• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj, Keković

12.06.2015

22:00

MAFIJA RIJALITI Čume: Ivana pretila smrću mom rođaku!

Politika

MAFIJA RIJALITI Čume: Ivana pretila smrću mom rođaku!

Podeli vest

Ivana Buha navodno pretila Čumetovom rođaku O. V. da će ga ubiti jer je snimio njeno policijsko obezbeđenje. Buha je prijavio policiji i traži njeno hapšenje

Ljubiša Buha Čume prijavio je juče policiji suprugu Ivanu zbog navodnih pretnji smrću njegovom rođaku O. V. (27) i zatražio njeno hapšenje! Tako se nastavilo višenedeljno medijsko prepucavanje mafijaša pokajnika i njegove žene, tokom kojeg su jedno drugo optužili za najteža krivična dela.

Prema Čumetovim rečima, Ivana Buha je juče pretila ubistvom dok je napuštala njegovu vilu u Surčinu, i to pred četvoricom policajaca koji je čuvaju.

SVEDOK

Sve sam video s terase. Snimljeno je, sve imam crno na belo
Ljubiša Buha

- "Klošaru jedan, pi... ti materina, ubiću te!", vikala je Ivana kad je videla da moj rođak snima njenu policijsku pratnju - tvrdi Ljubiša Buha, koji se trenutno u Surčinu nalazi u kućnom pritvoru.

Policija intervenisala

Kako saznajemo, pošto se supružnici Buha upravo razvode, Ivana je s maloletnom ćerkom došla kod Čumeta u Surčin na ranije zakazani sastanak s psihologom, koji treba da odredi ko će od njih dvoje dobiti starateljstvo nad detetom. Kada je krenula napolje, Ivana je pozvala policijsko obezbeđenje da dođe po nju. Tada je njihova dva automobila sa zatamnjenim staklima snimio Buhin rođak.

Ivana Buha: Čume izmišlja!

Ivana Buha, komentarišući ove navode, tvrdi da je reč o novoj izmišljotini njenog supruga.
- Ljubiša opet laže! Baš kao što je 2013. blokirao aerodrom, praveći farsu! Niti poznajem njegovog rođaka, niti sam mu na bilo koji način pretila - tvrdi Ivana Buha za Informer.

- Snimao sam kao što snimam svako vozilo koje se zaustavlja ispred kuće. Crni "pasat" se zaustavio ispred mene, a policajac s mesta suvozača mi je naredio da uđem u vozilo, što sam odbio. Pomerio sam se prema ulazu u kuću, snimajući drugo vozilo. U tom trenutku iz kuće je izašla Ivana i, kad je videla da sve snimam, doviknula mi je da će me ubiti! - priča O. V. navodeći da su pretnje čula i dvojica momaka iz Buhinog privatnog obezbeđenja.

Odmah posle incidenta, O. V. je pozvao policiju, koja je na licu mesta uzela izjave od njega i svedoka.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Ljubišu Buhu, koji je potvrdio reči svog rođaka.

- Sve sam video s terase. Snimljeno je, sve imamo crno na belo. Psiholog je bio u kući i razgovarao je sa našom ćerkom. Znate, u toku je brakorazvodna parnica, a psiholog je dolazio po nalogu Centra za socijalni rad jer sam ja tražio starateljstvo... - ističe Buha, dodajući da je Ivana pre godinu dana dobila obezbeđenje na osnovu njegove ugroženosti:

MUP bez odgovora

Informer je juče prosledio pitanja Birou za saradnju sa medijima MUP povodom incidenta u Čumetovoj vili u Surčinu, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.

- Kao što vidite, danas se ja čuvam sam, a o njoj brine po šest policajaca u jednoj smeni! Izračunajte koliko državu dnevno košta njeno obezbeđenje...

Međusobne optužbe

Podsetimo, početkom maja Ivana Buha je u intervjuu za Informer optužila Čumeta da ubija i krade i da mu niko ništa ne može. Otkrila je i da je Čume u oktobru avionom Miće Jovanovića doneo iz Francuske 10 miliona evra i ustupila nam fotografiju na kojoj je njihova maloletna ćerka uslikana pored 2,2 miliona evra u kešu. Osim toga, dala nam je i fotografiju na kojoj se vidi kako Čume u Surčinu gosti generale srpske policije.

Buha je, s druge strane, ustvrdio da je Ivana psihički labilna osoba i da mediji manipulišu njom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aman više

pre 8 godina

Hoće li neko više ućutkati ovu babu Čumeta? Zamolite ga više da prestane da se blamira. Kad pomislim da je dotakao dno, on me demantuje i padne još dublje. Namešta ženama zatvor.... Koja baba

rambo

pre 8 godina

Seljacino,kada nesto ne znas nemoj da pricas i pises nesto napamet...Pozzz

Ana Konda

pre 8 godina

Neko bi očigledno voleo da se čitava priča svede na "mafija rijaliti". Nije ovo nikakav mafija rijaliti već ozbiljno nereagovanje policije i tužilaštva na više nego jasne dokaze da je Čume počinio više teških krivičnih dela. Umesto da ga hapse. Dozvojavaju mu da on nekome preti zatvorom. Bruka za policiju i tužilaštvo

Luka Laban

pre 8 godina

Ne stižu policajci da reaguju pošto pojedini visoki funkcioneri policije pomoćnici načelnika uprava, komadanti i pomoćnici komadanata imaju svoje benzinske pumpe po Mladenovcu, bagere kamione po mnogim kopovima Kolubare Kostoca i sl....

surcinac

pre 8 godina

To mu i nije neki rodjak. Sin od bivse svastike. Koji je to rod? I on se pita koliko drzavu kosta Jvanino obezbedjenje. Ucuti bruko od coveka! Koliko je kostalo dok su te e cuvali10 godina? Zenu da cuvaju, pa neka je cuvaju. A sto tebe da neko cuva, majke ti?

mirka

pre 8 godina

Jbg...policajci su nesto pobrkali. Umesti da mu hapse zenu, oni je, kako on kaze seksaju. I on je nesto pobrkao. Njega treba da hapse, a ne nju ili njega isto treba da seksaju, e sad sam i ja sve pobrkala.

Komsinica cica

pre 8 godina

Aman vise , ovaj cinkaros limar i dalje iz kuce pravi nova krivicna dela??? Jel ovo moguce? Krivo mu sto njega niko ne cuva ! E pa tako i treba , dosta si bio zasticen. A sta bi sa ukradenim Ferrarijem, niko ne reaguje ?

Ivana

pre 8 godina

Ljubisa Buha Cume prema svedocenju svedoka suda i tuzilastva Dejana Milenkovica Bagzija,pocinio je licno ubistvo Zorana Petrovica Sempe u Surcinu i naredio vise ubistava koja su izvrsena iz policijskog oruzja koje su Cume i Bagzi preuzeli od Cedomira Jovanovica i saradnika 6.oktobra 2000 iz Skupstine grada sa kojim su ubili 40-tak gradjana i samog premijera Srbije !.Osim Bagzija Cumeta su optuzili i drugi clanovi klana.Njegova zena uopste nije vazna za istragu jer,Cume drzi policiju,pravosudje i politicare u rukama pranjem para od droge,otmica i ubistava preko asfaltiranja Srbije uz pomoc vlada Srbije.Cume je sam priznao da je surcinsko-zemunski klna ucestvovao u pokusaju ubistva Vuka Draskovica u Budvi i da je on bio na telefonskoj vezi sa ubicama tokom atentata.Atentat u Budvi namestne je u sudnici da se izostavi mafijaski klan,to jeste veliki problem.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija