• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.04.2015

14:15

BABIĆ OBJASNIO: Živković je najaktivniji u vređanju!

Politika

BABIĆ OBJASNIO: Živković je najaktivniji u vređanju!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić odbacio je danas navode Nove stranke Zorana Živkovića da su njeni poslanici najaktivniji u Skupštini Srbije

- Ako je najaktivniji poslanik taj koji će drugim poslanicima reći ''stoko jedna'', koji će vređati druge poslanike i instituciju parlamenta, onda priznajem da je Živković najaktivniji u tom vređanju - rekao je Babić.

Šef poslaničke grupe SNS je naveo da su poslanici Nove stranke najaktivniji u podnošenju amandmana kojim se predlaže "brisanje članova zakona, brisanje života i recikliranje ponovo neke prošlosti."

Ako se meri prava aktivnost u parlamentu, Babić je naveo da su poslanici SNS i on, kao šef poslaničke grupe te stranke, daleko aktivniji u obraćanju, ali na jedan pravi i kreativniji način.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
olga

pre 9 godina

Babić je jak lik kao i svi ministri akademika Vučića.Dokle će da mu ministri sumnjivog morala vode vojsku i zdravstvo?Srbija se nestidi ničega propada sasvim sigurno,druge vam nema.

leonardo

pre 8 godina

Bravo, da neko primeti, a Velja / vanredne situacije, e moja Srbijo.

vla

pre 9 godina

ma zuti su ti koji mogu zemlju da izvuku iz soromastva a ne akademik vucic, zivkovic l-pov sa kupljenom diplomom i sumnjive proslosti zuta akademsaka partijo, toliko o akademicima, 12 godina ste unistavali drustvenu imovinu, krvavo smo radili da sve too stvorimo a vi je respodeliste medju vama za par dolara, zar vas nije sramota sto ste simpatizeri stranaka koji su unistili i prezaduzili srbiju.

caca

pre 9 godina

Bravo Vila,ja sam mu polozila ruski tvrdim da me ne bih ni poznao a kamoli da kad se,,kapitalisao,vladao,, nekad priupitao gde i sta u ova ,,nevremena,, zive,gladuju,,CESTITI INTELEKTUALCI,nikada,pa da kaze mozda mogu djeci njihovoj se oduziti,nikada,bogatio se ,A MI POSTENO ZIVELI,GLADOVALI,ali kad bih stala pore g. ZIVKOVIC ,on sad izgleda starije od mog tate,ma moj tata ljepsi covek,,nedaj boze uplasim se uvek kad gledam skupstinu,a ostalim komentarima,kazem,,sramota,,

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija