• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2015

15:38

DRAMATIČAN SNIMAK INCIDENTA Besna masa na metar od Vučića! (VIDEO)

Politika

DRAMATIČAN SNIMAK INCIDENTA Besna masa na metar od Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski premijer Aleksandar Vučić napšadanut je u Potočarima a kako je napoad izgledao najbolje se vidi na ovom snimku, posle čijeg gledanja je potpuno jasnu u kakvoj se opasnosti našao i on i čitava srpska delegacija

Oni su posle polaganja cveća na Memorijani spomenik pokušali da se uzanim putem probiju prema džipovima koji su ih čekali, ali ih je rulja dočekala prvo uvredama i uzvicima "Alahu akbar" i "Ubijte Vučića", a potom su prema njima poletele flaše sa vodom, razni predmeti i kiša kamenica.

U nekoliko momenata vidi se kako predmeti lete prema Vučiću i koliko su zastrašujuće blizu bili oni koji su ga napali. Na sreću, rekacija obezbeđenja i policije Republike Srpske bila je prisebna i naša delegacija je izvedena na bezbedno.

Pogledajte ovaj dramatični snimak iz najboljeg ugla:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 8 godina

Napad na Vučića je unapred planiran I organizovan. U pitanju je kuhinja Vataikana: Zavadi pa vladaj. Mi smo Srbi u pitanju je isti narod u Bosni. Zna se da je Vatikan pisao Kuran I podturio ga Arapima radi pljačke. Vatikan je okupljao turske plemena: Seldžuke I Osmanlije u Maloj Aziji I navodio ih na Srbe. Podturice su Srbi. DEKRETOM moramo: Podturice, Hrvate, Arbanase I Mađare da proglasimo za Srbe. Da ih vratimo rodu svome.

Dragan SA

pre 8 godina

Mislim da je bilo vrlo neozbiljno od naseg premijera da izlaze opasnosti tudje zivote. Sta bi bilo da je neko iz njegove pratnje poginuo?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija