• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2015

12:23

KLINTON: Zahvalan sam Vučiću što je došao u Potočare, red je na Nikolića

Politika

KLINTON: Zahvalan sam Vučiću što je došao u Potočare, red je na Nikolića

Podeli vest

Bivši predsednik SAD Bil Klinton zahvalio je danas predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću što je, kako je rekao, pokazao hrabrost da dođe u Potočare i dodao da očekuje da će to uraditi i predsednik Srbije Tomislav Nikolić



- Kao prijatelj želim da zahvalim premijeru Srbije koji je pokazao hrabrost da bude ovde. Važno je da to takođe prepoznamo - rekao je Klinton govoreći na komemoraciji povodom 20. godišnjice od zločina u Srebrenici.

Pozivajuće lidere zemalja prisutne u Memorijalnom centru da rade zajedno, Klinton je rekao da želi da u Srebrenici vidi i predsednika Nikolića jer bi, kako je rekao, to označilo neki početak.

- Možda neće funkcionisati kako je zamišljeno, ali videćemo šta će se desiti. Molim vas da ne dopustite da ovaj spomenik nevinim žrtvama bude tek uspomena na jednu tragediju - rekao je Klinton i istakao da su razgovoru u Dejtonu učinili da budućnost bude bolja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laki

pre 8 godina

Klinton treba da polozi vence na spomenik Milici Rakic, simbolu zadnjeg srpskog stradanja, i da izabere izmedju Prebilovaca, Jadovna ili Jasenovca, Nase pamcenje bice uvek mnogo, mnogo duze od onog sto nam se namece.. U svakom slucaju, Klintonov gest, kao prvi korak, je ohrabrujuci.

bubasvaba

pre 8 godina

Kao po nepisanom pravilu svaki zlocinac se vraca na mesto zlocina i usput deli savete kako bi se zataskao krivac zlocina ali se zna ko je ko .

Dragomir

pre 8 godina

Потурице поубијале најпре свој српски народ а онда амери дозволили освету српске војске !И сада амер Клинтон дошао на комеморацију погинулих,умрлих од болести и старости а има силна имена живих потурица?ДОПУСТИЛИ СУ СРПСКОЈ ВОЈСЦИ ДА СЕ ОСВЕТИ И САДА ДОЛАЗЕ У ЖАЛОСТИ КОД МУСЛИМАНА?ЗА ТО ПОСТОЈИ ТАРИФА ПА ПЛАТИ И МИ ДОЛАЗИМО.Само што свет полако узима у своје руке Русија и Кина.Заједно!

SOFRONIJE

pre 8 godina

KOME SI TI IDIOTE PRIJATELJ STA SI SVE RADIO SA OVIM NARODOMJOS KAZES PRIJATELJ. DALEKO TI LEPA KUCA UBICO SAMO NAS ZABORAVI I NEVREDJAJ OVAJ PONOSNI SRPSKI NAROD SKOTE.

caca

pre 8 godina

STA TI IMAS ,,SMRADE,, DA BUDES ZAHVALAN,,priznaj da si ih ti i Alija predali za unistenje,,stid te bilo usrane guziceeee,bedoooöoooo

SRBIJA

pre 8 godina

Evo i bivsi narkoman i bolesnik poceo da nam drzi lekcije bas me interesuje sta ce reci povodom ovog incidenta verovatno nista......

Marko

pre 8 godina

Neka coveku pripreme ovalnu sobu, samo ne znam ko ce biti Monika. Pravi Klovn, zajapurenog lica. Koliko su ti klovne platili za ovu predstavu,?valjda je sin Alije Izetbegovica odvojio od onih para koje je dobio od Al-ka-ide. Obogatio se covek na ubijanju hriscana. Ko ne veruje neka pogleda na Yu tjubu dokumentarac "Sarajevski rikoset". Sve krimos do krimosa. Neka majke Srebrenice pitaju Izetbegovica i Klintona sta su dogovarali 1995. Kako su ih prodali.

SasaV

pre 8 godina

Problem je sto neznas ko je bogatiji,munira ili bakir,dok su neki to platili svojom glavom nazalost.

jelena

pre 8 godina

pa ovaj gospodin je naredio da se toliko pobije narod u Srebrenici a sada kao zali americka politika sram ih bilo

Toma

pre 8 godina

Da i Nikolic dodje u Srebrenicu!? Kakvo licemerje!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija