• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.02.2015

15:52

BABIĆ: Borko, lak si na obaraču, ali pucaš ćorcima! BORKO: Babiću, ti si šampion u pucanju ćorcima!

Politika

BABIĆ: Borko, lak si na obaraču, ali pucaš ćorcima! BORKO: Babiću, ti si šampion u pucanju ćorcima!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić poručio je danas potpredsedniku DS Borislavu Stefanoviću da kritikuje vlast bez dokaza i "da njegovo pucanje ćorcima nije nikome interesantno, pa ni međunarodnoj zajednici" kojoj se žali. Stefanović uzvratio da Babić to najbolje zna, "jer su on i njegova stranka šampioni u pucanju ćorcima"

 

Babić je, naime, komentarišući Stefanovićevu izjavu nakon sastanka sa izvestiocem EP Dejvidom Mekalisterom da "dok skupštinska većina živi u svetu bajke, opozicija govori o realnim problemima", rekao:

Babić se razume u ćorke. On je šampion u pucanju ćorcima

Borko Stefanović,
šef poslanika DS

- Video sam po izjavama da su neke kolege lake na obaraču, ako već mora da bude u tonu današnje teme u Skupštini (predlog zakona o oružju i municiji), međutim, iza tog lakog obarača Borka Stefanovića ne stoji barutno punjenje, nema zrna ili kako bi naš narod rekao, stoji ćorak -  istakao je Babić i dodao:

- Neke se stvari lako izreknu, lako se opišu, ali ukoliko nema dokaza, to nije interesanstno ni za predstavnike međunarodne zajednice, to nije zanimjivo ni za koga!

Najstrašnije oružje u arsenalu gospodina Stefanovića je prangija - pukne, štrecne, a nema nikakav efekat

Zoran Babić, šef poslanika SNS

Stefanović, međutim, smatra da je dobro kad Babić priča o ćorcima, jer "on o tome sve zna":

- Babić se razume u ćorke. On je šampion u pucanju ćorcima, kao i njegova stranka, njihova politika je najveći ćorak - rekao je Stefanović.

Babić mu, međutim, nije ostao dužan:

- Ja znam da je gospodin Stefanović spremao naoružanje, jer je u Srbiji prizivao ukrajinski scenario! Međutim, najstrašnije oružje u arsenalu gospodina Stefanovića je prangija - pukne, štrecne, a nema nikakav efekat - zaključio je Babić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija