• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.01.2015

12:46

SEKS-AFERA KOLINDE I SRBINA  Zbog ljubavi htela u Beograd

Politika

SEKS-AFERA KOLINDE I SRBINA Zbog ljubavi htela u Beograd

Podeli vest

Kolinda Grabar Kitarović se 1988, kao dvadesetogodišnja studentkinja, na Hrvatskom primorju zaljubila u poznatog srpskog plejboja. Zbog njega htela čak i da prekine studije u Zagrebu, ali ju je beogradski zavodnik ubrzo otkačio. Kolinda je tada strasno zamrzela sve Srbe!

 

Kolinda Grabar Kitarović, novoizabrana predsednica Hrvatske umalo se zbog strasne ljubavi sa poznatim srpskim plejbojem davne 1988. godine preselila u Beograd, otkriva Informer!

Dva dana posle izbora na kojima je zahvaljujući proustaškoj, antisrpskoj retorici ova kandidatkinja Tuđmanovog HDZ odnela tesnu pobedu nad aktuelnim predsednikom Ivom Josipovićem, u njenom štabu kažu da je do poslednjeg dana kampanje strahovala od otkrivanja "strašne tajne".
Reuters

 

Bilo je to davno...

Sagovornik Informera, blizak prijatelj i saradnik nove hrvatske predsednice, kaže da samo malobrojni prijatelji iz mladosti znaju za "Kolindinu seks-aferu sa Srbinom".


- Bilo je to davne 1988. godine... Kao dvadesetogodišnja studentkinja na primorju je upoznala tada poznatog plejboja iz Srbije i strasna ljubav je odmah buknula. Kolinda se baš onako zaljubila, htela je da napusti sve i da ode za svojim dragim u Beograd... Čak se i žestoko posvađala sa svojom porodicom kada im je rekla da će prekinuti studije u Zagrebu i otići u glavni grad - prenosi naš izvor i kaže da je sve "puklo veoma brzo", ali da je hrvatska šefica države godinama patila za zgodnim Srbinom!

DOBRA STRANA
Ovo može da bude dobra vest za našu zemlju jer su žene nežnije, pa odnosi dve države ipak mogu biti bolji...


Savo Bojović, seksolog

- Taj Srbin joj je prvo obećavao kule i gradove, onda ju je iskoristio i otkačio! Samo je u jednom trenutku prestao da joj se javlja i ostavio je samu... Iako se trudila da to od svih sakrije, godinama je patila za njim i čini mi se da neću preterati ako kažem da je baš tada zamrzela sve Srbe - kaže sagovornik Informera iz Zagreba. Prema njegovim rečima, osim što je bolna uspomena, ova nesrećna ljubav sa Srbinom je i najveća "mračna" tajna hrvatske predsednice:
- Kolinda se tokom cele izborne kampanje strahovito plašila da režim u Hrvatskoj ne otkrije njene "srpske grehe" iz mladosti. Verovala je da će vlast to pokušati da iskoristi kako bi je politički diskreditovala u hrvatskoj desničarskoj javnosti, koja je nju kao kandidata HDZ masovno podržala na ovim izborima. Bilo kako bilo, niko u njenom prisustvu ne govori o ovoj temi jer ona odmah dobije napad histerije...
Kolinda Grabar Kitarović nije se juče oglašavala ovim povodom. Tragom ove informacije pozvali smo neke od najvećih zavodnika stare garde i upitali ih da li su nešto imali s Kolindom, odnosno ko je mogao da bude taj njen tajni ljubavnik iz prošlosti. Interesantno je da su svi ustvrdili da nisu imali veze s lepom hrvatskom predsednicom, mada su neki priznali da im je to bila "velika greška" (vidite okvir).

 

Šta kažu "osumnjičeni" srpski plejboji

Zdravko Čolić: Ljudi, ja nisam!

Đoka Kortina: Voleo bih da sam bio s njom. Žalim što je nisam upoznao tada, jer je baš žena po mojoj meri.

Moma Jakovljević: Uf, ne sećam se. Stvarno se ne sećam...

Milorad Vučelić: Šta vam pada na pamet, nisam ja taj!

Neven Bošković: Nisam bio s njom. Čak je i ne poznajem.

Nebojša Krstić: S njom nisam imao ništa...

Vladimir Perović: Prvi put sam čuo za nju pre tri dana. Ne znam ni odakle se pojavila.

Možda je političar

Na drugoj strani, poznati srpski seksolog dr Savo Bojović, komentarišući ove navode, ocenjuje za naš list da ova davna romansa možda ipak može da bude dobra za Srbiju.
- Ova informacija bi mogla da bude dobra vest i za Hrvatsku i za Srbiju. Iako je možda raskid bio bolan, žene su pažljive i nežnije, pa odnosi dve države ipak mogu biti bolji... Ukoliko je taj tajni ljubavnik političar, što je takođe moguće, odnosi Srbije i Hrvatske mogu se jednostavno oplemeniti - zaključuje Bojović.
 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija