• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.05.2015

12:52

MORAO POD NOŽ Vojislav Šešelj jutros hitno operisan!

Politika

MORAO POD NOŽ Vojislav Šešelj jutros hitno operisan!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj danas se zbog iznenadne operacije nije pojavio na konferenciji za novinare u sedištu stranke, a stranačko rukovodstvo je navelo da nema ovlašćenja da iznosi bilo kakve detalje

Potpredsednik stranke Nemanja Šarović izjavio je da je lider radikala jutros morao da ode na hitnu operaciju, koja je prema informacijama u stranci, završena.

On je dodao da se posle operacije nisu čuli s Vojislavom Šešeljem, pošto je pod dejstvom anestazije.

- Nemamo ovlašćenja da iznosimo detalje i narednih dana ćete o zdravstvenom stanju čuti ili od njega lično ili od konzilijuma koji brine o njegovom lečenju - rekao je Šarović.

Na konfereciji za novinare on je uputio apel vlastima da obustave aranžman s Medjunarodnim monternim fondom (MMF) i prekinu pregovore sa Evropskom unijom.

- Cilj MMF je da uništini srpske privredne gigante koji bi nako toga bili prodati u bescenje - ocenio je Šarović.

On je poručio da Srbija treba da se okrene saradnji sa Rusijom i u "tome traži svoj finansijski oporavak".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija