• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.03.2015

17:35

TV DUEL GODINE: Kako je Čović "razmontirao" voditeljku B92 (VIDEO)

Politika

TV DUEL GODINE: Kako je Čović "razmontirao" voditeljku B92 (VIDEO)

Podeli vest

Član Upravnog odbora FK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je danas u Vestima televizije B92, kod voditeljke Suzane Trninić, povodom, kako tvrde na ovoj televiziji, kampanje protiv autorke Insajdera Brankice Stanković...

Pogledajte video snimak emisije i procenite sami kako se voditeljka provela u tom, sada već legendarnom TV duelu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Luka Laban

pre 9 godina

Ne volim Čokija ali svaka čast za ovu očitanu lekciju B 92 ! A gde je borac za bebe i prvi istražitelj Srbije ! Nigde ga nema !

Dragan

pre 9 godina

Sve cestitke za komentare Nebojse! Kada ce posteni i nedodirljivi B92 da odgovori na pitanja?

Sasa

pre 9 godina

Svaka cast Covicu na strpljenju sa zmijolikim voditeljkama b92

ajsmen

pre 9 godina

Svaka cast godpodine Covicu,a svaka cast i informeru sto pusta ove snimke koje neki od nas nisu mogli da gledaju zbog obaveza. Koliko vidim samo informer ima ovaj snimak na svom sajtu. Bravo!!!

Mila

pre 9 godina

Objasnio je ovoj drskoj voditeljki da moze neko i nju da sj.....

Marko

pre 9 godina

Svaka cast Covicu coveka su od pocetka ovog veka najstrasnije lincovali ,svkaka cast Covke doslo vreme da se vraca . Emisija reporter je uroavo pokazal sta je i insajder emisija jedno veliko nista bave se poluistinama sto je gore od lazi .

SasaV

pre 9 godina

Svaka cast Nebojsi na ucescu u emisiji gde prostakluku jedne voditeljke nema kraja.I kandicka i vukcevic su male mace za ovu nadobudnu voditeljku.Najgora stvar kad neko nemoze da pronadje mesto u drustvu pa svoje frustracije leci maltretirajuci goste.

Siniša

pre 9 godina

Bezobrazluk novinara i novinarica TV B92 nema granice, ali tu je Čović da ih malo podseti na njihovu prošlost. Pitam se koliko je sredstava za smirenje popila novinarica Suzana posle intervjua?

Mila

pre 9 godina

Objasnio je novinarki, koja se tako ponasa prema svim gostima. To je kodeks u B92. Zato, bravo Covicu.

Realno

pre 9 godina

Zainteresovala me emisija na b92 kada su na njihovoj televiziji rekli da "neće reprizirati emisiju zbog vulgarnosti Čovića" ? Koliko vidim on je na samom kraju emisije donekle bio vulgaran i to na svoj račun tj. račun svoje supruge citirajući skandiranja koje svi znamo odakle dolaze. Ovim je b92 kod mene definitivno precrtan kao medij koji radi za dobrobit istine iako mislim da naši klubovi moraju da reše problem mafije i kriminala u svojim redovima ! U pravom smislu reči je "razmontirao" !

folirantkinja blefira

pre 9 godina

Ovde su stvari po meni isle obrnutim redom/Mislim da je Brankica nacula da ce joj obezbedjenje biti ukinuto a to nije bilo obicno obezbedjenje vec eskort malo vise kategorije koji je na tajnoj lokaciji i cuva i vozi i ide u nabavke/ Zato je brze bolje izneneda napravila onu emisiju a potom kidisala na ljude da bi nekako sukob izazvala/ Posto su ponovo poceli da je prozivaju a neko i gadnu rec rekao ponovo je kao lice sa ugrozenom bezbednoscu/ Sada pravi performans sa ovim pismom da joj se pratnja ukine samo da to niko ne bi smeo da potpise. Kao gramzivi kad dodju u goste /Mi ideeemo,a vi ustaaajte pa ne daaajte/ Ona je svakom ko ima imalo mozga jasna

Tanja

pre 9 godina

Svi oni , preko ledja srpskog naroda, samoprozvani eksperti i razne elite pokusavaju, zamenom teza i koriscenjem umornog i oronulog narodnog bica, iskoristiti metod prebacivanja krivice na drugog i zadrzati mesto u raspodeli moci u Srbiji, sve sa novcem koji su prevarama stekli. Jos samo nedostaje Sutanovac sa pasnjakom, da brani B92 i tvrdi da je elita. Decko, pojmovi masa i elita datiraju mnogo pre vas i imaju svoje definicije tj. matematicki se zna da je "dodatni napor" na maksimum svog kapaciteta u doprinusu boljitka kolektivnog i individualnog ta "bozanska cestica" koja formira elitu. Cini mi se da nasa tkz elita vise vodi racuna kako da "smanji " drugog tj. druge, ne bi li ona nekako znacajnija i veca bila. Nisu sposobni za taj dodatni napor tj. uciniti nesto "preko svojih moci i apstinencijom svojih potreba ".

rajko

pre 9 godina

Brankica Stankovic je zasticena vrsta, kao i B 92, nikada njoj i nije bila ugrozena bezbednost, ali je zutim i ostalim olosima odgovaralo da prave predstavu.A mi obican svet treba da placamo obezbedjenje njoj, Cedi Jovanovicu i ostalim strucnjacima koji su i doveli ovu zemlju tu gde jeste. Ukinite im svima obezbedjenje i neka placaju iz svog dzepa.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17