• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2015

17:00

OLJA BATALILA POLITIKU, hoće da radi zabavu

Politika

OLJA BATALILA POLITIKU, hoće da radi zabavu

Podeli vest

Novinarka RTS i autorka emisije "Da, možda, ne" Olivera Kovačević zasitila se politike i želi da se bavi opuštenijim temama, o čemu svedoči njena kandidatura za urednika Zabavnog programa RTS

Iako je u dugogodišnjoj karijeri uspešno realizovala nekoliko političkih emisija poput "Klopke" na TV Pink, "Oka" i "Da, možda, ne" na RTS, Olja, po tvrdnjama njoj bliskih ljudi, sada želi da se posveti "lakšim" temama.

Informer je juče pokušao da od Kovačevićeve sazna kakvi su joj planovi i ideje za unapređenje zabavnog programa RTS, ali ona nije odgovorila na naše pozive.

Inače, konkurs za urednike RTS izazvao je veliko interesovanje, pa su za deset rukovodećih mesta stigle čak 84 kandidature!

Još jedna zvezdica RTS Olivera Jovićević, autorka emisije "Upitnik", konkurisala je ni manje ni više nego za mesto direktora televizije. Koliko su rukovodeće funkcije na Javnom servisu privlačne, svedoči i prijava bivšeg ministra kulture Nebojše Bradića, koji se kandidovao za mesto urednika Kulturno-umetničkog programa, ali i voditeljke Lee Kiš, koja, s obzirom na to da u kandidaturi nije navela za koje mesto konkuriše, očigledno želi po svaku cenu na Javni servis.

Najveća borba vodi se za pozicije urednika Zabavnog, Kulturno-umetničkog i Obrazovno-naučnog programa
Zoran Popović, predsednik UO RTS

Prema rečima predsednika UO RTS Zorana Popovića, upravo je za funkciju urednika Zabavnog programa stiglo najviše kandididatura.

- Najveća borba vodiće se za pozicije urednika Kulturno-umetničkog, Obrazovno-naučnog i Zabavnog programa, za koje je i stiglo najviše kandidatura. Za mesto urednika Informativnog programa prijavilo se svega pet kandidata, među kojima i dosadašnji urednik Nenad Lj. Stefanović - kaže Popović i dodaje da će članovi UO RTS i direktor Dragan Bujošević već danas početi razgovore sa kandidatima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alpacino

pre 8 godina

Doticna gospodja ne zna gde je levo, a kamoli nesto drugo... tako losa voditeljka ne postoji u celom regionu...

penzioner Peric

pre 8 godina

Olja je ODLICAN novinar i voditelj! Radila je zive emisije sa poznatim licnostima prvo na Tv Politika. Nadam se da ce ona pobediti!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija