• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2015

21:15

TEŠKA MUKA Brankica besna jer joj je policija uzela džip!

Politika

TEŠKA MUKA Brankica besna jer joj je policija uzela džip!

Podeli vest

Brankica Stanković, novinarka B92 i urednica emisije "Insajder", ljuta je na državu jer je policija, posle izrade nove bezbednosne procene, pripadnicima njenog obezbeđenja oduzela džip i dodelila "golf"


- Brankica je pobesnela kad su joj, posle skoro šest godina, oduzeli državni džip i dali joj, kako ona kaže, "običan auto". Po naređenju iz vrha MUP, svim štićenim licima je ukinuto pravo na korišćenje džipa jer to previše košta državu, a realno nema nikakvog uticaja na bezbednost.

Ipak, Brankica je tu odluku shvatila prilično lično! - prenosi izvor Informera iz njenog neposrednog okruženja. Prema njegovim rečima, odluka o "oduzimanju džipa" je bitno doprinela odluci Stankovićeve da u novoj emisiji "Reporter" krene sa napadima na vlast.

Džip nije jedini razlog, ali on jeste doprineo Brankičinoj odluci da krene đonom na Vladu
Izvor Informera

- Nije to presudilo, nije džip jedini razlog, ali on jeste doprineo Brankičinoj odluci da krene đonom na Vladu... - kaže naš sagovornik.
Prema dostupnim podacima, Stankovićevoj je obezbeđenje policije dodeljeno 2009. godine posle emitovanja serijala emisije "Insajder" pod nazivom " (Ne) moć države", koji se bavio kriminalnim radnjama pojedinih vođa navijačkih grupa.

- Tada je na osnovu procena MUP i BIA ustanovljeno da je njena bezbednost ozbiljno ugrožena i dodeljeno joj je obezbeđenje, ali i nekoliko vozila, među kojima i džip kojim se vozila. Najnovija revizija i procena su pokazale da je situacija drugačija u odnosu na 2009. godinu i da nema nikakve potrebe da u njenoj pratnji bude i terensko vozilo - objašnjavaju u MUP.

Brankica Stanković nije želela za Informer da otkrije da li su ove informacije tačne, već je na naše pitanje kratko odgovorila:
- Zbog svoje bezbednosti ne smem ništa da kažem niti smem da otkrivam takve informacije. Takav je zakon. Ne smem da otkrivam koliko vozila je u mojoj pratnji, ali ni koja su to vozila...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 9 godina

Zastrasujuce gde se trose pare poreznika a za bolesnu decu skuplamo pare preko SMSa.

Siniša

pre 9 godina

Stvarno nije u redu da se novinarici koja je dobitnik svih izmišljenih novinarskih nagrada oduzme đip. Čist bezobrazluk. Kao i svi kontraverzni biznismeni i Brankica treba da ima đip pod rotacijom da se Beograđani u strahu, kada ga vide na ulicama, sklanjaju da bi zaštitili svoje živote.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija