• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.04.2015

10:49

VUČIĆ:Sutra u Krupnju otvaranje 120 radnih mesta

Politika

VUČIĆ:Sutra u Krupnju otvaranje 120 radnih mesta

Podeli vest

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sutra u Krupnju biti otvoreno 120 novih radnih mesta u tekstilnoj industriji a, ukoliko bude interesovanja radnika, još toliko i u narednom periodu.

- Zahvaljujući naporima Privredne komore Srbije, Turske ambasade, Vlade Srbije i svih nas, u Krupnju sutra dodeljujemo 120 rešenja o zaposlenju, u Krupnju za koji smo obećali da ćemo pokušati da nađemo zamenu za ''Krupanjku''. Biće još toliko radnih mesta, ako bude zainteresovane radne snage - poručio je Vučić u PKS-u.

Prema njegovim rečima, do otvaranja novih radnih mesta ne bi došlo bez koordinisanog rada Vlade Srbije, PKS i podrške, kako je rekao, "inostranih prijatelja".

- Samo takav koordinisani rad i zajednički napor može da nas dovede do boljih rezultata i uspeha. Smatramo da je započeta reforma srpskog komorskog sistema dobra i da je dobro što 20 nezavisnih komora deluje jedinstveno - rekao je Vučić.

Premijer je istakao da Vlada Srbije, slušajući potrebe privrede preko PKS, nastoji da napravi pristojniju, modernu, normalnu i uspešnu zemlju.

- Mnoge inicijative privrednika za izmene zakona potekle su preko PKS ili drugih komora i asocijacija u zemlji. Vlada je od PKS dobila rešenja za nešto manje od 500 problema iz radnih oblasti, a koja su potekla od privrednika. Vlada Srbije zato daje punu podršku reformi komora od koje očekujemo da postanu funkcionalan i aktivan učesnik u kreiranju budućih ekonomskih mera - zaključio je Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija