• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.03.2015

13:52

VUČIĆ O PADU HELIKOPTERA: Odgovaraće svi koji su krivi!

Politika

VUČIĆ O PADU HELIKOPTERA: Odgovaraće svi koji su krivi!

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić rekao je danas da je Tužilaštvo dobilo izveštaj komisije za ispitivanje uzroka pada vojnog helikoptera, te ponovio da će krivci odgovarati

– Onaj ko je kriv će odgovarati, a ja ću prvi da budem…ne bežim nigde – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje da li će onaj ko bude kriv odgovarati.

Kritikujući one koji bez argumenata govore o nesreći, Vučić je rekao da od toga sigurno neće imati koristi, a on lično, kako je naveo, čeka samo da vidi “ko treba da odgovara za meteouslove, ko će da odgovara i za ne znam kakve još druge uslove… Sve u svemu ja odgovaram“.

– Srbija je takva, ali srećom to nije većinska Srbija – poručio je premijer i ponovio da je ministar odbrane Bratislav Gašić u trenutku pada helikoptera bio u Kruševcu, da je pošao za Beograd kada je čuo za nesreću, kao i da je sa njim bio u stalnoj vezi dok je trajala potraga za helikopterom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija