijim zemljama izazvao pravi pomor, đilasovski hejteri ne rade ništa drugo osim što strašnim lažima pokušavaju da izazovu što veću nesreću. Oni bukvalno navijaju za koronu, sladostrasno prizivaju i priželjkuju najgori mogući scenario - raspad sistema i bar jedno dve, tri, po mogućstvu pet hiljada mrtvih - kako bi onda za to mogli da optuže Vučića i njegovu vlast i na silu se, bez izbora, dokopaju vlasti.

Teške reči? Preterujem? Gde su mi dokazi za takve krupne, ozbiljne optužbe? Pa, evo ih svuda su oko nas, samo ih treba videti.

Ili vi, možda, stvarno mislite da je ona takozvana novinarka Ana Lalić tek tako, sama od sebe, masno slagala da se Klinički centar Vojvodine raspada i da je pitanje dana kada će se svi lekari i svi pacijenti tamo porazbolevati i poumirati od korone?! Ili je nekako drugačije, osim bolesnim hejterskim planom, moguće objasniti to što od dotične Lalićke kompletna žuta-ološ medija elita - i 'Danas' i TV N1 i Olja Bećković i sva silesija cinsova, birnova, krikova - kao po komandi, prave žrtvu i nekakvu heroinu nezavisnog novinarstva!?! Ej, žena je uhvaćena u bolesnoj laži, laži zbog koje bi bilo gde u EU ili SAD zaglavila zatvor i ozbiljnu krivičnu odgovornost, a ovi je uzdižu u nebesa i lažno predstavljaju kao ozbiljnu novinarku!?!

Konačno, da li iko inteligentniji od gluperde Boška Obradovića zaista veruje da sada već gotovo svakodnevni zahtevi za formiranje prelazne, tehničke vlade imaju ikakve veze sa interesima države i naroda, a ne samo i jedino sa interesima Đilasa i ostalih tajkuna?!

Evo vam, na kraju, i ključnog, neoborivog dokaza zavere takozvane opozicije protiv svoje države i svog naroda. A taj se dokaz zove - respiratori. Prvo su, sećate se, kukali da ih nema dovoljno, optuživali su državu da ih nije nabavila na vreme, tvrdili su kako ćemo, zbog nesposobne vlasti, pocrkati od korone jerbo nemamo ni 50, ni 100 slobodnih respiratora... A onda kada se pokazalo da ih imamo mnogo više nego što su oni tvrdili, kada je država Srbija (čitaj: predsednik Aleksandar Vučić) uspela da usred planetarne krize kupi skoro hiljadu novih respiratora, sada najednom optužuju istu tu državu da baca pare i tvrde da nam oni, respiratori jelte, baš ni za šta ne trebaju!?!

Razumemo se.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17