• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2015

11:42

ŠEŠELJ PROZIVA TADIĆA: Ne prestaješ da se uvlačiš Hrvatima!

Politika

ŠEŠELJ PROZIVA TADIĆA: Ne prestaješ da se uvlačiš Hrvatima!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prozvao je bivšeg predsednika Srbije i lidera SDS Borisa Tadića da ne odustaje od srljanja izdajničkim putem dodvoravanja srpskim neprijateljima

Šešelj, je naime na svom tviter profilu objavio nekoliko poruka u kojima reaguje na izjavu Borisa Tadića u intervjuu Nedeljniku, da se ne kaje što se kao predsednik Srbije izvinio Hrvatima za zločine koje su počinili Srbi u ratu devedesetih.

- Boris Tadić ne odustaje od svog daljeg srljanja izdajničkim putem i dodvoravanja svim srpskim neprijateljima, pogotovo Hrvatima - napisao je Šešelj, a zatim nastavio:

- Boris Tadić u novom "Nedeljniku" nastavlja da se izvinjava Hrvatima za sve genocidne zločine koje su Hrvati izvršili nad pravoslavnim Srbima!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MatijaBG

pre 9 godina

A ti jos nisi shvatio Vojo da si ovde jedini ti Hrvat,cistokrvni...sva ti rodbina zivi u HR i ti drzis predavanja nekom o hrvatstvu.

stanko

pre 9 godina

setaj i samo se izvinjavaj kome god stignes to ti je samo i preostalo bruko od coveka

PAVLE

pre 9 godina

PREDLAŽEM EKS PREDSEDNIKU DA OSNUJE SVOJU NEVLADINU ORGANIZACIJU ZA IZVINJAVANJE - PA DA SE IZVINJAVA DO MILE VOLJE KOME HOĆE I KOLIKO HOĆE! NE BI BILO LOŠE PRE TOGA DA POGLEDA FILM MILEVE DRAVIĆ "IZVINJAVAMO SE MNOGO SE IZVINJAVAMO" SA POKOJNIM .GLUMCEM ĐURIĆEM, PA LEPO UMNOŽI OVAJ FILM I DISKOVE POKLANJA PO CELOJ HRVATSKOJ A MOŽE I ŠIRE! MISLIM DA BI MU TO BAŠ " LEGLO" A I MILENA SE NE BI LJUTILA!

Dragomir

pre 9 godina

Оги,требало би да знаш да хрват не постоји већ су то покатоличени срби углавном на силу!Говоре српским језиком јер Свецки институт за језике им није признао ,,хрватски,, језик као самосталан!И крај приче!

PAVLE

pre 9 godina

ŠTO LEPO NE OSNUJE NEVLADINU ORGANIZACIJU ZA IZVINJAVANJE - PA DA SE IZVINJAVA DO MILE VOLJE! USPUT, NEKA KOPIRA FILM MILENE DRAVIĆ "IZVINJAVAMO SE, MNOGO SE IZVINJAVAMO" PA NEKA DELI SVOJIM AKTIVISTIMA!

vitez

pre 9 godina

Ogi, ne seri. Ne čudim se što Šešelj prića koješta on je političar i trenutno gbitnik, ali koji si ti moj kada lažeš a za đzaba..

Aleksandar

pre 8 godina

Šešelju, Tadić osvedočeni NARCISOIDNI EGZIBICIONISTA je osoba koja od sve sposobnosti ume samo da ide od zemlje do zemlje izvinjva se, neznam zašto, i ibecilno smeška bruka nas gde god da se pojavi..

Mirjana

pre 8 godina

Bije istina da je Tadiceva majka Hrvatica. Ona je Srpkinja rodjena u Hrvatskoj kao i mnogi drugi Srbi koji su raseljeni po citavom svetu.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija