• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.02.2015

14:36

UDOVIČKI: Zabranom zapošljavanja postignute veće uštede

Politika

UDOVIČKI: Zabranom zapošljavanja postignute veće uštede

Podeli vest

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički danas je na sastanku sa načelnicima svih upravnih okruga istakla da su zabranom zapošljavanja u javnom sektoru postignute veće uštede nego što je bilo očekivano ističući da je cilj Vlade da napravi efikasniju državu i bolje usluge

- Otkrivamo da se neke uštede već dešavaju samim tim što disciplinovanije radimo i što nismo dozvolili zapošljavanje u prethodnom periodu - navela je ministarka dodajući da broj zaposlenih u javnom sektoru nije onako veliki kako se mislilo.

Ona je navela da je cilj odobrenog aranžmana sa MMF da Srbija pokaže ozbiljnost i da vodi ozbiljne ekonomske politike i na taj način će se privući investitori i stvoriti ambijent za rast i povećano zapošljavanje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija