• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

31.01.2021

10:21

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KORONA POLITIKA!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KORONA POLITIKA!

Podeli vest

Ispostaviće se da je korona najbolja mera državnih politika. Sada se, u vreme pandemije, jasnije nego ikada pre vidi ko je ko i šta je ko. Sada je, da odmah pređemo na stvar, sasvim očigledno koliko zapravo vredi suverena država koja iznad svih drugih interesa stavlja interes svoga naroda. Sada se, da budemo sasvim konkretni, pokazuje koliko je mudra i dalekovida politika aktuelnog srpskog rukovodstva

Činjenica da mala i u razmerama bahate i bogate Evrope ipak siromašna Srbija ima više vakcina i postiže mnogo bolje rezultate u masovnoj imunizaciji nego sve zemlje članice EU i NATO u bližem i daljem okruženju najkonkretniji je mogući dokaz da je nezavisna i samostalna politika Beograda zaista najbolja moguća, da daje sasvim konkretne rezultate i obezbeđuje najviše dobrobiti za sve svoje građane.

U trenutku kada ni prebogata Nemačka nema dovoljno vakcina, kada je skoro cela Evropa zaključana zbog smrtonosne zaraze i zaglavljena u rovovima novohladnoratovskih podela Srbija ćuti, radi i pobeđuje. Odbijajući da se ukopa sa bilo koje strane belosvetskih, geopolitičkih barikada, naša zemlja je jedina u Evropi i jedna od dve ili tri u svetu u kojoj građani mogu da biraju između tri vakcine. Živi bili, pa videli, Srbija će do sredine, do kraja leta najduže, među prvima na kontinentu, uspeti da vakciniše većinu svog stanovništva i tako će dostići famozni kolektivni imunitet.

Danas, u vreme pandemije, sasvim je očigledno koliko zapravo vredi suverena država koja iznad svih drugih interesa stavlja interes svoga naroda

 

To je, razume se, važno zbog zdravlja ljudi, svaki je, jelte, spaseni život zlata vredan, ali to je jako važno i zbog ekonomije. Onaj koji prvi pobedi koronu biće u velikoj prednosti u odnosu na sve ostale. Srbija, koja će se u rekordnom roku uspešno izboriti sa zarazom, biće država koje će i ove, ali i sledeće godine, imati veliku šansu da ponovo bude ekonomski šampion Evrope.

A samo bogata, uspešna i napredna Srbija ima šanse da pobedi i u drugim bitkama, samo takva Srbija ima realne izglede u borbi za Kosovo, samo će takva Srbija moći da pomogne svom narodu i u Republici Srpskoj i u Crnoj Gori i na svim drugim prostorima.

I baš zato očekujte još strašnije i još žešće napade na državu, Vladu, na predsednika Vučića. I zato se spremite za bujicu lažnih afera i strašnih medijskih laži. Srpski neprijatelji, svi oni kojima smeta jaka i snažna srpska država učiniće sve što mogu, platiće koliko god bude trebalo ne bi li sve nas gurnuli nazad u žuto, dosističko živo blato.

Zato dobro pazite kome verujete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozon

pre 3 godine

Her Gebels Vučićeviću, dokle ćeš plaćati kazne za svoje izmišljotine, laži i slične gadosti koje svakodnevno iznosiš.

zoran

pre 3 godine

Brojne afere vlasti, mnoštvo državnih udara, mnoštvo atentata na predsednika, sve je poskupelo, udvostručena zaduženost Srbije, nema pravne države, Skupština kao cirkus, izbori kao cirkus, mediji kao smeće, kriminal izvozimo na sve strane, droge koliko hoćeš, mrtve pronalaze na svakom ćošku, Kosovo smešna priča....i onda se nađe ovaj da piše kako smo najbolji...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija