• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.07.2015

07:03

IVANIĆ SE ODAZVAO VUČIĆEVOM POZIVU, čekaju se Izetbegović i Čović

Politika

IVANIĆ SE ODAZVAO VUČIĆEVOM POZIVU, čekaju se Izetbegović i Čović

Podeli vest

Poziv srpskog premijera Aleksandra Vučića da svi članovi Predsedništva BiH posete Srbiju za sada je prihvatio jedino predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić, pišu "Večernje novosti"


On je za beogradski dnevnik rekao da je Vučić pozivom članovima predsedništva BiH da posete Srbiju povukao još jedan državnički potez koji doprinosi pomirenju i smirivanju strasti.

- U duhu jačanja dobrosusedskih odnosa, očekujem da će što pre doći do posete i susreta. Svi političari u BiH, zajedno sa državnicima Srbije moraju zajedno raditi na pomirenju i smirivanju situacije - rekao je Ivanić.

Aleksandar Vučić uputio je u utorak zvaničan poziv predsedavajućem i članovima Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, Draganu Čoviću i Bakiru Izetbegoviću da što skorije dođu u zajedničku posetu Srbiji.

Kako je saopšteno iz vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, Vučić je u pismu članovima Predsedništva BiH naveo da ih poziva "polazeći od uverenja da su naše dve zemlje čvrsto i trajno opredeljene da jačaju međusobne bilateralne odnose i da sva otvorena pitanja rešavaju u neposrednom dijalogu i duhu dobrosusedstva, a na dobrobit građana dve zemlje".
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Jedan ostar protest redakciji zasto pisete izedbegovic malim slovom a bakir velikim zasto mu toliko pridajete paznju kad je nezasluzuje primite moj ukor za pravopis !! jer on nije vredan ni pomena .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija