• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. Rajić

13.06.2015

20:00

ŠEŠELJ TVRDI: Pobediću rak! Oraću opet drumove kao Kraljević Marko!

Politika

ŠEŠELJ TVRDI: Pobediću rak! Oraću opet drumove kao Kraljević Marko!

Podeli vest

Iako već dve nedelje ne ustaje iz kreveta, Vojislav Šešelj ubeđen da se već u ponedeljak vraća na posao. Preživeću ja i ovo, neće me se tako lako otarasiti, poručuje šef SRS

 

Lider SRS Vojislav Šešelj danima je, skoro pune dve nedelje, bukvalno prikovan za postelju u dnevnoj sobi svoje porodične kuće u Batajnici.

Pošto šef radikala tvrdoglavo odbija da ide u bolnicu, doktor Milovan Bojić je sa saradnicima u dnevnoj sobi Šešeljeve kuće improvizovao bolnicu i podvrgao ga hemioterapiji.

NEMA BRIGE!
Nemojte ništa da brinete! Neću da umirem! Vraćam se u politički ring
Vojislav Šešelj, lider SRS

Šef radikala je ipak, i pored jako teške kliničke slike i loših prognoza lekara, uveren da će pobediti rak i da će, kako kaže, već od ponedeljka ponovo "orati drumove kao Kraljević Marko".

Epski junak

Informerovi novinari posetili su juče (petak) Šešeljevu porodičnu kuću u Batajnici, ali dalje od ulazne kapije nisu mogli. Šef radikala, kako nam je rečeno, ne prima nikoga osim lekara. Zašto je to tako, možda najbolje govore fotografije koje je na svom Fejsbuk profilu objavio Šešeljev sin Nikola.

Facebook/Nikola šešelj

Iako nam nije dopustio da uđemo u njegov dom, Šešelj nam je u telefonskom razgovoru poručio da će "biti prilika za viđanje".

- Nemojte ništa da brinete! Neću da umrem! Baš me briga šta pričaju lekari, ja se osećam bolje. Od ponedeljka sedam na konja i ponovo jašem! Osećam se kao Kraljević Marko, kao pravi epski junak. Opet ću ja da orem drumove! - poručio nam je Šešelj, dodajući da svi oni koji su negativno pisali i govorili o njemu "mogu da se slikaju":

DVOSTRUKA BORBA

Tanjug

Lekari vode dvostruku borbu. Prva je s bolešću, a druga sa Šešeljevim karakterom
Milovan Bojić, lekar

- Neka pišu i pričaju šta hoće, ali ja se vraćam u politički ring. Mene se neće tako lako otarasiti! I dok sam imao temperaturu, uspevao sam da sve stranačke poslove obavim telefonom. Uskoro ću otići u partiju da vidim šta se tamo radi...

Bojić: Nije lako

Doktor Milovan Bojić, šef Šešeljevog lekarskog tima, potvrđuje da je šefu radikala bolje.

- Nalazi pokazuju nešto bolje stanje. Šešelj je primio poslednju hemioterapiju u ovoj turi, koju je odlično podneo. Budući da sada pravimo pauzu od petnaestak dana, imaće prilike i da se vrati stranačkim obavezama - ističe Bojić, koji kaže da lekari u ovom slučaju "vode dvostruku borbu".

- Prva je borba s opakom bolešću, a druga je, možda još teža, borba sa Šešeljevim karakterom. Kad mu kažem da legne i odmara, on i dalje hoće da ide negde. Jedva smo uspeli da ga obuzdamo! Nekad mi zaista dođe da poludim... - zaključuje Bojić.

Komšije: Taj se ne predaje lako!

Leonarda Opančić, prva Šešeljova komšinica, kaže da Voju svakodnevno viđa.
- Divan je komšija, muž i otac. Čovek kakav se jednom rađa. Okuplja decu iz komšiluka i igra se s njima. Biće on bolje, taj se ne predaje - poručuje Opančićeva.
I Mirko Dženopoljac, koji živi preko puta Šešeljeve kuće, ističe da je lider SRS dobar komšija s kojim je nekad igrao fudbal.
- Sad se malo ređe viđamo, ali nam je komšijska saradnja super. Sa Jadrankom se još bolje družim - priča Mirko.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija