• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2015

16:00

BOLESNO Funkcioneri BiH tvrde da su Srbi poturili snajper u Potočarima

Politika

BOLESNO Funkcioneri BiH tvrde da su Srbi poturili snajper u Potočarima

Podeli vest

Vlasti u Sarajevu i obaveštajci BiH prebacuju odgovornost za napad u Srebrenici u naše dvorište...

Vlasti u Sarajevu, potpomognute obaveštajcima BiH, smislile su u najmanju ruku bolestan plan - da svu krivicu za svirepi pokušaj ubistva premijera Aleksandra Vučića u Potočarima prebace na Srbiju!

Da stvar bude perverznija, kako saznajemo, Bošnjaci se trude da u medije plasiraju priču da su sami Srbi poturili snajper marke "hekler i koh" blizu mesta na kom je Vučić prošle subote linčovan (?!?). Ovaj strašan bezobrazluk Bošnjaka, tvrde naši izvori, usledio je posle neuspelog pokušaja da se zabrani informacija o pronađenom oružju, o čemu smo već pisali.

Podrška Britanaca

Prema njihovim rečima, glavni cilj Bošnjaka jeste da Srbiju i Srbe što više predstave kao "velike lažove" kako bi sa sebe skinuli odgovornost za očigledne bezbednosne propuste tokom komemoracije u Srebrenici.

- Čim se pojavila informacija o snajperu, zavladala je velika panika među bošnjačkim obaveštajcima. Pošto nisu uspeli da sakriju očigledan propust u obezbeđenju ili čak možda nameru da se nešto desi (!), odlučili su da kompletnu krivicu za Srebrenicu prebace u srpsko dvorište. Toliko su odlučni u nameri da vas prikažu kao narod koji fabrikuje laži da sad poturaju i priču da ste vi sami u Potočare doneli snajper i sakrili ga! - prenosi naš izvor blizak međunarodnim bezbednosnim krugovima.

SKANDAL! Ugljanin: BIA teroriše Bošnjake

Lider SDA Sulejman Ugljanin izdao je juče saopštenje u kom optužuje BIA da "teroriše Bošnjake"!
Srpske službe i policija pretnjama i privođenjima sprovode organizovano zastrašivanje. Takvo ponašanje predstavlja ponovni progon i ugrožavanje osnovnih ljudskih prava Bošnjaka koji su bili na komemoraciji u Potočarima, navodi se u saopštenju.
 

Vlasti BiH u svom stravičnom planu imaju i svesrdnu podršku Velike Britanije, koja smatra da je to odličan način da se osveti Srbiji zbog blokiranja rezolucije o Srebrenici u Savetu bezbednosti UN:

- Ne samo što postoje ozbiljne indicije da su logistički podržali nerede u Potočarima, Britanci sad izgleda pomažu i ovaj pokušaj diskreditovanja i medijskog linča Srbije!

agencije

Niko od zvaničnika u BiH nije želeo da komentariše ove navode. Analitičar Dragomir Anđelković, s druge strane, kaže da to što rade bezbednosne službe u BiH predstavlja "vrhunski bezobrazluk".

- Muslimanski deo BiH pokušao je da ubije Vučića! Svet je to video, kao što je video i da su Srbija i njen premijer imali dobru nameru. Zbog toga bošnjački političari sad idu s lažima kako bi probali da neutrališu negativan efekat koji je izazvao atentat - ocenjuje Anđelković.

Mogu da kažu i da su Vučića napali vanzemaljci ili da su kamenje bacali njegov sin i brat, ali to su gluposti
Zoran Dragišić, Fakultet bezbednosti

Sve se jasno videlo

S njim se slaže i profesor Fakulteta bezbednosti Zoran Dragišić, koji ističe da je plan BiH "potpuno besmislen".

- Širenje ovakvih priča pokazuje da se u Potočarima desio dobro organizovan napad s političkom pozadinom. Mogu sad da kažu i da su Vučića napali vanzemaljci ili da su kamenje bacali njegov sin i brat, ali to su gluposti! Na snimcima se jasno vidi ko su počinioci i oni treba da budu uhapšeni - zaključuje Dragišić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija