• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.07.2015

17:06

DULIĆ PRETI NA TVITERU: Zapamtiću ti uvrede, znam ko si, majstore!

Politika

DULIĆ PRETI NA TVITERU: Zapamtiću ti uvrede, znam ko si, majstore!

Podeli vest

Bivši ministar za zaštitu životne sredine i optuženi u slučaju "Nuba invest" Oliver Dulić, pretio je na društvenoj mreži Tviter korisniku koji se "usudio" da prokomentariše završetak sređivanja fasade Pozorišta u Subotici

Naime, korisnik pod nadimkom Šefica kabineta (@maja_licno) napisala je na svom nalogu:

- Velikim naporima, posle žute bagre koja je pokrala ovu instituciju, konačno završena fasada Pozorišta u Subotici - i postavio link za fotografiju.

To, očigledno, nekadašnji subotički moćnik i član DS nije mogao da istrpi.

- Lažovčine!!! Kakve vi veze imate sa Pozorištem u Subotici i ko je ukrao bilo šta, bagro pokvarena, neznalice, buzdovani, idioti - započeo je seriju uvreda Dulić sa svog naloga @cistacica.

Korisnik Šefica kabineta mu nije ostala dužna.
 
- Dokazani ste vi lopov @cistacica i vi i pola vaše vajne familije - napisala je, a Dulić je pobesneo: 

- Ti si dokazani bolesnik i lažov, a za te uvrede ćemo se videti, jednog dana, misliš da ne znam ko si, majstore! - dovršio je pretnjom prepisku Dulić.

 

Suđenje zbog „Nuba investa"

U Specijalnom sudu se protiv Olivera Dulića vodi proces zbog optužbi za zloupotrebe prilikom izdavanja dozvola za rad preduzeću "Nuba invest".
Sa njim na optuženičkoj klupi se nalaze i njegov tadašnji zamenik Nebojša Janjić i tadašnji direktor „Puteva Srbije" Zoran Drobnjak. Optužnicom se Dulić, Janjić i Drobnjak terete da su prilikom izdavanja lokacijskih i građevinskih dozvola za postavljanje mreže optičkih kablova investitorima linijskih infrastrukturnih objekata telekomunikacione mreže pribavili imovinsku korist u iznosu od preko osam miliona dinara. Na taj način su izvršili produženo krivično delo zloupotreba službenog položaja, za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JA SAMU ZAPRETILA

pre 8 godina

Ja sam mu zapretila sa konzorcijumom od 70 austrijskih firmi I ODUVALA GA PRAVO U CORKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPRECENO UCINJENO!!!

Gordana

pre 8 godina

Twitter dušu dao da svako pokaže svoje lice, naročito političari.

SandraJ

pre 8 godina

Da li dolikuje jednom ministru da se ovako izražava? Ako dobro vidim, on se njoj prvi obratio, nije ga tagovala.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija