• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.05.2015

13:41

MARTINOVIĆ: Ceo gradski odbor DSS u Pančevu prešao u SNS (VIDEO)

Politika

MARTINOVIĆ: Ceo gradski odbor DSS u Pančevu prešao u SNS (VIDEO)

Podeli vest

Funkcioner Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je danas da je gotovo ceo gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Pančevu prešao u SNS kao i da je troje od četvoro odbornika u Skupštini opštine Pančevo prešlo u naprednjake


- To je jasan znak da ljudi koji su do juče pripadali drugim strankama vide u SNS jedinu političku stranku koja od Srbije može da napravi uspešnu i modernu državu - rekao je Martinović na konferenciji za novinare.

SNS ovim činom, kako je rekao, pokazuje da je državotvorna stranka koja je otvorena za sve one koji su spremni da znanjem i energijom pomognu i stranci, ali i Aleksandru Vučiću da Srbiju izvuče iz teške ekonomske situacije u kojoj se nalazi.

Prema njegovim rečima, pristupanje članova DSS naprednjacima je važno i zbog predstojećih pokrajinskih izbora.

- Ovim činom oni su pokazali da je SNS jedina prava alternativa režimu Bojana Pajtića i da jedina može da pobedi DS na izborima i od Vojvodine napravi najuspešniji deo Srbije u ekonomskom smislu - rekao je on.

Šef gradskog odbora SNS-a Pančevo Željko Sušec zahvalio je novim članovima na rešenosti i hrabrosti da pristupe SNS-u.

Sušec je rekao da je 2012.godine SNS zatekao ekonomski i privredno razoreno Pančevo, na ivici ambisa i da je ta stranka preuzela odgovornost.

Jedan od novih članova SNS koji je prešao iz DSS Vladimir Delja rekao je da nije reč o pristupanju već o prihvatanju jedne normalne i zdrave politike koja je pokretač razvoja Srbije.

Aleksandar Martinović je na pitanje novinara kako komentariše to što je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović dala intervju nedeljniku Tabloid, odgovorio da to pokazuje da u Srbiji nema cenzure.

- Ne bavimo se da li nas neki mediji vole ili ne vole, radimo posao za koji su nas ovlastili građani i rezultati odgovorne politike Vlade već su svima vidljivi - rekao je Martinović i ponovio da intervju Zorane Mihajlović nedeljniku Tabloid koji često kritikuje Vladu i premijera govori da u Srbiji postoje medijske slobode.


DSS: Preletači iz Pančeva da vrate mandate


Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović pozvao je danas bivše članove te stranke u Pančevu koji su prešli u SNS da vrate odborničke mandate i ocenio da je nagon za vlašću i foteljama srušio njihova uverenja i principe.

- Bilo bi lepo da bivši članovi iz Pančeva vrate odborničke mandate stranci, jer ih i nisu zaslužili kao individualne političke gromade. Biti preletač je ružno, ali biti u posedu kradene i tuđe robe, mandata koje je dobila drugačija politika, još je ružnije - naveo je Popović u saopštenju za medije.

Gotovo ceo gradski odbor DS S u Pančevu, kao i troje od četvoro odbornika u Skupštini opštine Pančevo, prešli su u naprednjake.

Popović je rekao da su se nekadašnji članovi DS iz Pančeva preko noći obrnuli i prešli u SNS, stranku dijametralno suprotne politike.

- Verujete u to da su briselski sporazumi protiv Ustava i da su u skladu sa njim, da ne treba izručiti preostale kosovske Srbe Tačiju i da je to neophodno, da je NATO i zločinačka i prijateljska organizacija, da ne treba prodavati Telekom i da ga hitno treba izneti na pijacu - naveo je Popović.

On je rekao da postoje dva moguća objašnjenja odluke bivših članova DS S - da su imali kolektivnu noćnu moru ili je nagon za foteljama srušio sva uverenja, uništio sve principe i razorio moralni kodeks.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
herkules

pre 8 godina

Sve cestite I samo napred..,idemo do 90% podrske!Ziveo Vucic!

Stanislav

pre 8 godina

Sta li to ima toliko zanimljivo i lepo u SNS-u pa svi odose tamo. Dajte da i mi znamo sta je, pa da idemo.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija