• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.06.2015

20:10

NIKOLIĆ U BUDVI: Brinućemo o interesima Srba u CG

Politika

NIKOLIĆ U BUDVI: Brinućemo o interesima Srba u CG

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Budvi sa predstavnicima Srba iz Crne Gore koji su ga upoznali sa problemima sa kojima se susreću u toj zemlji

Predsednik Nikolić izrazio je zadovoljstvo što je imao priliku da razgovara sa predstavnicima Srba iz Crne Gore i da sasluša njihove probleme, saopšteno je iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

- Srbija će uvek u svom odnosu prema Crnoj Gori voditi računa i o interesima Srba iz Crne Gore, gde god da se Srbi nalaze država će biti uz njih. Nemojte da se rasipate, slabi ste kada se raziđete. Vama je najpotrebnije jedinstvo - poručio je Nikolić.

Predstavnici Srba iz Crne Gore upoznali su Nikolića sa teškom situacijom u kojoj se nalaze i izneli svoju želju da "po Ustavu Crne Gore budu narod, kako bi im njihova Crna Gora pomogla u razvijanju", dodaje se u saopštenju.

Razgovor predsednika Srbije i predstavnika Srba iz Crne Gore, kako se navodi, protekao je u srdačnoj atmosferi. 

Predstavnici Srba su na kraju sastanka poručili Nikoliću da će "oni sve izdržati i ostati složni” i uručili mu prigodan poklon - knjigu “Gorski vijenac”.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala

pre 8 godina

Ej Njegošu,Njegošu - gde si da čuješ, kako se Srbi u tvojoj Crnoj Gori danas bore da postanu - Narod !? Ej, Marko ,Marko (Miljanov).. *bem ti tvoje čojstvo i junaštvo..!!

Student

pre 8 godina

Lale su se u ratu borile - za po 10 jutara zemlje, a Crnogorci za čast i poštenje..!! Beš ga Lalo, svak se borio za ono što - nema !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija