• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.07.2015

14:48

PAJTIĆ: Ja hoću s njim, al' Vučić neće sa mnom!

Politika

PAJTIĆ: Ja hoću s njim, al' Vučić neće sa mnom!

Podeli vest

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić saopštio je danas da je od novembra prošle godine pokrajinska vlada, na čijem je čelu, u nekoliko navrata zvanično tražila zajedničku sednicu sa Vladom Srbije kako bi bili rešeni problemi, ali da na te zahteve nikad nije odgovoreno

Pajtić je, kako piše u saopštenju DS, rekao da je neistina da Vlada Vojvodine nije zainteresovana za rešavanje problema građana.

- Gospodin Vučić je na televiziji juče izgovorio notornu neistinu da ne razgovara sa mnom i sa predstavnicima pokrajinske vlade zato što nismo zainteresovani za rešavanje problema građana. Od 5. novembra prošle godine smo u nekoliko navrata javno, pismeno, službeno i zvanično tražili zajedničku sednicu republičke i pokrajinske vlade da bi se rešavali problemi - naveo je Pajtić, prenosi DS.

Kao razloge zbog kojih pokrajinska vlada nije dobila odgovor Pajtić navodi njeno protivljenje oduzimanju poljoprivrednog zemljišta koje obrađuju poljoprivrednici i njegovog davanja partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i protivljenje gašenju Elektrovojvodine.

- Treći razlog je što gospodin Vučić već tradicionalno iskazuje aroganciju i bahatost prema političkim neistomišljenicima, potpuno odsustvo odgovornosti o svesti o tome da nije pitanje njegove dobre volje da li će sarađivati sa drugim institucijama u ovoj državi, nego je njegova ustavna i zakonska obaveza da sarađuje i sa pokrajinskom vladom i sa lokalnim samoupravama nezavisno od toga da li se u tim institucijama nalaze njegovi neistomišljenici ili ne - poručio je Pajtić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
asid

pre 8 godina

Ako Pajtić misli da Vučić treba da rešava i njegove probleme dok se on šetka po ladu onda treba da podnese ostavku kad već nije dorast'o za pos'o koji treba da obavlja!

bubasvaba

pre 8 godina

Sramota da se neko tako ponasa i nece da ode u pajticevu kancelariju da se dogovore kako ce dalje da se pljacka vojvodina SRAMOTA GA BILI OD SVOJE GU....

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija