• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2015

22:58

ŠAPIĆ: Zbog DS ću ostati bez lokala vrednog 9 miliona!

Politika

ŠAPIĆ: Zbog DS ću ostati bez lokala vrednog 9 miliona!

Podeli vest

Bivši funkcioner Demokratske stranke Aleksandar Šapić mogao bi da ostane bez lokala vrednog devet miliona dinara koji je 2012. založio kao garanciju za kredit DS

Rugaju mi se
DS uopšte ne plaća rate za kredit i svima nama koji smo založili stanove, lokale, pa i kuće preti zaplena imovine...
Aleksandar Šapić, predsednik SO Novi Beograd

Šapiću, kako priznaje za Informer, gotovo svakodnevno stižu opomene od banke, uz pretnje da će mu zapleniti lokal od 44 kvadrata u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

- DS uopšte ne plaća rate za kredit i svima nama koji smo založili stanove, lokale, pa i kuće preti zaplena imovine. I još me na sve to iz DS razvlače po svojim medijima... E zato sam im i napisao ono pismo - ističe Šapić i dodaje da je sreća u nesreći što mu je DS svojevremeno izdao menicu za založeni lokal, koju je morao da aktivira oktobra 2014.

- Da nemam menicu, bivše kolege iz DS bi mi se smejale iza leđa. Ma iovako mi se rugaju, a niko ne zna gde su na kraju otišli milioni koje je DS dobio od banke. Znam mnoge koji su vozili razdrndanog "juga" kada su ušli u partiju, a danas imaju milione - zaključuje Šapić.

Šapićeve godine u politici

* 2009. postao pomoćnik gradonačelnika Beograda
* 2012. izabran za predsednika opštine Novi Beograd
* 2014. oktobra aktivirao menicu na devet miliona dinara i blokirao račun DS
* 2014. u novembru Šapić je izašao iz DS

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikolic miroslav

pre 8 godina

plivas perfektno,ali slabo igras kolo......

ljubica

pre 8 godina

Cudo da si ti bio tako naivan. Pa znao si da demokrate ne vracaju kredite , samo nisi znao da ce biti skinuti sa vlasti.

surovi

pre 8 godina

Poštovani gos. Šapiću, od tebe se, kao političara, očekuje da izdignute glave podneseš pobede ali i poraze. Izgleda da si pobede izvanredno podneo, ali poraze .... Mada, još si mlad ima vremena.

Bart

pre 8 godina

Kako doslo,tako i otislo.Tesko da je toliko mogao da zaradi od vaterpola.

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Ћути море, добро да ниси ставио под залогу и диплому доктората који си купио. Скупље си је платио, него тај локал за којим лелечеш. А што се тиче, тог фамозног локала, сетих се вица када се лопов жали како му је други лопов украо "робу" - каже, продао је по набавној цени. Кума дала - кума узела. Зато, путуј игумане, пардон докторе, и не питај за манастир.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija