• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.06.2015

21:00

ČUME PISAO VLADI Policajci mi seksaju ženu!

Politika

ČUME PISAO VLADI Policajci mi seksaju ženu!

Podeli vest

Bivši šef mafijaškog "surčinskog klana" Ljubiša Buha Čume našao se na ozbiljnim ljubavnim mukama!

Verovali ili ne, ali ovaj nekadašnji zaštićeni svedok u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića poslao je pismo na više važnih adresa u samom vrhu države, u kojem, očajan, tvrdi da njegovu ženu Ivanu seksualno iskorišćavaju policajci koji je čuvaju, saznaje Informer!

"Ja sam mučenik"

Čume u dopisu, koji je stigao i u Vladu Srbije, navodi da mu nije jasno zašto je službeno obezbeđenje ostavljeno njegovoj supruzi i posle odluke da njemu bude ukinuto.

IZMIŠLJA

Darko Cvetanović

Ne samo da me je optužio za jednog policajca, već me je povezao i sa šefom policije i ko zna još kim
Ivana Buha, Čumetova supruga

Buha postavlja pitanje da li je razlog upravo to što su pojedini telohranitelji vrlo intimni sa Ivanom!?!

- Ljubiša traži da se i Ivani ukine obezbeđenje jer ga je dobila kad i on... Pravi razlog, međutim, ne leži u formalnostima, već u Čumetovoj sumnji da ga Ivana vara sa članovima policijskog obezbeđenja! Očigledno je postao baš očajan kad piše MUP, BIA i Vladi Srbije o seksualnom životu svoje supruge - priča naš izvor iz vrha države. Podsetimo, Ljubiša Buha je osuđen na godinu dana zatvora zbog napada na suprugu i policajca koji je obezbeđuje.

Prema rečima našeg sagovornika, Buha na jednom mestu u pismu samog sebe opisuje kao "najvećeg mučenika u Srbiji" (!?!).

- On piše da su mu 2002. prvu ženu Ljilju oteli mafijaši Šiptar i Kum, a da mu sad drugu ženu otimaju policajci. Traži od ministra, direktora policije i drugih državnih funkcionera da ga uzmu u zaštitu i odvoje njegovu ženu od telohranitelja, koji je, kako tvrdi, seksualno iskorišćavaju... - prenosi naš sagovornik koji je imao uvid u Čumetovo pismo.

Ivana: Budalaštine

Ljubiša Buha juče nije želeo da komentariše naše informacije, već je samo prekinuo vezu i ne saslušavši naše pitanje do kraja, dok njegov advokat Dušan Vasović kaže da "nije u toku".

Činjenice

* mart 2003. Dobija državno obezbeđenje
* april 2006. Oduzeta mu policijska pratnja
* jun 2006. Ponovo dobija policijsku pratnju
* novembar 2014. Ukinuto mu obezbeđenje

Ivana Buha, na drugoj strani, potvrđuje za Informer da je njen muž poslao dopise državnim organima.

- Ma, znam da je pisao te budalaštine! Ne samo da me je optužio za jednog policajca, već me je povezao i sa šefom policije i ko zna još s kim! Uvredama i lažima pokušava da me ponizi. Sve je to, međutim, presmešno! O mom obezbeđenju može da priča tek kad završi fakultet i zaposli se u instituciji koja radi bezbednosne procene - ističe Ivana Buha.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosta

pre 8 godina

Koja baba ovaj Čume. Nariče i kuka kao narikača. A što se on žali što mu seksaju ženu? Ona se ne žali. Njoj je očigledno lepo.

lola

pre 8 godina

On joj usadio ljubav prema policiji, a sad se zali.

Velja

pre 8 godina

Ovo Vam je dosada najbolje.Sasvim podseća na završne scene filma Sex državni neprijatelj broj jedan.

Pavle

pre 8 godina

Prva - mafiji, druga - policiji, crni Čume, možda će "treća" - da te razume ?

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Камо среће, да оваква неписмена багра, никада ногом није нити крочила у Србију. Овом дрипцу треба конфисковати сву имовину, одузети држављанство и депортовати у земљу порекла - крватску.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija