• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.03.2015

18:29

DAČIĆ PODRŽAO PREMIJERA: Pretnjama ne mogu da zaustave Srbiju!

Politika

DAČIĆ PODRŽAO PREMIJERA: Pretnjama ne mogu da zaustave Srbiju!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najoštrije je osudio pretnje upućene predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću koje su se danas pojavile na društvenim mrežama


Ministar Dačić naglasio je da pretnje ne mogu zaustaviti Srbiju koja je na dobrom putu i da očekuje da svi nadležni organi ispitaju i utvrde ko je uputio pretnje premijeru.

Šef srpske diplomatije ponovio je da ovu Vladu pretnje neće zaustaviti u procesu reformi i modernizacije naše države i društva.

Takozvana organizacija "Crna ruka" objavila je na svom Fejsbuk profilu da organizuje "javni lov" na premijera Vučića, koji je, kako navode - pokušao da se preko BIA osveti Radomiru Počuči, nekadašnjem voditelju TV Pink, koji je kao dobrovoljac na ratištu u Ukrajini, uhapšen 17. marta. 

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Odeljenje za visokotehnološki kriminal počelo istragu o pretnjama ubistvom upućenim premijeru Srbije koje je na društvenim mrežama uputila tzv. organizacija "Crna ruka". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija