• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.04.2015

15:24

BABIĆ: Vlada zaslužila čistu peticu! BORKO: Vlada lošija od sebe same!

Politika

BABIĆ: Vlada zaslužila čistu peticu! BORKO: Vlada lošija od sebe same!

Podeli vest

Šef poslanika SNS Zoran Babić dao je Vladi peticu za prvih godinu dana funkcionisanja, a kao najveća postignuća izdvojio to što Vladom više ne upravljaju tajkuni. Borislav Stefanović iz DS, na drugoj strani


Zoran Babić je istakao da je Vlada Srbije zaslužila čistu peticu:

- Vladom više ne upravljaju tajkuni, zaustavljen je pakleni trend rasta nezaposlenosti. Sada je nezaposlenost na oko 20 odsto - rekao je Babić i ponovio stav svoje stranke da što pre moraju da budu raspisani pokrajinski izbori.

Babić je poručio da je za naprednjake izborna volja građana svetinja i da su u tom smislu izbori u Vojvodini moralo davno da budu održani, budući da vlast u pokrajini nema legitimitet.

Borislav Stefanović, međutim, smatra da je Vlada po svim parametrima pokazala izuzetno loše rezultate i da je "lošija od same sebe".

- Imamo, bez obzira na optimistične izjave premijera, smanjenje deficita tako što se ukidaju budžetske uplate lokalnim samouprava i infrastrukturni projekti...  - naglasio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, Vlada je pokazala da je bila lošija od same sebe u prethodne tri godine, građani samo vide gušenje slobode, rast cena i nezaposlenosti, nedostatak ulaganja iz inostranstva i same Srbije, usložnjavanje procesa evropskih integrracija i rešavanja kosovskog pitanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagi

pre 9 godina

Kakav bi drugi stav o vladi imao Borko Stefanovic.Nikada nije bio politicki realan kao sto je ostrascen i dosadan sa stavovima koje stalno ponavlja.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17