A
EVROPSKA UNIJA RUŠI VUČIĆA: Briselu smeta premijer i izabrani predsednik Srbije, SUVIŠE JE SRBIN I SUVIŠE JE SVOJ!
Na sastanku Radne grupe Saveta EU za proširenje (COELA) u Briselu dogovoreno da se blokiraju dalje evrointegracije naše zemlje. Zvanično, objaviće više razloga za blokiranje Srbije, ali suština je u Aleksandru Vučiću, koga po svaku cenu hoće da sruše s vlasti...
INFORMER 18. 05. 2017. 19:11
129
Tanjug
 

Radna grupa Saveta EU za proširenje (COELA), koja je prethodnih dana u Briselu razmatrala slučaj Srbije, odlučila je da blokira dalje evrointegracije naše zemlje, saznaje Informer!

Odlično obavešteni diplomatski izvori Informera kažu da će za ovu odluku biti navedeno više formalnih razloga, ali suština je da Evropskoj uniji smeta premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

VUČIĆ O HARADINAJU I ZAEVU: Briga me za njihove uvrede i pretnje, nego da mi vidimo šta je sa ZSO i glasanjem u Unesko!

"Suviše je on Srbin i suviše je svoj i nezavisan", ovako je jedan od naših sagovornika objasnio razlog najnovije evropske blokade. Prema njegovim rečima, u narednim mesecima EU će u Srbiji maksimalno pojačati rad na rušenju aktuelne vlasti.

Smetamo i Bugarima

Kako saznajemo, na završnom sastanku COELA u Briselu, kojem su prisustvovali predstavnici svih 27 zemalja članica EU, o Srbiji su se pozitivno izrazile Austrija, Italija, Slovenija, Mađarska, kao i predstavnici Evropske komisije. Svi oni su se saglasili u stavu da Srbiji treba otvoriti poglavlja 23 i 24. Međutim, predstavnici gotovo svih drugih zemalja imali su neke primedbe!

mojugao

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ
FUNKCIONER SNS

Istraživanja organizacije BIRODI bila su lažna i s jasnim ciljem. Ta takozvana istraživanja su rađena kako bi oni što ne misle dobro Srbiji imali municiju da pucaju po njoj.

- Tako su se Bugari bunili jer pripadnicima njihove manjine navodno još nisu odštampani i podeljeni svi udžbenici na bugarskom jeziku, Hrvati su Srbiju optužili da se ponaša kao Haški tribunal i tražili da EU Srbiji naloži da ukine zakon o univerzalnoj jurisdikciji sudova za ratne zločine... - otkriva naš sagovornik. Prema njegovim rečima, predstavnici najvećih zemalja EU tražili su da se dalji napredak Srbije u evrointegracijama uslovi donošenjem zakona o borbi protiv korupcije kojima bi Agenciji za borbu protiv korupcije bila data ovlašćenja policije i tužilaštva!?!

- Oni tako, da se razumemo, hoće da vladaju Srbijom i ruše vlade preko svojih ljudi u agencijama i tužilaštvima, baš kao što su nedavno radili u Rumuniji i Makedoniji - objašnjava jedan od naših sagovornika.

Predstavnici Nemačke i Francuske, kako saznajemo, tražili su da se put Srbije ka EU oroči zahtevom za promenu Ustava naše zemlje, i to tako što bi iz preambule bilo izbačeno Kosovo i Metohija!?!

ALEKSANDAR VUČIĆ JOŠ NIJE ODLUČIO, a evo šta kladionice kažu ko će biti novi premijer!

- Ipak, najviše reči bilo je o navodnom nedostatku slobode medija i izražavanja! Na sastanku je predstavljen izveštaj organizacije BIRODI, koju finansija EU, a koja se tokom kampanje u Srbiji proslavila objavljenim lažima prema kojima Vučić kontroliše TV N1 iako je na toj američkoj televiziji objavljeno ubedljivo najviše negativnih priloga o njemu!?! Takođe, traženo je i da Srbija poveća ovlašćenja REM kako bi kažnjavala medije koji zloupotrebljavaju frekvencije u predizbornim kampanjama... - prenosi izvor Informera.

Cvijanović: EU nas ucenjuje

Glavni urednik portala "Novi standard" Željko Cvijanović kaže da je blokada EU sasvim očekivana.
- Smisao te blokade je, naravno, u tome da se od Beograda dobiju ustupci na Kosovu i da se Srbija distancira od Rusa. Dovoljno je reći da bi dalji ustupci na Kosovu doveli do unutrašnjeg sukoba u Srbiji, a distanca prema Rusiji bi zemlju učinila veoma ranjivom spolja... - podvlači Cvijanović.

Zvanično, niko juče ni u Briselu ni u Beogradu nije hteo da komentariše naša saznanja. Na drugoj strani, glavni urednik nedeljnika "Pečat" Milorad Vučelić smatra da su Hrvati, Bugari i ostali kvaziprijatelji iz EU konačno uradili nešto dobro za Srbiju.

- Nadam se da naši mediji nikad neće biti "slobodni" od istine kao njihovi. Oni bi hteli da se objavljuju samo laži koje isporučuju obaveštajne službe i Soroševe fondacije. U ovoj zemlji ima mnogo medija koji slušaju Zapad, ali još ima onih koji služe istini i to nervira centre moći. Nikada ovde nećete imati samo medije koji služe antisrpskoj propagandi. Mi smo možda mala država, ali smo veliki narod... - naglašava Vučelić.

Analitičar Dragomir Anđelković kaže da je jasno da su učesnici pomenutog sastanka protiv evropskih integracija naše zemlje, pa izmišljaju načine da takav stav opravdaju.

- Priče o nedostatku slobode medija, pravima manjina i korupciji su samo izgovor. Bilo bi bolje i poštenije da nam Nemačka ili bilo koja druga članica otvoreno kaže da nas ne želi u EU nego što igraju ovakve igre. Situacija u našim medijima nije ništa gora nego u susednim zemljama, pogotovu u Hrvatskoj, gde se otvoreno propagira fašizam, čega smo svi svedoci već duže vreme - poručuje Anđelković.

Tendenciozne optužbe

Stevica Deđanski, šef Centra za razvoj međunarodne saradnje, smatra da su tvrdnje Evropljana tendenciozne.

- Sve što EU kaže i kad god se bavi Srbijom, to je tendenciozno. Smešno je da se išta prebacuje Srbiji o medijskim ili bilo kakvim drugim slobodama. Ne treba se previše osvrtati na takve stavove Evrope - zaključuje Deđanski.+

SLIČNE VESTI
KOMENTARI129
OSTAVI KOMENTAR
Darijan18.05.2017. 19:19
Koja EU ,pa to je samo štene od SAD, i ko misli da EU ima nezavisnu politiku ili je mnogo naivan ili su mu vrane popile mozak.
Odgovori
Sijisa18.05.2017. 21:39
@DarijanEu je rupa,koja polako preliva,kriza,beda,im kuca na vratima... a ameri su za svaku osuduu.Upropastise sve evropu.
Odgovori
Ekv19.05.2017. 00:25
@DarijanEU je dobra zamisao, samo da je stala na jakim zemljama,a ona svaku furdu prima u clanstvo.Previse lopovluka u zemljama koje su i prije bile jad i cemer ,mentalitet politicara u istim samo sebi grabe u dzepove a narod kao ovce za sisanje.
Odgovori
zeljko19.05.2017. 05:54
@DarijanBlago vama. Sam Bog vas spasava. Evo, kao na dlanu u vasemu susjedstvu (Hrvatska) imate sliku i priliku da vidite blagodeti EU-clanstva. Agrokor!!!!! CETVRTINA populacije (jedan uposleni=drugi bracni drug, bar dvoje djece,stari roditelji) ce uskoro umirati u gladi i neimastinji u toj "famoznoj" EU. EU uzima male samo za "koloniziranje". Vi ste u vasoj zemlji bar malo skresali krila ekstra(sumnjivim) milijarderima, odnosno, bar kako se cini, ova sadasnja vlast ne dade im mogocnosti da utjecu na istu. Niste ni svijesni koliko ste SRECKOVICI !!
Odgovori
Ranko18.05.2017. 19:23
Kada vam krvnik išeta iz zemlje dođe na naš Kosmet preti sa svojim krvavim rukama, njihova ambasadorka kaže da ne razume našu srdžbu, Mogerini poziva na sastanak, pa o kakvoj umerenoj politici te EU da govorimo.
Odgovori
Branislav18.05.2017. 19:24
Hvala vam naši dragi evropski prijatelji, pomogli ste nam, okrećemo se Rusiji i istoku.n
Odgovori
Makaroni18.05.2017. 19:26
Ovo je nepojmljivo objašnjenje, pa naravno da premijer i predsednik Srbije treba da je Srbin i da bude svoj kako bi uspešno vodio politiku svoje zemlje.
Odgovori
SARA18.05.2017. 19:26
DOSTA TE HAZARSKE EU.nRUROZIJA IMA BUDUCNOST S NE OVI KOJIMA DIRIGUJU TOTDCHILDOVI ITD.nDOSTA UCENA ZA VUCICAn
Odgovori
Higija18.05.2017. 19:28
Priče o nedostatku slobode medija, pravima manjina i korupciji su samo izgovor. Bilo bi bolje i poštenije da nam Nemačka ili bilo koja druga članica otvoreno kaže da nas ne želi u EU nego što igraju ovakve igre. Situacija u našim medijima nije ništa gora nego u susednim zemljama, pogotovu u Hrvatskoj, gde se otvoreno propagira fašizam, čega smo svi svedoci već duže vreme. EU ne treba da ruši Vučića jer nemaju podršku građana, a on ima podršku celog sveta da bude predsednik.Ambasadori su ti koji sarađuju sa opozicijom stvarajući konflikte.
Odgovori
kolibri13718.05.2017. 19:34
Treba EU neko ko će uvesti region u krvoproliće a ne ko će nas držati na polju ekonomije i saradnje medju komšijama.
Odgovori
bb18.05.2017. 23:07
@kolibri137EU treba krivac za probleme koji ce eskalirati posle sastanka kod Mogerinijeve.
Odgovori
Vrca18.05.2017. 19:35
Nikada nisam verovala zapadu...sve rade zbog Kosova jer su od albanske mafije uzeli ogroman novac pa sada bi to da sprovedu u delo.Nema olosima popustanja,a NAROD je uz VUCICA i jedinstven je!!!
Odgovori
Merak18.05.2017. 19:41
Realno, mediji u Srbiji su slobodni. Primer : Hajku kakvu ima Vucic u svojoj zemlji jedino dozivljava Tramp, sto znaci da nam je sloboda medija na nivou SAD.
Odgovori
Ilija18.05.2017. 19:41
Vučić je uz svoj narod kao niko do sad i ima kome to smeta.
Odgovori
BorisDe18.05.2017. 19:45
Nikad u EU i nikad u nato, nato je blato i eu je u nato!
Odgovori
nepoznati18.05.2017. 19:46
Smeta njima sto ne mogu da brisu pod sa Srbijom.Koja samo kolicina lazi vezana za medije.Premijer kontrolise N1?Smesno da smesnije ne moze biti,stara fora,samo sto budala vise nije budala.Pojedini mediji u Srbiji su gori od siptarskih i hrvatskih zajedno,prosto se pitas ko su ti ljudi,zar je moguce da se time bave.O nevladinim organizacijama ne vredi ni pricati,leglo antisrpskih protuva finansiranih od zemalja koje su nas ubijale bukvalno.Podcenili su Srbiju,znamo se.n
Odgovori
GROM01618.05.2017. 19:49
Može EU. da ga uhvati za ČINDO ukoliko im VUČIĆ DOZVOLI hehehe..
Odgovori
Pjer18.05.2017. 19:51
Nama je i Evroazijska Unija dobra ,a i medju prijateljima smo !!!
Odgovori
Tina18.05.2017. 19:52
Vreme ce da pokaze pravo lice EU. A videcemo i na primeru sa Kosovom kako ce EU da postupi ako na Kosovu pobedi poznati ratni zlocinac Haradinaj.
Odgovori
kosta18.05.2017. 19:56
Čine nam uslugu! Pa, Srbi i neće u tu imperalijalističku tvorevinu!!!
Odgovori
Rada N18.05.2017. 19:58
Srbija neće nikom dosvoliti da je bilo ko pritiska i ucenjuje.
Odgovori
Korint18.05.2017. 20:02
Američki ambasador je danas vteđanjem Vaših novina potvrdio vaše navode.
Odgovori
S1618.05.2017. 20:04
EU moze samo da sanja da ce srusiti Vucica. Za A. Vucica je glasalo dva miliona gradjana Srbije. Dva miliona. Mi biramo predsednika Srbije. Ne EU.
Odgovori
CICKA18.05.2017. 20:06
Могу да блокирају евроиинтеграције то нам и одговара , али да руше легално изабраног никога не могу , видите ли ви шта је бес и љубомора , бесни су и љубоморни су на Русе и Кинезе, могу да нам пљуну под прозор сада када имамо овакве пријатеље .
Odgovori
Slavoljub18.05.2017. 20:06
EU neka se zapita sta rade u poslednje vreme. Neka se ne sekiraju za nas, mi znamo ko treba da nam vodi drzavu.
Odgovori
Lampica18.05.2017. 20:06
A narod koji stoji iza njega, šta ćete sa dva miliona ljudi koji stoje iza Vučića?
Odgovori
Boban18.05.2017. 20:11
E neće moći nije ga EU birala za premijera pa da ga ruši nikada boljeg čoveka nismo imali sve vreme se bori za srpske nacionalne interese i podigao je ugled Srbije u svetu.
Odgovori
Milan18.05.2017. 20:20
Aman ljudi vidite da im je krivo sto napredujemo.Cim je Vucic otisao na Istok i ovi odmah hoce da ga sruse.Treba da se okrenemo Kinezima i Rusima oni nam zele dobro.Samo napred Vucicu nema odustajanja.
Odgovori
Branko18.05.2017. 20:22
Ne mogu da ga sruse, jer hteli oni to ili ne on im je kljucna osoba za ostvarenje mira u regionu.
Odgovori
Boban18.05.2017. 20:23
Smeta im Vučić zato što nije njihova marioneta kao prethodnici nego se bori za svoju zemlju i narod.
Odgovori
marko18.05.2017. 20:23
Umesto da kritikuju siptare oni nama blokiraju pristup eu. Mislim da otvorenije nisu mogli da pokazu i podrze svoje namere.
Odgovori
Svetlana18.05.2017. 20:28
Suvise je Srbin ,suvise je jak, suvise  je svoj i SUVISE JE NAS. Mi smo ga birali. Smeta zlotvorima jak predsednik a SRBIN.n
Odgovori
Zivko18.05.2017. 20:36
Gradjani Srbije su izabrali Vucica-Genija 21-og veka za Predsednika Srbije a ne EU i koliki je prijatelj EU Vucicu vidi se po realizacije dogovor sa Pristinom o ZSO-proslo je 4 godine a da ZSO nije realizovana na Kosovu i to je dokaz da EU nije prijatelj Srbije i Vucica i EU nemoze sa sranim i njihovim tajkunima-lobistima za nezavisnost Kosova od dobijenih $200-$300 miliona da menjaju granice Srbije niti da smenjuju Vucica jer je on od svih njih obrazovaniji,mudriji,pametniji i sa Trampom koji su mirotvorci najveci u svetu i najposteniji su od svih ostalih.
Odgovori
Mare18.05.2017. 20:41
Mozete da govorite sta hocete,j sam po prvi put dao glas ove godine Vucicu jer sam uvideo kakvi su bili ovi pre njega sto danas laju a imali su priliku vodili su Srbiju (ili je neko umesto njih) jasno je da ne zele mirnu Srbiju ,ranije sam uvek glasao za ds i bio za EU ali sta nam rade u zadnje vreme vise nisam za EU jer u takvoj EU ne zelim da budem!A kome se ne svidja moje misljenje brigaa mee ,pozz !!!
Odgovori
Dragan18.05.2017. 20:46
EU svesno i namerno pravi vestacko "trustno tlo" od Srbije, da bi pojacali presije na rukovodstvo u pogledu raznih pitanja. A narocito ih bode prijateljstvo Rusije i Srbije.
Odgovori
ČITATELJKA18.05.2017. 20:59
Nadam da ta vest nije tačna, a ako jeste - najiskrenije se nadam da će naš budući predsednik ostati na vlasti do kraja mandata i da će posle sledećih predsedničkih izbora i na tim izborima ubedljivo pobediti.
Odgovori
tanja18.05.2017. 21:00
Branicemo Vucica jer zasluzuje svako nase postovanje.
Odgovori
Danilo18.05.2017. 21:01
Pa njima je uvek neko dobar u Srbiji smetao jer im smeta kad Srbiji ide dobro.
Odgovori
Zvonko18.05.2017. 21:02
Vucic mnogima smeta jer radi po zakonu i kako treba.
Odgovori
Jova18.05.2017. 21:10
Nezna Evropska unija da dolazi 8.Kralj ,pa misli daće uspjeti u svojim Satanskim idejama,to je gotovo,ljubomorni su što Kina najveća Ekonomska sila na Svetu pomaže Srbiji,tu pomoć nemože nitko da sprečiti,BOG pomaže Kini,Rusiji,Srbiji, da umno zdrav narod pokaže kako se radi, i poštuje pravedan i pošten narod između sebe, šta valja a šta nevalja, umno poremećenom narodu, predlažem im da uče od Kine Rusije,Srbije,kako bi umno ozdravili.
Odgovori
Radaše 18.05.2017. 21:10
Koštunica je rekao"nećemo u EU"i izgubio na izborcima.Mislim da je on to kasno rekao,jer radikali su to rekli pre njega,ipak je to jedna od najbližih posledica 5oktobarske revolucije. n
Odgovori
Goge18.05.2017. 21:14
Ako nas žele u EU ovakvi kakvi jesmo a ako ne onda neka nam lepo kažu i gotovo.
Odgovori
Ivan18.05.2017. 21:14
Ocigledno Evropi ne odgovara Srbija koja ima svoj stav
Odgovori
Bale18.05.2017. 21:15
Srbija se neće nikada odreči Kosova i Metohije za rad ulaska u EU.
Odgovori
Cile18.05.2017. 21:16
Srbija koja ima svoj stav i dostojanstvo ocigledno nije po meri EU
Odgovori
slavica18.05.2017. 21:17
srbija budite srećni da niste u evropskoj uniji ja živim u ljubljani 40 godina i nikad u sloveniji nije bilo tako kao kad su ušli u evropasku uniju sve što pričaju o uspehu čista propaganda
Odgovori
pauna18.05.2017. 21:23
na istoku se sunca radja,a na zapadu zalazi tako su nas ucili u skoli.
Odgovori
Pedja18.05.2017. 21:26
jos bolje.nTreba prekinuti evrointegracu i u Srbijin
Odgovori
Vladeta18.05.2017. 21:29
To su ortodoksne i nevidjene budalastine od strane EU, taj film nece gledati ...
Odgovori
Buca196618.05.2017. 21:33
Oni su zeleli marionetu, pa sto to odmah nisu rekli. On se bori za Srbiju i normalno je da je pravi Srbin.
Odgovori
Hana18.05.2017. 21:34
Nikad boljeg lidera nije imala Srbija. Čuva suverenitet i teritorijalnu celovitost!
Odgovori
Goran18.05.2017. 21:37
Aleksandar ne dozvoljava nikome da se meša u donošenje odluka vezanih za Srbiju zato ne odgovara mnogim predstavnicima stranih država!
Odgovori
moso18.05.2017. 21:38
Narod ga je birao, narod će odlučiti i kada će biti smenjen
Odgovori
Dragan18.05.2017. 21:39
Vucica ce jedino moci da smeni narod koji ga je izabrao.Dok je narod sa njim ne postoji sila koja moze da srusi Vucica.
Odgovori
Tisa18.05.2017. 21:42
EU je navikla na poslusnike, marionete bez sopstvenog misljenja i stava, puke izvrsioce njihovih naloga.Tesko se mire da Srbija ima nezavisnu vladu i predsednika.
Odgovori
Maxmen18.05.2017. 21:46
Dobro zapamtite ove zemlje Evrope koje nemaju poblema sa Srbijom~ Austrija, Italija, Slovenija i Mađarska ,ostale zemlje nas mrze,to ne zaboravite.
Odgovori
Kaja18.05.2017. 21:48
Narodu treba drzavnik kakav je Vucic! Sigurno je da necemo tamo nekima dozvoliti da ga skinu i postave marionetu koja ce ispunjavati njihove zelje!
Odgovori
Boka18.05.2017. 21:51
Srbija je godinama u nazad imala marionete na vlasti! Logicno je da im Vucic smeta jer ne dozvoljava da gaze po Srbiji! Narod to zna ,zato ga je i izabrao za predsednika!
Odgovori
Jana18.05.2017. 21:53
Kome smeta Srbija,koja se godinama posteno bori da sta ne na noge.
Odgovori
Sloba18.05.2017. 21:56
Драго ми је да истина полако долази на видело.
Odgovori
Rudar18.05.2017. 21:59
Nastavak modernizacije drzave treba biti po svetskim standardima, ne tek po kabastim standardima EU. Svet se ubrzano razvija dok EU skoro da stagnira.
Odgovori
Aleksa And18.05.2017. 22:06
Srbija neće dozvoliti strana uplitanja, ove su građani odlučili i tako će biti.
Odgovori
Dragan Šumadinac18.05.2017. 22:09
Zašto vam bre smeta sve što je srpsko. Sad kada smo krenuli da napredujemo i kad sprska ekonomija jača, kada smo faktor stabilnosti u regionu. Plašim se da premijeru rade o glavi. Vučiću, brate, izdrži.
Odgovori
jicoš18.05.2017. 22:17
Kroz ucene žele da isteraju svoje, ali dok Srbija je verna sebi to se neće desiti
Odgovori
Joko18.05.2017. 22:17
Vučića je narod izabrao i ne mogu oni njega da sruše.
Odgovori
Gosca_dusa0118.05.2017. 22:18
Sve su oni isplanirali kako će uništiti Vučića ako se njima ne povinuje.Nismo mi njihova kolonija kao u doba Indijanaca i kauboja.A oni su kolonizovali EU ako ne urade kako oni kažu onda odmah ubacuju nemire i onda sledi rascep.Proveren sistem...Nego neka se Vučić pripazi spremaju mu atentat.Ono u Srebrenici je bila opomena.n
Odgovori
Kosta18.05.2017. 22:21
Sada vec ako im smeta ,dok je jos mocan i dok ga nesmenenpod hitno da se Rusima da zeleno svetlo i gotovo.nBojim se ako ga smene ili nedaj boze pu pu pu daleko bilo,nmi smo najebali ponovo 100%,nOvako da se osiguramo i da se prekine  vise to ocu necu.nneka gospodin Putin preuzme stvar u svoje ruke.npodrav svima pa i Vučicevicu,a Vucicu grose pozdrav nSuper si rodjo nedaj se i vise se paziii!!!!!n
Odgovori
kole18.05.2017. 22:35
EU je sebi zacrtala da od nas pravi roblje i svaki pokusaj jacanja Srbije ce bit docekan "na noz".
Odgovori
AU18.05.2017. 22:38
Eto nista od EU a natureno nam je storine jezivih zakona zato sto se tamo hitalo. Sta je sa onom pricom mir .stabilnost,svi su nam prijatelji i vole nas zbog Vucica?
Odgovori
Kondor18.05.2017. 22:41
Stvarno , baš mi ih je žao , ali njima možemo da se ne sviđamo , ali došlo je do promena pozicija na svetskoj sceni , tako da mi njima više trebamo nego oni nama , ali ko seoska mlada tvrde pazar !
Odgovori
Vrscanka18.05.2017. 22:51
Navikli smo na izmisljanja koje kakvih razloga koji ce Srbiju svaki put udaljiti od clanstva u EU.
Odgovori
Sonja18.05.2017. 23:03
Smeta im što nije podkupljiv i ne dopušta da se Srbija zgazi.
Odgovori
dragan18.05.2017. 23:03
Sve dok su gradjani uz njega, dok je Rusija uz njega, sada i Kina nema potrebe da brine.
Odgovori
milo18.05.2017. 23:04
Po mom misljenju U Evropu se sve vise pojavljuje fasizam.Dali jedali je Bugarima Francuzima i drugim drzavama njihovih saveznika tesko kada se neka od drzava evrope odupire njihovim zlim nametanjima.POLJAKINJA MERKELOVA I NJENI SLICNI ZELE SVOJE SVOJU VLADAVINU A TO MI LICI NA PRAVI FASIZAM.DOSTA IMAM GODINA PREZIVEO SAM DRUGI SVETSKI RAT I ZNAM STA JE BILO ZA VREME HITLERA I I NJEGOVE KLIKE.DOSTA JE ORGANA ZA PRANSPLATACIJU UZETO OD NEVINIH SRPSKI ZRTAVA KAO I POTAPANJA TRI HILJADE SRPSKIH VOJNIKA NA TAKO ZVANOJ FRANCUSKOJ LADJI TA LADJA JE BILA SPIUNSKA SA ZADATKOM DA POTOPI SRBE.NADAM SE DA CE SE I TO DOKAZATI .ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU DA SE SVAKE TAJNE SAZNAJU.
Odgovori
brane k18.05.2017. 23:04
Zaboravili su da Vučić nije sam na ostrvu i da ima moćne prijatelje u svetu i veliko glasačko telo.
Odgovori
boki18.05.2017. 23:21
To može samo EU da šteti jer srbija je u reforme ušla zbog sebe a ne zbog tamo nekih ustaški nastrojenih hrvata koji još žive u prošlosti ili bugara koji su samo zbog potrebe EU za tim prostorom ušli u uniju a daleko su na nižem nivou po svemu od Srbije.
Odgovori
anka18.05.2017. 23:22
Pa na koga da misli nego na svoj narod i svoju zemlju - Srbiju! Verujemo u njega!
Odgovori
Fejsal Bg18.05.2017. 23:38
Shvatili su da ne mogu vise sa Srbijom da rade sta hoce kao sto su radili dok su demokrate bile na vlasti.
Odgovori
Pinokio0118.05.2017. 23:39
Izgleda da je za njih danasnja Srbija tvrdji orah nego sto su mislili.
Odgovori
Draga18.05.2017. 23:46
Dokle god je na celu Srbije lider koji se bori za stabilnost u svakom smislu narod ce imati motiv da mu veruje.
Odgovori
miki delija19.05.2017. 00:10
koj abre eu to je americko nemacko mafijaska ubilacka skupina gde mi tezimo jednom zauvek recimo ne tim banditima dokle da nas ucenjuju pobise nam na hiljade nasih rodoljuba po nalogu okupatore sveta amerike i nikom nista jednako nas optuzuju za sve ni krive ni duzne to je banda americka sto dalje od nje to bolje jednom zauvek
Odgovori
kiki19.05.2017. 00:13
Ono sto narod Srbije izabere ne moze niko da rusi pa ni EU .
Odgovori
Kristina19.05.2017. 00:27
Nemacka o tome odlucuje i verujem da ce se nastaviti nase integracije ka Evropi. Hrvati i Bugari mogu da se bune koliko hoce.
Odgovori
Tisa19.05.2017. 00:54
EU trazi marionetu, a ne suverenog predsednika koji vodi racuna o nacionalnim interesima zemlje.
Odgovori
Dane19.05.2017. 00:58
Hvala Bogu da je Srbin i da mu je Srbija preca od svega - zalosno je sto tako nisu razmisljali oni koji su vodili Srbiju pre njega. Jos vise hvala Bogu na tome sto vise nismo u nezavidnoj poziciji, pa da evropska banda odlucuje o nasim sudbinama. Vucic je radio inteligentno i vesto, pa Srbija danas ima znacajne i snazne prijatelje koji nisu deo Evrope.
Odgovori
BorisDe19.05.2017. 01:06
Ponavljam ... Nikad u EU i nikad u nato, nato je blato a i eu je u nato! Daleko im lepa kuča baš kao i tom SKOTINI ubačenom američkom lobisti protiv nas. Njima smeta napredna i jaka SRBIJA! Otkrili su pravo lice. Srbija-Rusija-Belorusija-Kina pakt!
Odgovori
bokan19.05.2017. 01:30
nek nas pitaju,hoćemo li u EU,pa mi smo već jednom izašli iz SFRJ,šta ćemo opet tamo?
Odgovori
vev19.05.2017. 02:29
Videcemo ko ce doci kod Mogerini, ako dodje Haradinj, mislim da je bez ikakvog smisla otvarati poglavlja? Ne reaguju na njihove pretnje, mozda blago......., nista. Preziveli smo mi sve bez njihove pomoci, ali su nam zato bacali "pakete"-78.dana. Sta li bi nam radili da smo kao Rumuni i Bugari usli u EU, pa mogu samo misliti. Predsednik im smeta, oni bi novog,sta cemo tamo? Svi nas mrze! Slediti Orbanov primer, on je u EU, niko mu nista ne moze, covek brani zemlju, sledecih 30.g madjari nece prodavati poljoprivredno zemlj. strancima, a mi trebmo od septembra,umesto da seljacima vratimo zemlju koja je oteta.Sigurna sam da kada bi to uradio Predsednik vladao dozivotno. Secam se 91.kad je vracena konfiskovana zemlja, ljudi su dobili takav elan i selo je "procvetalo" za 1.godinu, Radili najbolje, najvece prinose , koje do tada nisu imali, radili su bezvoljno, razocarani, kao i sada. Eto poreza i punog budzeta, nije to malo novca.
Odgovori
luka19.05.2017. 03:37
Pa njima ne odgovara čim ne igra onako kako oni kažu.
Odgovori
MIRE19.05.2017. 03:46
Zaboravili su samo da se u Srbiji više Evropska Unija ne pita mnogo već se pitaju građani Srbije koji ne daju svog izabranog predsednika Vučića.
Odgovori
Raša19.05.2017. 06:20
  A ko je lud da im se pridruži kad se tako ponašate sa Srbijom.Koliko su kivni sto se okrecemo istoku vidi se po ovim reakcijama.Eu nas nikad nije podrzala već samo gledala da nas sto vise iskoristi destabilizuje.Mogu slobodno da menjaju predsednike u svojoj kući ovde neće moći.n
Odgovori
Jovana19.05.2017. 07:45
Pa on pre svega Srbin, postavljen je na celu Srbije i normalno je da ce da brani interese Srbije, ne znam sta je tu lose
Odgovori
Milan19.05.2017. 07:47
Ne mogu oni Vucicu nista. Narod Srbije je uz njega! Covek radi na stvaranju jake Srbije, i jasno je da to mnogima smeta!
Odgovori
Darko19.05.2017. 07:54
Mogu da pokusavaju koliko hoce ali u tome nece uspeti jer narod Srbije odlucuje a ne oni.
Odgovori
Todor19.05.2017. 07:56
Koga narod izabere kao sto je Vucica tu nema sta da se kaze.ne mogu mu nista.
Odgovori
zoran miljkovic19.05.2017. 08:05
Колико ја разумем,никоме не смета Вучић, већ се тражи демократски уређена држава а за то се и залаже Вучић,али се треба ослободити свих који подмећу клипове у точкове,ради сопствених интереса.БИЋЕ ТО ПОЛАКО УРАЂЕНО,није Вучић глуп човек.
Odgovori
Nexi19.05.2017. 08:13
EU smeta svako ko radi bilo sta dobro za svoju zemlju.
Odgovori
mirka19.05.2017. 08:22
njega narod voli i dok je tako niko mu nista ne sme
Odgovori
Vasa19.05.2017. 08:24
Mislim da je krajnje vreme da se Srbija probudi i okrene se Evroazijskoj uniji, veliko je to tržište i možemo dobro profitirati na njemu.
Odgovori
predrag19.05.2017. 09:02
koliko je EU jedino resenje za srbiju GOVORI NAM POKLON IZ1999 SA OSIROMASENIM URANIJUMOM koji ce nartednih 1000 godina ubijati nas narod znamo pouzdano da nam ljudi umiru 3 puta vise od raka nego u drugim drzavama,kako neko takav moze da ti da bolijtak,neko ko podrzava SIPTARE oni prtete rade sta hoce ,oni zaziru od RUSIJE a sad i od KINE sa kojkom vrtoglavo brzo sirimo poslive u mnogim delatnostima nevole da mi jacamo u svi segmentima e to njima ne odgovara hoce da klecimo na kolenima i molimo ih za projem i da radimo sve sto nam oni narede netreba nam takva EU
Odgovori
sanja19.05.2017. 09:10
Pa smeta im zato što se bori za svoju zemlju.
Odgovori
sofija19.05.2017. 09:11
Vučić ne dozvoljava da bilo ko ucenjuje Srbiju, a nekima to ne odgovara.
Odgovori
Šećerko19.05.2017. 09:39
Očiglednjo će se veoma brzo saznati šta Radna grupa Saveta EU za proširenje misli o nama i da li će uvesti neke mere protiv nas. Naš cilj jeste EU, ali ako nas ne žele mi moramo sa tim da se pomirimo i gledamo svoj interes.
Odgovori
pera ciganin19.05.2017. 09:40
Nemoramo mi u EU nama ie bitan nas predsednik koji je svoj i nedozvoljava da mu se mesaju u unutrasnje poslove Srbije.
Odgovori
pera ciganin19.05.2017. 09:48
Ko bi trebao da bude predsednik ako ne Srbin srecni smo sto imamo Vucica.
Odgovori
Miro19.05.2017. 10:19
Srbija ide svoji putem uspeha,sa ili bez EU,apsolutno je ne bitno.
Odgovori
Mila19.05.2017. 10:56
EU trazi marionetu, a ne suverenog predsednika koji vodi racuna o nacionalnim interesima zemlje.
Odgovori
Srecko19.05.2017. 11:03
Vucic je svima trn u oku jer ne dozvoljava da se mesaju u unutrasnje stvari nase zemlje.
Odgovori
srbendaaaa19.05.2017. 11:06
Predsednika Republike Srbije biraju gradjani Srbije, nasu zemlju vodice SRBIN a ne vasi ambasadori, tajkuni i placenici!
Odgovori
Mara19.05.2017. 18:03
Jedva cekam da nas ti monstruozni lazovi i moralne nakaze ostave na miru i  da im okrenemo ledja.Kina i Rusija su nasa perspektiva,necemo sa sizofrenom EU i Amerikom,ti ludaci neka se j.bu bez nas kako znaju i umeju,nije nas briga, samo neka nas istave na miru,bolesni prokletnici.n
Odgovori
SVE O POZNATIMA
Vreme
Beograd 14o
14 C
Beograd
 • Novi Sad
  14o
 • Niš
  13o
 • Subotica
  14o
 • Zrenjanin
  14o
 • Klek
  14o
 • Kula
  15o
 • Sombor
  15o
 • Vrbas
  15o
 • Vranje
  11o
 • Prokuplje
  13o
 • Leskovac
  13o
 • Arilje
  13o
 • Kraljevo
  15o
 • Apatin
  14o
 • Vlasotince
  13o
 • Pirot
  13o
 • Ingija
  14o
 • Loznica
  16o
 • Grocka
  14o
 • Kovin
  14o
 • Ruma
  14o
 • Kladovo
  11o
 • Novi Pazar
  2o
 • Jagodina
  15o
 • Ivanjica
  12o
 • Titel
  14o
 • Ub
  13o
 • Bor
  8o
 • Nikinci
  14o
 • Batajnica
  14o
 • Surdulica
  6o
 • Ralja
  14o
 • Zlatibor
  10o
 • Popinci
  14o
 • Kosjeric
  13o
(FOTO) VASKRSNUĆE "BUBE"! Nećete verovati gde!
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka