• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.01.2015

11:31

SEX AFERA Srpski agent snimio seks sa Kolindom Grabar?!

Politika

SEX AFERA Srpski agent snimio seks sa Kolindom Grabar?!

Podeli vest

Kolinda Grabar Kitarović 2013. kao pomoćnica generalnog sekretara NATO pakta bila u vezi sa srpskim obaveštajcem. Hrvatska Sigurnosno-obaveštajna agencija strahuje da srpska služba ima snimke seksa nove hrvatske predsednice

 

Hrvatska Sigurnosno-obaveštajna služba (SOA) u neviđenoj je panici zbog saznanja da bi srpska tajna policija mogla imati kompromitujuće seks-snimke njihove novoizabrane predsednice Kolinde Grabar Kitarović, saznaje Informer!

SVE ZA SLUŽBU
Aktivnosti agenata podređene su sakupljanju informacija. Nije isključeno da srpska služba ima snimke seksa Kitarovićeve
Božidar Spasić, bivši operativac DB

Naši odlično obavešteni diplomatski izvori kažu da je Kitarovićeva tokom 2013. godine, kao pomoćnica generalnog sekretara NATO u Briselu, bila u strasnoj ljubavnoj vezi sa srpskim obaveštajcem. Hrvati zbog toga sumnjaju da naša tajna policija ima kompromitujuće snimke šefice hrvatske države (?!).

Hotelska soba

Prema rečima naših sagovornika, agenti SOA podigli su uzbunu odmah pošto im je početkom ove nedelje potvrđeno da je Kolinda bila u vezi sa srpskim agentom.
- Predsednica, koliko znamo, nije imala pojma ko je zapravo njen ljubavnik. Mislila je da se on bavi nekretninama i da je bogati naslednik starog beogradskog trgovca slikama... Kolinda je s tim čovekom nekoliko meseci bila u vanbračnoj vezi. Sastajali su se po privatnim apartmanima u Briselu koji su najverovatnije bili pokriveni kamerama! Sumnja se da je predsednica snimljena u eksplicitnim pozama. Naše veze iz srpske službe tvrde da su snimci arhivirani i da se samo čeka momenat da budu pušteni u javnost - kaže izvor Informera, visokopozicionirani zapadni diplomata.

Informer


Inače, s hrvatskom tajnom službom su još pre završetka predsedničkih izbora u Hrvatskoj, kako saznajemo, kontaktirali čelnici NATO kako bi proverili da li je moguće da je Kitarovićeva ljubavniku odala i neke poverljive informacije o radu zapadnog vojnog pakta!?!


Niko od hrvatskih i srpskih zvaničnika nije juče hteo zvanično da komentariše naša saznanja. Na drugoj strani, stručnjaci ocenjuju da u ovom slučaju i te kako postoji razlog za zabrinutost u Hrvatskoj. Bivši operativac DB Božidar Spasić kaže da je Kolinda vrlo lepa žena, što je samo po sebi "bezbednosni problem".
- Pazite, i funkcija Kitarovićeve u NATO bila je obaveštajna. Dva agenta, čak i ako su u emotivnoj vezi, nikad ne zaboravljaju posao. Sve njihove aktivnosti podređene su sakupljanju informacija. Zato nije isključeno da srpska služba ima snimke seksa svog agenta i Kitarovićeve - ističe Spasić, dodajući da je eventualna razmena informacija u krevetu obično počiva na principu "ja tebi, ti meni":
- Vrlo je verovatno da i ona zna nešto zanimljivo o srpskom obaveštajcu, ali to je u ovom slučaju nebitno...

Kitarovićeva dala ostavku u NATO

Novoizabrana predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović potpisala je juče u Briselu ostavku na mesto pomoćnice generalnog sekretara NATO.
Pre toga ona se sastala s belgijskim kraljem Filipom na tradicionalnoj kraljevskoj zakusci za članove međunarodnih institucija.

Ne može da škodi

Analitičar Tomislav Kresović pak smatra da ovaj snimak, ukoliko postoji u arhivama tajnih službi, ne može da škodi predsednici Hrvatske.
- To joj može čak povećati popularnost, kao što je slična priča pomogla, recimo, kandidatkinji za predsednika SAD Sari Pejlin... Hrvatska SOA možda i ne mora da brine. Srpski agent i Kitarovićeva mogli su da razmenjuju neke informacije i ništa drugo. Uostalom, možda je to sve bilo deo zadatka, njegovog ili njenog. Postoji mogućnost, ipak, da je sve to bila samo jedna romansa koja nikom neće škoditi - zaključuje Kresović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija