A
VUČIĆ NA RTS: Biću još neko vreme na čelu SNS, moji znaju do kada - ALI PROTIVNICI NE TREBA DA SE PREVIŠE RADUJU!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je gostujući na RTS da budućem predsedniku vlade ostavlja punu kasu... Na samom početku intervjua Vučić je konstatovao da ne može sebi da oprosti što nije dovoljno čvrsto stao iza gradonačelnika Beograda Siniše Malog... Vučić je javno apelovao na lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu da promeni stav i glasa za izbor Ane Brnabić... Predsednik Srbije je dodao i da će "još neko vreme" biti na čelu Srpske napredne stranke biti, a da njegovi saradnici u stranci već znaju i do kada će to da bude
informer.rs 20. 06. 2017. 22:27
204
Informer

- Moj lični neuspeh koji sebi ne mogu da oprostim je to što nisam uspeo da odbranim Sinišu Malog. To je moja greška - naveo je Vučić.

On je dodao da ne vidi nijedan neuspeh Siniše Malog.

- Ja razumem da vi to morate da kažete da biste se dodvorili onima, mrziteljima koji misle da je dovoljno da nekoga mrze i da su time sve postigli. Ako vam je neuspeh to što je dug Beograda koji je bio 1,2 milijarde evra oboren na 650 miliona evra, onda vam čestitam - rekao je Vučić i dodao da bi voleo da čuje kojem je to gradonačelniku to pošlo za rukom u tako kratkom periodu.

Mali je, dodao je, ispao "kolateralna šteta" napada kojima je pravi cilj bio on, a ne Mali.

Vučić: Sa Pensom 17. jula

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susrešće se 17. jula u Vašingtonu sa potpredsednikom Sjedinjenih Država Majkom Pensom. 

- To je veoma važna poseta i mislim da ćemo imati dobre rezultate u okviru bilateralnih odnosa - rekao je Vučić.

Na pitanje da li je Brajan Hojt JI, funkcioner Stejt departmenta, glasnik nove administracije ili stare, Vučić kaže:

- Ja nisam tako dobar analitičar kao neke vaše kolege. Hojt JI je predatavnik američke države dok se ne kaže drugačije. Tačka - rekao je Vučić.

Na opasku novinara da Obrad Kesić, analitičar, kaže da je JI video predsednika SAD Trampa samo na TV, Vučić odgovara:

- Za razliku od Kesića, koji ga viđa svaki dan..?. Ja sam predsednik Srbije, ne mogu da se igram sa ovom zemljom. Ji ima jasnu funkciju, niko ga nije sklonio, predstavalja adminstraciju, ako bude neko drugi razgovaraćemo... - rekao je on.


- Nisam imao vremena i hrabrosti da se borim protiv mnogo novca koji je ušao iz inostranstva da bi srušili mene, a ne Sinišu Malog. Moja je greška i krivica i nadam se da ću nekad moću da se sa tim izborim - rekao je Vučić.

Pored toga, Vučić je kao svoj neuspeh naveo i to što Klinički centar u Nišu nije završen na vreme.

- Teško mi je što to nije završeno na vreme - podvukao je Vučić.

Govoreći o izboru novog premijera, i stavovima lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, koji je najavio da neće podržati izbor Ane Brnabić, Vučić je rekao da ga je zamolio da još jednom razmisli.

- Mi razgovaramo i ja sam mu rekao da se ne slažem sa njegovim izjavama o Ani Brnabić. S druge strane, Dragan Marković Palma je čovek koji razume funkcionisanje države. Ja ga još jednom molim da promeni svoj stav - dodao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Ana Brnabić je 'divna osoba' koja odlično razume kakve je suštinske promene SNS doneo u ovoj zemlji.

On je izjavio je večeras da veruje da će se mandatarka za sastav Vlade Ana Brnabić boriti svim srcem, da će imati puno problema, ali da će je on podržati i kao predsednik Srbije i kao predsednik stranke. 

- Ona je dobar čovek, zna kako stvari u upravi funkcionišu, nasledila je punu kasu, ali verujem da će raditi na tome da bude još punija - rekao je Vučić.

Informer

Prema njegovim rečima, loši su oni koji misle da posle njih treba da nastane potop.

- Ana je sposobna, vredna, i verujem da će da se bori svim srcem, verujem da će imati puno problema - pojasnio je Vučić.

Na pitanje da li je znao da će joj poveriti mandat onda kada je poklonio knjigu na poslednjoj sednici Vlade koju je vodio kao premijer, on kaže:

- To je i tada bila moja želja ali nisam znao da li ću imati snage da to predložim, a kamoli da li će to da prođe - odgovorio je Vučić.

Vučić je objasnio da su pred Anom Brnabić tri velika zadatka.

- Treba da završimo sedmu reviziju aranžmana sa MMF. Pored toga, moramo da nastavimo sa fiskalnom disciplinom, i ne sme da se dogodi da ministri troše više nego što su trošili. I treći zadatak, je popravljanje naše pozicije na duing biznis listi Svetske banke - podvukao je Vučić.

Predsednik je dodao da je važno da Ana Brnabić ima stabilnu većinu u Skupštini. 

- Možemo i da imamo 170 glasova, možda bi je podržali i Čanak i Jovanović i još neko. Ali, to ne znači da bi oni sutra podržali i zakone - objasnio je on. 

- Važno je da mandatar i vlada imaju stabilnu većinu, a ne "kratkoročnu podršku - naglasio je on.

Informer

Predsednik Srbije rekao je da ministar Dušan Vujović sasvim sigurno ostaje i u novom kabinetu u Nemanjinoj 11.

- Razgovarao sam o tome i sa Anom, i Vujović sasvim sigurno ostaje ministar - otkrio je Vučić.

Odgovarajući na kritike da Ana Brnabić neće imati realnu političku moć, Vučić je konstatovao:

- Mene ne interesuje šta ti komentarišu. Ta žena nikada nije bila marioneta. Ni po prirodi, ni po karakteru. Da li mora da sarađuje? Mora. Da li će ona mene da ruši. Neće - naveo je Vučić.

Vučić je, osvrćući se na spekulacije da će Branko Ružić biti ministar, rekao da će to biti odluka Ane Brnabić.

- Moja želja je i da SPS bude snažniji. Da i PUPS bude što snažniji. Moja želja je da Savez Vojvođanskih Mađara bude što snažniji, da Jedinstvena Srbija bude što snažnija. I to ću reći mojim naslednicama u SNS kada budem odlazio. Moja politika je politika objedinjavanja - istakao je predsednik.

Odgovarajući na pitanje o članstvu Srbije u NATO, Vučić je rekao da je Srbija stekla visok stepen nezavisnosti upravo zbog toga što se držala neutralnosti.

Informer

Na pitanje da prokomentariše izjave predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdgogana da je 'velika Albanija neprihvatljiva', Vučić je odgovorio:

- Veoma sam mu zahvalan zbog toga - naveo je Vučić i otkrio da uskoro putuje na sastanak sa Erdoganom kao i da će turski predsednik posetiti Beograd i biti dočekan na najbolji mogući način.

Kada je reč o promeni Ustava, Vučić je rekao da će dati sve od da se o toj temi što pre otvori razgovor.

- Predsednička ovlašćenja se promenom Ustava svakako neće povećavati, moj predlog je da predsednika bira parlament - rekao je Vučić uz opasku da to njemu upravo ne ide na ruku s obzirom na to da je na direktnim izborima dobio najviše glasova.

Vučić je potvrdio da ruski migovi uskoro stižu, ali nije želeo da licitira datumom.

- Naša zelja je mir, a da bismo imali mir moramo da imamo jaku vojsku. Mi nikoga nećemo da napadamo, ali mi moramo da imamo mir da bismo mogli da razvijamo našu ekonomiju - podvukao je srpski predsednik.

Govoreći o predstojećoj inauguraciji, Vučić je rekao da će doći svi predsednici i premijeri regioni.

- Doći će i Kolinda Grabar Kitarović, doći će sva tri člana Predsedništva BiH, doći će predsednik i premijer Makedonije, očekujem delegacije iz Rumunije i Bugarske, doći će Johanes Han, doći će delegacije iz Turske, Jermenije i Azerbejdžana... Očekujem i Viktora Orbana, doći će zamenik generalnog sekretara NATO, doći će izaslanik Angele Merkel, bivši kancelar Gerhard Šreder . I mnogi drugi - poručio je Vučić. 

Predsednik Srbije je zjavio je večeras da će "još neko vreme" biti na čelu Srpske napredne stranke biti, a da njegovi saradnici u stranci već znaju i do kada će to da bude.
 

Informer

Vučić je, gostujući na RTS-u, rekao da to ne znači da njegovi politički protivnici treba prerano da se raduju.

- Ionako sam im rekao da se ne brinu, da ću im ostaviti one za koje misle da će moći da pobede, ali neće moći da ih pobede - rekao je Vučić.

Na pitanje da li će Nebojša Stefanović da se u narednom periodu najviše bavi strankom, Vučić je rekao da on to čini, ali ne u tolikoj meri, jer je zadužen za Gradski odbor SNS.

- Strankom se najviše bave Darko Glišić i potpredsednici stranke. Tu su Marko Ðurić, Marija Obradović, Miloš Vučević, Milenko Jovanov. Oni se bave strankom - rekao je Vučić.

SLIČNE VESTI
KOMENTARI204
OSTAVI KOMENTAR
Danilo20.06.2017. 21:19
Nema veze,idemo dalje. Bice Sinisa dobar sef kabineta premijera!
Odgovori
Vladimir21.06.2017. 08:36
@DaniloTo se neće desiti nikada! Razlog je vrlo jednostavan; njegov šef Kabineta, Ivica Kojić, njegova i desna, i leva ruka, je čovek u koga Vučić ima beskrajno poverenje, i poslednja je osoba na ovom svetu čijih bi se usluga i pomoći odrekao. Koliko je njegovo poverenje u Kojića govori i činjenica da je dugo razmišljao da njega predloži za novog mandatara Vlade, ali je odustao jer bi SNS tek na taj predlog reagovao negativno. S druge strane, Kojić mu je do te mere vojnički odan, da bi se pre ubio nego da Vučiću nanese neku štetu i probleme.
Odgovori
BIBI20.06.2017. 21:20
Mali je smanjio dug Beograda svojim radom i postavio je standard budućim gradonačelnicima!
Odgovori
Fiko Halimić21.06.2017. 08:26
@BIBIBibi: Siniša Mali je kao gradonačelnik ostvario izvanredne rezultete i velika je šteta što neće i dalje biti na tom mestu.
Odgovori
una20.06.2017. 21:22
Cinjenica je da je Sinisa kao gradonacelnik postigao mnogo toga a Vucic nema zbog cega sebe da krivi.
Odgovori
Ana MArija20.06.2017. 21:23
Bilo bi dobro da Palma pristane da podrži Anu jer bi time pokazao da je za demokratiju u potpunosti!
Odgovori
Natasa20.06.2017. 21:23
Veličina je priznati svoje greške i ne dovršene poslove.
Odgovori
Boban20.06.2017. 21:26
Siniša Mali je ostvario odličan rezultat na čelu Beograda i sigurno da će biti nekog drugog zaduženja za njega u narednom periodu.
Odgovori
JelleNa20.06.2017. 21:27
Volim ovog čoveka baš zato što zna da prizna kada je nešto pogrešio..retki će to uraditi..
Odgovori
Bojan20.06.2017. 21:30
Mali je pokazao da je veoma uspešan i da zna da rešava probleme biće za njega mesta jer on može mnogo toga da uradi za državu.
Odgovori
Jefimija20.06.2017. 21:31
Sinisa mali je najbolji gradonacelnik u istoriji grada Beograda!
Odgovori
gradonačelnik20.06.2017. 21:32
Meni je lično žao gradonačelnika Siniše Malog. Čovek je ambiciozan, vredan, menjao i stvarao u ovom gradu. Nadam se da će se iskazati na novoj funkciji iako bih voleo da ostane gradonačelnik.
Odgovori
max20.06.2017. 21:34
Sinisa je mnogo toga uradio za Beograd, zahvaljujuci njemu sada je grad mnogo lepsi.
Odgovori
Vlajko20.06.2017. 21:37
Palma ako je ne podrži neka izađe iz vlasti , ne može se na dve stolice sedeti.
Odgovori
Joka20.06.2017. 21:37
Verujem da ce Palma ipak podrzati Anu jer je to u najboljem interesu Srbije.
Odgovori
Jovan20.06.2017. 21:39
Mali je zaista puno odradio za Beograd i zaista je zalosno da ga neko napada zbog rada
Odgovori
Nikola20.06.2017. 21:40
Mali je puno radio, odradio je velike stvari za Beograd i uspeo da znacajno poboljsa stanje u gradu.
Odgovori
Sloba20.06.2017. 21:41
Ukoliko želi dobro državi Srbiji Palma će promeniti odluku ako ne promeni pokazaće da mu je sopstveni interes na prvom mestu.
Odgovori
Sanja20.06.2017. 21:41
Tesko se moze neko boriti sa medijsko-politickom azdajom i bas u svaku bitku dobiti i svakog spasti od njihovih lazi , i Sinisa je svestan toga , bitno je da gradjani Beograda znaju da je u njegovo vreme grad krenuo napred i pokrenuo mnogo bitnih projekata za buducnost Beograda.
Odgovori
Dragana20.06.2017. 21:42
Mora se delovati jedinstveno i složno samo tako se može stići do željenog cilja.
Odgovori
Masa20.06.2017. 21:45
Tandem Vucic-Brnabic ce Srbiju dodatno ubrzati i napredak je neizbezan.
Odgovori
Laza20.06.2017. 21:45
On je već podržao Brnabić za ministra ne razumem zašto sad pravi problem i ne želi da podrži ovaj Vučićev predlog!!
Odgovori
Mire20.06.2017. 21:48
Siniša Mali plaća danak političkim neiskustvu, bez obzira što je mnogo toga dobro učinio za Beograd.
Odgovori
Mikica20.06.2017. 21:48
Moramo svi zajedno da se dogovorimo i da nastavimo da radimo ono sve što smo obećali građanima Srbije.
Odgovori
Jovan20.06.2017. 21:48
Јасно је свима да је Синиша вредан, професионалан и пре свега добар човек
Odgovori
Jovana20.06.2017. 21:49
Palma je ugledna ličnost i njegova odluka je vrlo bitna i bilo bi dobro ako bi podržao Anu i zažmurio na njenu privatnost!
Odgovori
Acs21.06.2017. 08:01
@JovanaKako to mislis zamurio. Zato sto stalno zmurimo i jesmo tamo gde smo.
Odgovori
Dele20.06.2017. 21:49
Mi ti sve oprastamo jer znamo zasto nisi stigao da stanes cvrsto iza njega...
Odgovori
Nebojsa20.06.2017. 21:50
Niko ne moze da ospori cinjenicu da je Sinisa mnogo toga uradio kao gradonacelnik.
Odgovori
Loki20.06.2017. 21:50
treba Malom dati novu funkciju jer je pokazao da je sposoban da se nosi sa izazovima
Odgovori
Milica20.06.2017. 21:51
Vucic po ko zna koji put potvrdjuje da je pravi lider, pravi drzavnik kome je svoja zemlja iznad svega! Za njene interese ce sve uciniti!
Odgovori
BIN20.06.2017. 21:51
Palma , kao i svi ostali, imaju pravo izbora i pravo na svoju odluku...i snosice posledice u skladu sa tim jer se radi o interesu drzave pre svega!
Odgovori
zoki jelic20.06.2017. 21:51
Palma je vocek koji gleda samo pravo i ne razmislja o tome koliko ce ana znaciti srbiji
Odgovori
Olivera20.06.2017. 21:52
Smanjio je dug Beogradu Mali i po odlasku sa funkcije ostavlja suficit nasledniku!
Odgovori
sasa popov20.06.2017. 21:52
Palma da se odluci vise,ili dza ili bu a ne da se podize frka i usporava rad
Odgovori
cupka20.06.2017. 21:54
Ocekujem da Sinisa u narednom periodu dobije druga zaduzenja jer je kvalitetan kadar.
Odgovori
subjekat20.06.2017. 21:54
Vučić uvažava sve političke subjekte, daje prostor svima ali i stimuliše da se okupimo oko okosnice zajedničke politike. Odličan odgovor Draganu Markoviću Palmi!
Odgovori
Vladimir20.06.2017. 21:56
Beograd je mnogo dobio za vreme Malog, rezultati govore sami za sebe.
Odgovori
BlueMoon9520.06.2017. 21:56
Palmi ne treba dati značaj koji on nema. Glasaće po svom nahođenju. Ako je rešen da bude u manjini, niko mu nije kriv kada sebe bude još više marginalizovao
Odgovori
Bilja20.06.2017. 21:56
A sta je lose u tome da se premijer i peedsednik slazu.
Odgovori
Dejan20.06.2017. 21:57
Jedino sto se gleda su rezultati i kasa, i jedno i drugo su vidljivi.
Odgovori
Sale Saki20.06.2017. 21:58
Ako Palma ne bude želeo da podrži onda on po meni više nema šta da traži u vladajućoj većini jer će se poneti licmerno i pokazati na delu kao nepouzdan partner i politički neodgovoran.
Odgovori
Milana20.06.2017. 21:58
Brnabić je žena koja odlično razume kakve je suštinske promene SNS doneo u ovoj zemlji tako da kada Palma to bude video verovatno će je podržati kao mnogi.
Odgovori
Aca20.06.2017. 21:58
Palma je pametan covek, vudece da je usamljen sa takvim stavom, previse gubi ako je ne podrzi, a ako je podrzi dobice jos vise!
Odgovori
Higija20.06.2017. 21:59
Ana je sposobna, vredna, i da će da se bori svim srcem, da će imati puno problema. Ana Brnabić ćese snaći u ovom poslu, jer je jako sposobna.
Odgovori
Nebojsa20.06.2017. 22:00
On ako bi glasao ujeo bi se za jezik i ne treba ga napadati i vrsiti pritisak da glasa od njegovih poslanika ne zavisi da li ce biti izabrana ili nece ...
Odgovori
Aca20.06.2017. 22:01
Hajde da razmisljamo "van kutije"! PA ATA AKO JE ONA GAY, BITNO JE DA MISLI DOBRO SRBIJI I DA JW VREDNA I POSTENA!
Odgovori
Nikola20.06.2017. 22:02
Vucic iznad svega zeli grdjansko jedinstvo , vecina naroda je to pokazala na izborima a ostali ce to shvatiti dok bude trajao predsednicki mandat.
Odgovori
Higija20.06.2017. 22:03
Palmi treba resor za nvesticije on će biti zadovoljan i podržati Anu Brnabić.
Odgovori
Lejla20.06.2017. 22:04
Verujem da ce na kraju ipak svi podrzati Anu, jer je ona najbolji izbor za premijera.
Odgovori
Nebijsa20.06.2017. 22:05
Srbiji treba predsesnicki siatem kao u Rusiji a ne da predsesnika bira skupstina jer cemo onda predsednike menjati kao na traci da ce to biti bruka u nekim buducim vremenima. nOvaj narod trazi vodju i predsednicki sistem.n
Odgovori
Aca20.06.2017. 22:05
Hajde da razmisljamk malo "van kutije"! Pa sta ako je gay, bitno je da je motivisana da radi i da misli Srbiji dobro, da je vredna i uporna!
Odgovori
Nikola20.06.2017. 22:05
Glas za Anu je glas za interes Srbije i svih njenih gradjana i naroda !
Odgovori
Jovanović20.06.2017. 22:06
A ne podrži Anu, Palma mora da bude "prekomandovan" u opoziciju.
Odgovori
Vanja20.06.2017. 22:06
Sa Vucicem kao predsednikom i Brnabic kao premijerom mozemo ocekivati samo i politicke i ekonomske pobede u narednom periodu.
Odgovori
jaca20.06.2017. 22:11
Ovi sto lupaju minuse izgleda da im je odgovarala  Dosovska vlast jer ova je pritegla i nedozvoljava da se rasipa novac na budalastine......nSamo lupajte minuse nista vam ne vredin
Odgovori
Biksi20.06.2017. 22:12
Nadam se da ce Palma promeniti svoje misljenje i da ce podrzati odluku naseg predsednika!
Odgovori
BIN20.06.2017. 22:15
Muskarac koji prizna kad pogresi,zakasni,kad se kaje...kad svoje odluke i uspehe priznaje...svaka cast predsednice,vi ste pravi primer svima nama!
Odgovori
Vesna20.06.2017. 22:17
Srbija sa Vucicem premijerom se podigla iz pepela i udarila temeljac zdrave drzave , sa Vucecem predsednikom ce da se ubrzano razvijati.
Odgovori
Jovan20.06.2017. 22:17
Очекујем од Палме да буде рационалан и прагматичан и овај пут као што је то увек и био.
Odgovori
Saska20.06.2017. 22:19
Vucic je Srbiju preporodio , na Brnabicki je da ojaca njene institucije i sisteme , kao tandem to sigurno ce uspeti.
Odgovori
Nenad20.06.2017. 22:21
Vreme je da Palma sazri :) Brnabićka je super!
Odgovori
GiDra20.06.2017. 22:25
Ne treba ljude tako deklarisati..Ako ona radi kako treba..Ostalo nije važno..
Odgovori
Nikola20.06.2017. 22:27
Strani plaćenici su primorani da napadaju za male pare.
Odgovori
Boško20.06.2017. 22:32
Ana će izabrati za svoje saradnike ljude kojima veruje i koji su jednako vredni i profesionalci. Važno je da se posao nastavi jednako brzo.
Odgovori
Laza20.06.2017. 22:32
Brnabić čeka težak posao ali verujem da će uz Vučićevu pomoć ostvariti odlične rezultate i drago mi je što su je jednoglasno podržali uprkos različitim mišljenjima u stranci.
Odgovori
piter20.06.2017. 22:33
Zajedno ste odradili izbore sa preko 50 posto, sada možete i da podržite i odluku predsednika kojeg ste izabrali
Odgovori
Kata20.06.2017. 22:34
Vučić još poprilično dugo ne sme da prepusti SNS bilo kome, bar ne zvanično.
Odgovori
Sloba20.06.2017. 22:34
Ima dosta kvalitetnih ljudi u SNS koji bi mogli jednog dana da vode stranku ali Vučić je neko ko je postigao najbolje rezultate u istoriji Srbije i to teško da neko može da premaši.
Odgovori
manjna20.06.2017. 22:35
Toliki je bio napad da je na kraju neko morao nažalost da padne
Odgovori
Olja20.06.2017. 22:36
Mislim da ne bi trebao da napušta poziciju lidera SNS-a jer narod je glasao radi politike koju ima!
Odgovori
Branko20.06.2017. 22:36
Palma da je neki domacin kao sto kaze prvo bi trebalo da razmislja o interesima svoje kuce tj. drzave, pa onda da gleda na ta svoja nelogicna ubedjenja.
Odgovori
BIBI20.06.2017. 22:37
Vučić se zalaže za mir, stabilnost,neutralnost, suverenitet, teritorijalnu celovitost zato je dobar lider i zato ima podršku za sve što odluči!
Odgovori
kiki20.06.2017. 22:38
Nemojmo vise da se igramo sa Srbijom ,licne stavove treba ostaviti van politike .
Odgovori
rtrte20.06.2017. 22:39
Čini dobro svojim prijateljima da ih zadržiš, a neprijateljima da ih pobediš.
Odgovori
andreas20.06.2017. 22:42
Vucic jos jednom dokazuje da mu nije bitna fotelja vec dobrobit Srbije i da nije sujetan ukoliko se pojave neki novi strucniji ljudi.
Odgovori
Bane20.06.2017. 22:43
Vucic iza sebe ostavlja sistem i uredjenu i drzavu ali i stranku, koja je garant promena i reformi.
Odgovori
Momir20.06.2017. 22:45
Palma je doneo pogresnu odluku jer pokazuje diskriminaciju na najvisem nivou a to jedna zemlja u 21om veku ne sme sebi da dozvoli.
Odgovori
mile20.06.2017. 22:45
Ana je sposobna, vredna, i verujemo da će da se bori svim srcem, verujemo da će imati puno problema, ali vodiće Srbiju ka pravom putu.
Odgovori
Mare20.06.2017. 22:46
Nadam se da ce Palma promeniti svoju odluku jer je vise puta dokazao svoju strucnost(pogledajmo sam primer Jagodine) i bila bi prava steta ukoliko bi izkazao diskriminaciju umesto jedinstva.
Odgovori
ivanjan20.06.2017. 22:49
Ana Brnabic je sposobna i osoba sa stavom i u dosadasnjem rdu ima odlicne rezultate i zasluzuje punu podrsku.
Odgovori
Jelisaveta20.06.2017. 22:50
Srbija je u nazad pet godina prošla kroz velika iskušenja ,pokazala da može da se izbori i sa nemogućim, sa Anom Brnabić će se nastaviti pravim putem koji je po mišljenju većine građana Srbije i jedini.
Odgovori
marinatasic20.06.2017. 22:51
Velicina i inteligencija coveka se i ogleda u tome da preispituju svoje postupke.
Odgovori
Mikica20.06.2017. 22:53
Svi iskreni članovi SNS se nadaju i veruju da će predsednik Vučić predomisliti i ostati na čelu SNS.
Odgovori
boki20.06.2017. 22:53
Kada se bude odlučio da prestane da vodi SNS Vučić će o tome obavestiti sve nebrinite.
Odgovori
Jovan20.06.2017. 22:55
Ko god da nesledi Vučića na mestu presednikastranke biće sjajan izbor.
Odgovori
Jovan20.06.2017. 22:59
Nema čoveka koji nije napravio grešku i koji je neće načiniti, ali se veličina čoveka meri i ogleda u tome što ima hrabrosti da prizna svoje greške, a ne da ih prepiše drugima. Tu je poenta!
Odgovori
Nikola20.06.2017. 23:02
Vučić sve temeljno radi, ne ostavlja iza sebe nezavršen posao. Tako je i sa strankom. Ostaviće mlađima da je dalje vode kad dođe vreme za to.
Odgovori
Joka20.06.2017. 23:11
Kada bi ovi negativci usmerili tu svoju energiju u nesto korisno, bilo bi im lakse!
Odgovori
ZNastasic120.06.2017. 23:12
Vučić ima fntastičan osećaj za vrhusko vođenje države i želi da to prenese na tim u svojoj stranci kako bi nastavili uspešno da rade na svim zadatcima.
Odgovori
klno20.06.2017. 23:13
kO GOD DA BUDE NA CELU, VERUJEM U Vucicev izbor.
Odgovori
Pop20.06.2017. 23:22
Trebalo je uticati na Dacica,Palma je pajac Dacicev.
Odgovori
Neda20.06.2017. 23:24
Ana Brnabic ce u vladi docekati sredjene finansije
Odgovori
Jovan20.06.2017. 23:26
Palma bez osnovanog razloga nece da glasa za Anu Brnabic.
Odgovori
Filip20.06.2017. 23:28
Mali je odradio dobar deo posla, ko ga nasledi nece imati problema kao kad je Mali dosao na tu funkciju.
Odgovori
Kondor20.06.2017. 23:30
Mnogo , stvarno mnogo je on uradio , to što sebe krivi za tuđi peh ,samo govori da je brižan čovek i da narod nije pogrešio u svom izboru za predsednika !
Odgovori
sonja ilic20.06.2017. 23:31
Kp priznaje ,pola mu se prasta u tome se ogleda velicina coveka,. Vecina politicara ne bi priznali zato i nikada nece biti tu gde je Aleksandar Vucic.
Odgovori
Vrscanka20.06.2017. 23:32
Aleksandar Vucic nije sujetan covek i zato uvek priznaje svoje greske.
Odgovori
slađa20.06.2017. 23:35
Žao mi je što je Siniša Mali pristao da postane kolateralna šteta zbog svinjarije u Savamali. Prljave igre pojedu na kraju i najkvalitetnije ljude.
Odgovori
nenad20.06.2017. 23:43
Ma koji protivnici ... sve to zuta gologuzija ...
Odgovori
Uros20.06.2017. 23:54
Protivnici su kvislinzi i strani placenici i daleko im lepa kuca od Srbije !
Odgovori
Nena20.06.2017. 23:55
Mali je bio bolji gradonacelnik od drugih koji su bili pre njega
Odgovori
boki21.06.2017. 00:02
Vučić ne treba sebi to da prebacuje kao neuspeh. Jednostavno takav je bio trenutak, a za Sinišu će uvek biti mesta u Vladi.
Odgovori
Rera21.06.2017. 00:16
Svako neka bira koga hoce.. mi smo izabrali vas ,a vi donosite odlicne odluke..za sve nas dobre.
Odgovori
Ruza21.06.2017. 00:35
Dug Beograda je prepolovljen. U gradu postoji 500 gradilista, gradjevinska industrija se dize na svoje noge.Beograd na vodi postaje novi brend Srbije.
Odgovori
Nebojsa21.06.2017. 00:45
Branko Pesic je neuporediv za veke vekova sa bilo kim pa i sa Sinisom Malim.nBranko Pesic je legenda i Informer bi trebao da objavi feljton sta je sve Branko Peaic izgradio za 8 godina i 2 mandata u Beogradu. Branko Pesic zasluzuje spomenik ispred skupstine grada kao najbolji gradonacelnik svih vremena.n
Odgovori
Milos21.06.2017. 00:47
Nadam se da ce Palma ponos staviti sa strane i glasati za Anu jer je zaista adekvatan kandidat a premijera!
Odgovori
Jelena21.06.2017. 00:49
Opozicija moze samo da se nada da ce Vucic otici sa mesta sefa SNSa, mada dzaba im i to kad ne uzivaju podrsku naroda!
Odgovori
Pjer21.06.2017. 01:27
Bez Vučića ,to neće biti ista stranka !!
Odgovori
mirjana21.06.2017. 05:06
Pa ljudi na sta se palite?Za zenskog fakat geja.Pa ona je bila p;anirana mnogo ranije.Isto tako ako bude jos u nekoj bliskoj buducnosti predsednik-ca drzave tek ce kolo da se zasareni sa gejovskim zastaavama.Nece se znati ni ko je mama ni ko je tata.Zato je ona skolovanaa u evropi.
Odgovori
jovana21.06.2017. 05:55
A Mali je i pored toga sto Vucic nije stao iza njega strpljivo i odgovorno radio svoj posao,sto samo pokazuje o njegovim kvalitetima.
Odgovori
Zoran21.06.2017. 06:16
Vucic ce uvek biti idol SNSa bez obzira ako napusti politiku.
Odgovori
Zoran21.06.2017. 06:22
Ipak je Sinisa mali sve pritiske stojeci izdrzao.
Odgovori
Dada21.06.2017. 06:48
Ipak je Vučić sa Nikolićem i stvorio SNS , logično je da bude na čelu najjače političke partije.
Odgovori
Alhemičar21.06.2017. 06:49
Palma ako ne podrži stav predsednika Srbije nek sam izađe iz vlasti ne može se sedeti na dve stolice.
Odgovori
ggg21.06.2017. 06:52
Vučić treba da ostane na čelu SNS-a.
Odgovori
Srdjan21.06.2017. 07:24
Veoma iskreno kako dolikuje jednom predsedniku Srbije
Odgovori
mala21.06.2017. 07:26
Verujem da mu Mali nije zamerio, i da ce dobiti neku drugu funkciju .
Odgovori
mala21.06.2017. 07:27
Srbija ide dalje, bitno je da mu Mali ne zamera nista.
Odgovori
Darko21.06.2017. 07:29
Rezultati politickog vodjstva SNS-a pokazani su na izborima prethodnih godina, pa stoga svakako tim putem treba i nastaviti.
Odgovori
Janko21.06.2017. 07:32
Brojnim lazima opozicija je pokusala da diskredituje gradonacelnika, ali narod je to shvatio i ukazao poverenje SNS-u i njihovom kandidatu na predsednickim izborima ove godine.
Odgovori
Steva21.06.2017. 07:34
I kada napusti kormilo stranke SNS ce ubedljivo biti najaca stranka u Srbiji.
Odgovori
rajka21.06.2017. 07:36
Bilo kome da prepusti stranku ona ce i nadalje biti ubedljivo najaca politicka snaga u Srbiji.
Odgovori
mala21.06.2017. 07:36
Mislim da Vucic treba da ostane i dalje u vrhu SNS stranke.
Odgovori
mala21.06.2017. 07:38
Mislim da Vucic treba da ostane i dalje u vrhu SNS stranke.
Odgovori
mala21.06.2017. 07:39
Vucic treba da ostane predsednik SNS stranke..
Odgovori
jela21.06.2017. 07:51
Sinisa je vredan covek, koji ima rezultate iza sebe!
Odgovori
nikola21.06.2017. 07:53
Nije me suvise ni iznenadila izjava Vucica, jer verujem da je jako ali jako umoran, brini o svemu kao premijer, sada kao predsednik drzave, a u isto vreme bori se protiv hijena koje te napadaju sa svih strana, odrzi dobre odnose sa diplomatama iz celog sveta zbog ocuvanja Kosova i na sve to budi na celu stranka...
Odgovori
marija21.06.2017. 07:55
I ne treba da se raduju. Vucic ima sve pod kontrolom.
Odgovori
Cica21.06.2017. 08:10
Sinisa mali je bio najbolji gradonacelnik u novijoj istoriji.
Odgovori
Nexi21.06.2017. 08:11
Vucic koga god da kontrolise, taj uz njega mora da radi!
Odgovori
Denis21.06.2017. 08:11
Svakako da mislim a i znam da je Sinisa bio daleko najbolji gradonacelnik i da je savesno i predano obavljao svoj posao.
Odgovori
huanita21.06.2017. 08:12
Sve sto je dobro dokle god je to moguce ne treba menjati.Tako je i sa liderom najvece vladajuce partije i sadasnjeg predsednika.
Odgovori
Nexi21.06.2017. 08:13
Ko god da bude sef, morace da slusa Vucica, jer to je za dobrobit zemlje.
Odgovori
Filip21.06.2017. 08:33
Opoziciju tek cekaju teski porazi u buducnosti.
Odgovori
perica1021.06.2017. 08:36
Za Malog mora biti mesta na nekoj bitnoj funkciji i u buducnosti.
Odgovori
Filip21.06.2017. 08:36
Vazno je da se sada podrzi Ana a za Sinisu ce se naci naeko mesto jer je dobro radio.
Odgovori
ZoranaH21.06.2017. 08:58
Previše obaveza i dužnosti mogu umanjiti kvalitet njegovog rada ,a to nikom u Srbiji ne bi donelo ništa dobro
Odgovori
Dusan21.06.2017. 09:07
Mislim da si ipak trebao da porazgovaras sa patrijahom prije nego sto si donio ovakve odluke.
Odgovori
Tamara21.06.2017. 09:30
Vucic je odlicno vodio najvecu i najpostovniju partiju u Srbiji.
Odgovori
Vnja21.06.2017. 09:30
Protivnike ne zanima ni kako on dolazi do velikih rezultata pa ni to ne treba da ih interesuje. Pametno.
Odgovori
Jana21.06.2017. 09:31
Ne treba menjati nista sto odlicno funkcionise... A ovj covek je toliko toga doveo u stanje odlicne funkcije.
Odgovori
Mia21.06.2017. 09:35
Podrzati Anu znaci podrzati napredak Srbije.
Odgovori
Mija21.06.2017. 09:44
Pravi lider ce se uvek pitati da li je i u kom momentu pogresio. Sinisa Mali je sigurno zavredneo poverenje sefa drzave i verujem da ce nihova saradnja, kao i rezultati u buducnosti dokazati da je to tim koji dobija!
Odgovori
Laza21.06.2017. 09:48
Oni koji znaju da cene rad, marljivost i ne izostavne rezultate podržaće Anu Brnabić za premijera. Oni koji to neznaju i ne vide, nije im ni mesto u parlamentu.
Odgovori
Hator21.06.2017. 09:51
Vučić i Ana su odličan državnički duo, a Srbija postaje u političkom smislu još stabilnija njenim izborom za premijera. Palma će, nadam se to razumeti i staviti državu ispred svog ličnog stava kao srpskog domaćina.
Odgovori
siki21.06.2017. 09:51
Zahvaljujuci Sinisi Malom Beograd ima drugaciji izgled...
Odgovori
Dajana21.06.2017. 09:57
Ne znam nikoga ko bi bolje vodio sns od Vucica.
Odgovori
Kaca21.06.2017. 09:58
Ocito da SNS sjajno funkcionise otkad je Vucic na njegovom celu. Ne trea menjati ono sto je dobro.
Odgovori
Milana21.06.2017. 10:03
Nadam se da ce ga naslediti neko pouzdan i hrabar.
Odgovori
Tasa21.06.2017. 10:09
Po meni Vučić ne bi trebalo da se tako brzo povlači sa čela stranke.
Odgovori
Gossip21.06.2017. 10:11
Opozicija može da se raduje, ali nemaju od toga ništa, jer će ostati opozicija.
Odgovori
Gagula21.06.2017. 10:12
Palma će se urazumiti i glasati, sada nam je potrebno jedinstvo.
Odgovori
ranko21.06.2017. 10:40
Siniša Mali je pošten čovek i nije navikao da se bori sa uvredama i napadima koje su se na njega natovarile bezrazložno. Želim mu dalji uspeh u radu i da istraje i krene hrabro dalje! Voleo bih da ostane gradonačelnik
Odgovori
Jano21.06.2017. 10:40
Zasto imam osecaj da se Palma potajno nadao mestu premijera?
Odgovori
Fedor21.06.2017. 10:56
Mrznja je ogrezla u opoziciji. Bitno im je bilo da sklone Vucica na ovaj ili onaj nacin, ali nikada to nece uspeti. Izgubili su poverenje gradjana i potonuli u onaj mulj u kojem je narod bio dok su oni vladali i otimali.
Odgovori
Ivanitza21.06.2017. 11:02
Mislim da bi Vučić trebalo da ostane na čelu stranke!
Odgovori
Saskica21.06.2017. 11:08
Neki"kristali" se izdvajaju, ali se moraju potvrditi da mogo biti vođe.
Odgovori
popov21.06.2017. 11:10
Mogu već da počnu sa lobiranjem, bolje reći kampanjom.
Odgovori
Maraija21.06.2017. 11:35
Neka tako i treba neka dušmani puknu od ljubomore što vam leđa neće videti. Vučiću trebaš da ostaneš do penzije u SNS i vodiš i njih i državu putem kako i vodiš dosada, to je put razvoja reformi,napredka... zemlje ka punopravnom članstvu u evropskoj uniji.
Odgovori
jagoda21.06.2017. 11:38
Vucic je umeo da vodi stranku na pravi nacin, i taj sledeci ce biti dobar,jer u njegovu odluku ne sumnjamo.
Odgovori
Voja21.06.2017. 12:43
Sinisa Mali je kao gradonacelnik potvrdio da je covek za velika dela
Odgovori
Cile21.06.2017. 12:44
SNS je iznad svega tim jakih i sposobnih ljudi da SNS odrze na ovom nivou
Odgovori
Tanja21.06.2017. 13:01
Treba da bude sve dok vodi ovakvu politiku...politiku kojom su mu opsti interesi ispred licnih. Vucic je mnogo ucinio za Srbiju i ona mu to nikad nece zaboraviti
Odgovori
Luka21.06.2017. 13:03
Svi zanmo koliko je Vucic ucinio za nas i nasu drzavu. Narod mu veruje i to je dokazao svaki put na izborima
Odgovori
obrad21.06.2017. 13:10
Sinisa Mali ce ostati upamcen kao jedan od najboljih gradonacelnika Beograda ikada.
Odgovori
Brana21.06.2017. 13:19
SNS je stabilna i jaka partija koja će vladati još dugo...
Odgovori
Dorian21.06.2017. 13:19
SNS je najbolje organizovana politička partija koja će nadam se vladati dosta dugo.
Odgovori
Mikica21.06.2017. 13:32
Bitno je da je Sinisa Mali dokazao da je sposoban i odgovoran covek i sto moze da ide uzdignute glave.
Odgovori
Nikola21.06.2017. 13:49
Nema žurbe sa promenama na čelu SNS. A zašto bi i bilo?
Odgovori
Aleksa21.06.2017. 14:27
Vučić je svojim radom i zalaganjima mnogo zadužio SNS i neće biti nimalo lako onome ko će ga zameniti. Treba da ostane na čelu SNS-a još neko vreme.
Odgovori
Filip21.06.2017. 14:27
Vučić je odlično obavljao funkciju na čelu SNS-a. Njegovom nasledniku želim puno uspeha, ali neće mu biti lako da nastavi tim tempom.
Odgovori
gagi21.06.2017. 14:53
Niko nije nezamenljiv, ali ovaj covek je ostavio dubokog traga.
Odgovori
Zadrugar21.06.2017. 15:41
Palma bi trebao da u ime demokratije i daljeg napretka Srbije promeni svoj sadašnji stav i podrži Anu na mestu premijera Srbije.
Odgovori
Tanja21.06.2017. 15:46
Vučić kao i uvek spreman da na sva pitanja odgovori iskreno.
Odgovori
SVE O POZNATIMA
Vreme
Beograd 11o
11 C
Beograd
 • Novi Sad
  12o
 • Niš
  9o
 • Subotica
  11o
 • Zrenjanin
  12o
 • Klek
  12o
 • Kula
  13o
 • Sombor
  13o
 • Vrbas
  14o
 • Vranje
  5o
 • Prokuplje
  9o
 • Leskovac
  9o
 • Arilje
  10o
 • Kraljevo
  12o
 • Apatin
  11o
 • Vlasotince
  9o
 • Pirot
  9o
 • Ingija
  12o
 • Loznica
  10o
 • Grocka
  12o
 • Kovin
  12o
 • Ruma
  12o
 • Kladovo
  10o
 • Novi Pazar
  4o
 • Jagodina
  12o
 • Ivanjica
  9o
 • Titel
  12o
 • Ub
  10o
 • Bor
  7o
 • Nikinci
  12o
 • Batajnica
  12o
 • Surdulica
  6o
 • Ralja
  11o
 • Zlatibor
  7o
 • Popinci
  12o
 • Kosjeric
  10o
(FOTO) VASKRSNUĆE "BUBE"! Nećete verovati gde!
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka