• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.06.2015

09:36

POČELO: Revizor "češlja" SNS, SPS i DS!

Politika

POČELO: Revizor "češlja" SNS, SPS i DS!

Podeli vest

Državna revizorska institucija počela je kontrolu finansijskih izveštaja SNS, SPS i DS, izjavio je državni revizor Radoslav Sretenović

- Sve stranke biće kontrolisane u istom vremenskom intervalu - rekao je Sretenović za RTS.

Na pitanje do kada će trajati kontrola, Sretenović je rekao da je rok za okončanje svih revizija 30 oktobar.

- Kontrolisaćemo finansijske izveštaje koji su predati Agenciji za privredne registre, izvore i način finansiranja političkih partija, fanansiranje redovnog rada, finansianje troškova za izborne kampanje - precizirao je on i dodao da će kontrolom biti obuhvaćeni svi ukupni prihodi stranaka - i javna i privatna sredstva.

DRI je 1. juna saopštila da je počela kontrolu finansijskih izveštaja političkih stranaka u 2014. godini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljubica

pre 8 godina

I na ovaj nacin ce ostati neke pare u zemlji. Jos da hoce promeni onaj stetocinski SPP pa da zastiti i nase poljoprivredne proivodjace.

Lala

pre 8 godina

Sve što ima vaške - treba redovno da se češlja...!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija