• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

07.02.2021

19:32

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Vlast naroda!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Vlast naroda!

Podeli vest

Nema Vučića. Zamislite da je tako. Da ne vlada on, nego neki đilasi, jeremići, obradovići, tepići i ostali tadići. I šta mislite, kako bi bilo, kako bi nam danas izgledala Srbija?

Jel' bismo imali 1,2 miliona vakcina, jel' bismo isto ovako bili "evropski šampioni" u masovnoj imunizaciji protiv smrtonosnog koronavirusa? I kako vam se čini, da li bismo i u tom slučaju, prvi put u istoriji, bili evropski prvaci čak i u ekonomiji? I mislite li, ali iskreno sami sebi recite, da bismo imali isto ovoliko investicija, da bismo gradili i izgradili sve ove autoputeve, da bismo i sa njima, samozvanim liderima žute ološ-elite na vlasti, bili u stanju da za samo četiri meseca, u uslovima najgore epidemije, izgradimo dve potpuno nove bolnice?!

Zaista, zaista vas pitam: da li iko normalan, iko iole pošten sam prema sebi, veruje da su oni koji se sada promovišu i nameću kao alternativa Vučićevoj vlasti bolji u bilo čemu? Osim u lopovluku, osim u pravljenju kombinacija i talova, osim u ličnom bogaćenju? Osim u bolesnoj mržnji?!

Mi se danas i ovde ne delimo. Mi se danas u Srbiji u velikoj, ogromnoj većini okupljamo oko države. Države koja je prvi put u modernoj istoriji upravo to - država

Navikao sam, nije problem, optužite me da sam glup, nepismen, krezav, plaćenik, sendvičar, zapljunite me kako god hoćete, zalepite najgore etikete, ali pre toga sami sebe iskreno zapitajte i sami sebi iskreno odgovorite na još jedno pitanje: da li bi đilasi, jeremići, obradovići, tepići i ostali tadići bili u stanju, da li bi smeli i umeli da se odlučno i beskompromisno obračunaju s najjačom mafijaškom organizacijom u zemlji onako kako to ovih dana radi "Vučićeva država"? I šta mislite, kolike se šanse da bi dosisti i danas radili taman isto kako su radili u proleće 2003? A svi znamo kako su se završili i do čega su doveli njihovi truli kompromisi s mafijašima.

Elem, podela na vlast i opoziciju danas u Srbiji gotovo da ne postoji. Čast retkim, jako retkim pravim opozicionarima, ali ovo što se u hejterskim medijima nameće kao opozicija nije ništa drugo nego histerična, tajkunskim parama preplaćena banda otmičara.

Mi se, dakle, danas i ovde ne delimo. Mi se danas u Srbiji u velikoj, ogromnoj većini okupljamo oko države. Države koja je prvi put u modernoj istoriji upravo to - država. Ozbiljna, odgovorna i moćna država kojom ne vladaju ni mafijaši, ni tajkuni, ni stranci, ni bedni politikanti alavi na prljave pare. Srbijom, Bogu hvala, konačno vlada narod. I zato smo jači, bolji i uspešniji nego ikada u modernoj istoriji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni bot

pre 3 godine

Sanjamo zemlju bez tebe,Vucica,Djilasa,Jeremica,Krstica,Sarape,Vulina,Tepicke,Čanka,Čede,Mitrovica,Marica....

roliko nam dobro ide da mi je

pre 3 godine

Gerga, polako! Uvukao si se prepodobnom AVAV čak do kolon ascendensa.

Lex

pre 3 godine

Tako je Draganu, ziveli drzava Srbija, zivelo presednik Vucic, on je nas Bog to svaki zna! Poziveti nam ti Dragan i presednik Vucic jos 100 godina! Djilase lopeve, vrati pare ukradeno!

Vlast izroda

pre 3 godine

"Bog vas kleo, pogani izrodi!" - Njegos

Vlast izroda

pre 3 godine

"Bog vas kleo, pogani izrodi!" - Njegos

Aleksandar

pre 3 godine

Evo, iskreno! Gledajuci tebe. Procitavsi prvih par redova, ovoga cega vec. Ja, iskreno, mislim da GORI od Vas ne postoje!!!!

RuskiSpion

pre 3 godine

Ko o cemu Vucicevic o postenju.. Kurva I DJV to ti dodje jedno te isto. Jel to Vucic iz svojeg dzepa kupovao vakcine? De uzmi razanj u ruke I pod satru na stolu sa se kezeris gedzovancino jedna.

zoran

pre 3 godine

Ovi nabrojani ne bi trebali da dođu na vlast, tu ste u pravu..ne bi trebala ni ova vlast da nastavi vladati jer nas je dosta ojadila i lagala previše, previše korupcije i kriminala u samoj vlasti, a da ne govorim o tome kako se sve svodi na jednog čoveka i njegovog dnevnog raspoloženja..ova vlast je unakazila Srbiju. Postoje i neki treći ljudi..

Posmatrac

pre 3 godine

Institut Javnog izvrsitelja je uveo Dinkic kao da je Srbija drzava clanica EU a nije. Sve sto ne valja za narod ovde se " primi " a ono sto valja u Srbiju iz EU sporo stize. Iza kancelarija Javnih izvrsitelja kod nasnajcesce stoje " mocne uglavnom udbaske advokatske kancelarije " koje za sumnjiva i sporna potrazivanja po kojima su davale kredite banke ( lider Hypo alpe adria banka ad sada zvana Addico ad , Erste ad., Raiffaisen banka ad, Itesa banka ad, Aik banka ad i druge ) oduzele klijentima nekretnine : stanove, zemljiste, kuce i poslovne prostore za nekoliko neplacenih rata kredita ! Te nepokretnosti su Javni izvrsitelji u dogovoru sa agencijama prodavali " odabranima " u bescenje : za 5000 evra, 10.000 evra i malo vise a sluzili su u visokoj korupciji da se podmite policajci i osiljeni, bahati pomocnici javnih tuzilaca koji su svoju javnu funkciju bacili pod noge. Po glavi pomocnika odabranog na sto visocijoj funkciji u hijerarhiji tuzilastva - tuzioci su uknjizavali u katastru nepokretnisti na imena clanova svoje uze i sire porodice i iste su izdavali kriminalcima jer oni najvise placaju ! Koliko takvih uknjizenih stanova ima Zagorka Dolovac i clanovi njenog tuzilackog tima ? Po glavi od deset do dvadeset ili kao Djilasov brat cetrdeset i nesto ! Sramota i blam : udruzili se kriminslci, policajci, pomocnici javnih tuzilaca i tajkunki pa nas sve i drzavu nam pokrali do daske ! Kada jedan Toma Zaric sa kojim se u tuzilastvu sprdaju izdaje stan clanu bande mora se preispitati koliko i kome ostali pomocnici javnih tuzilaca izdaju stabove koja se vode na druga imena i kako su do njih dosli ? Nije ni cudo sto do suda ne stize ni jedna krivicna prijava protiv udruzene bande jer se sve krivicne prijave protiv ovih udruzenih olosa ODBACUJU ! Smeniti sve " nadlezne organe " jer su se udruzili u opasnu mafiju. Sta ce ovaj Pusic pored urednika na TV - u. On je zbog korupcije i primanja mita odavno morao biti sklonjen. Dokazat ce se da je od uhapsenih dobijao svoj deo.

Dwl

pre 3 godine

Nije problem što si ti krezav veći je problem što si ti Debil!

Saradžogla

pre 3 godine

Пишем ја одавно да ви у ИНФОРМЕРУ имате ,,укварен компас''?Ја напишем ДА ЈЕ ВУЧИЋЕВИЋ ЛАЖОВ и то аргументујем доказом.На пример ,вели да је ,,Јовањица лаж''.И ви то не објавите? А неко напише ,,да је крезав и да је дебил'' и ви то објавите! А тек шта рећи за ,,ПИСАЧЕ ПОХВАЛА'' од стране мојих из СНС!Мис'им да и Вучића је срамота да чита њихове глупости.Толико ... Не бих вас више зезао.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KORONA POLITIKA!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KORONA POLITIKA!

Ispostaviće se da je korona najbolja mera državnih politika. Sada se, u vreme pandemije, jasnije nego ikada pre vidi ko je ko i šta je ko. Sada je, da odmah pređemo na stvar, sasvim očigledno koliko zapravo vredi suverena država koja iznad svih drugih interesa stavlja interes svoga naroda. Sada se, da budemo sasvim konkretni, pokazuje koliko je mudra i dalekovida politika aktuelnog srpskog rukovodstva

31.01.2021

10:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija