• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.04.2015

14:18

NIKOLIĆ TVRDI: Neki mediji koriste Šešelja da ruše Vladu!

Politika

NIKOLIĆ TVRDI: Neki mediji koriste Šešelja da ruše Vladu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je da je zahtev da se Vojislav Šešelj vrati u pritvor Haškog tribunala svojevrstan pritisak na celu Srbiju

Nikolić je rekao da Vlada Srbije u tom slučaju ima njegovu podršku.

- Srbija ima zakone koje mora da poštuje i po njima je saradnja sa Hagom obavezujuća. I uvek imate težak osećaj kad morate da sarađujete zato što je to isključivo po zakonu, a ne po pravdi, ni po Bogu, ni po istini - rekao je Nikolić u sinoć emitovanom intervjuu za Televiziju Ćuprija.

Mediji u to ne treba da se petljaju jer mogu samo da pokvare. I znam ih već ko je na čijoj strani. Sad vam kažem iskreno - niko od njih nije na strani Šešelja, ali će iskoristiti svaku mogućnost da sruše Vladu

Tomislav Nikolić

Prema njegovim rečima, Šešelj je pre nekoliko meseci, kada je odlučeno o njegovom privremenom puštanju na slobodu, predstavljen kao čovek koji može da sruši vlast, a sada se zahtev da se vrati u pritvor može predstaviti kao uklanjanje čoveka koji je mogao da sruši Vladu Srbije.

Nikolić je rekao da u slučaju Šešelja Vlada Srbije ima njegovu podršku da sprovede zakone, a da samo najpre treba da proveri kakvo je zdravstveno stanje predsednika SRS koji ima rak debelog creva.

- Mediji u to ne treba da se petljaju jer mogu samo da pokvare. I znam ih već ko je na čijoj strani. Sad vam kažem iskreno - niko od njih nije na strani Šešelja, ali će iskoristiti svaku mogućnost da sruše Vladu - rekao je predsednik Srbije.

Šešelj je u novembru pušten iz pritvora kako bi mu se omogućilo lečenje, a predsednik SRS je pritom rekao da neće poštovati nikakva ograničenja Tribunala niti tražiti garancije Vlade Srbije.

Žalbeno veće Haškog tribunala u ponedeljak je raspravnom veću koje je sudilo Šešelju naložilo da "odmah opozove odluku o Šešeljevom privremenom oslobađanju i naredi mu da se vrati u pritvor".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
caca

pre 9 godina

Eh moj Tomo,to svako ko je ispod proseka inteligencije vidi,,zaomi je samo zasto,zasto nam ti kvazi prijatelji,, VREDJAJU NASU INTELIGENCIJUUUUU, bili mi siromasni ili NE, mi smo narod duhaaa,a to je za ,,ljigeee,, misaona IMENICAA, Bravoooo,takojeee

marijan

pre 9 godina

Gospodine Nikolicu sad je prava prilika da pokazete da li ste evropski orijentisani ili ste cetnicki bandit ostali.....\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17