• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2015

07:06

STEFANOVIĆ I SELAKOVIĆ na završnoj javnoj raspravi u Palati Srbija

Politika

STEFANOVIĆ I SELAKOVIĆ na završnoj javnoj raspravi u Palati Srbija

Podeli vest

Ministri pravde i unutrašnjih poslova Nikola Selaković i Nebojša Stefanović prisustvovaće danas završnoj Javnoj raspravi o Strategiji finansijskih istraga



Javna rasprava biće održana u Palati Srbija, sa početkom u 10 časova, saopštila je Kancelarija Vlade za saradnju sa medijima.

Raspravi će prisustvovati i ministri pravde i unutrašnjih poslova Nikola Selaković i Nebojša Stefanović.

Na skupu će se, kako je saopštilo Ministarstvo pravde, obratiti i ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi, šef delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport, kao i šef kancelarije Saveta Evrope u Srbiji Tim Kartrajt.

Javnoj raspravi prisustvovaće i republički javni tužilac Zagorka Dolovac.

Ministarstvo pravde u saradnji sa Republičkim javnim tužilaštvom je oformilo radnu grupu koja je izradila Predlog strategije istrage finansijskog kriminala.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stanko

pre 8 godina

Ma koj ce ti moj Kirbi i taj Devenport na raspravi, jesu li tebe zvali na raspravu kad su nas bombardovali, nemoj da se brukas Srbija ima svoj put, nemoj oni da ti sufliraju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija