• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2015

15:53

IVANIĆ: Dodik glumi facu, od referenduma u RS neće biti ništa!

Politika

IVANIĆ: Dodik glumi facu, od referenduma u RS neće biti ništa!

Podeli vest

Lider Partije demokratskog progresa (PDP) Mladen Ivanić smatra da od referenduma u Republici Srpskoj (RS) o Sudu i Tužilaštvu BiH neće biti ništa

To pokazuju, kaže Ivanić za Fenu, poslednje izjave predsednika RS-a Milorada Dodika. 

- Dodik pokušava da i dalje glumi "velikog momka", pa nešto preti, galami, ali se iz svega vidi da je i on spreman da odustane od referenduma i da se sam uplašio mogućih posledica - smatra Ivanić. 

Sve to je, navodi, "još jedan dokaz Dodikove neozbiljnosti i neozbiljnosti politike koju on generalno vodi". 
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
penzioner Peric

pre 8 godina

Ja to stalno govorim. I molim da ne pravi drame i prdstave u Srbiji, Dodik nas uopste ne ineresuje, kao sto on zamislja.verujem da nervira i nase vladare.

aca

pre 8 godina

mala ispravka 15 miliona eura,jedna nula je zalutala pa da ne preterujemo

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija